uzurpatorius

Xbox360 falcon'as katik isigytas

Rekomenduojami pranešimai

Beda yra motinine, kuri nuo amziaus ir temperaturu neatlaiko. Karstis tik viena is priezasciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sugedus motinai, vienintelis būdas 100% sutvarkyti tą problemą yra naujas xbox 360 :) o tu dėl to falcon nesibaimink, aš ir dar vienas kolega, su tų pačių metų kaip ir tavo falconais sėdim jau beveik 5 metus ir pfu pfu pfu, jokių bėdų neturėjome :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugedus motinai, vieninte ,lis būdas 100% sutvarkyti tą problemą yra naujas xbox 360 :) o tu dėl to falcon nesibaimink, aš ir dar vienas kolega, su tų pačių metų kaip ir tavo falconais sėdim jau beveik 5 metus ir pfu pfu pfu, jokių bėdų neturėjome :)

Atlaike tau 5 metus,o mano kazkam kitam atlaike, kazin kiek dar tvers :wacko: , beje ten man ausintuvas automatiskai reguliuojasi,ar visiem taip? Kiek laikot % ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pagrindine rrod gedimu priezastis perkaitimas? Tai isideciau vietoi cdrom dar viena ausintuva ir nereiketu baimintis? :huh:

Sent from my GT-5660 using Tapatalk 2

vaistu nuo to nera tai galima net nesivargint ieskot ju. ausink tu ten ka nori kiek nori, kad ir I saldikli dek :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu mano falconas eina 3metus be problemus tik dvd rom buvo sugedes nes pats ji uztrumpinau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip man is savo xbox persikelti saved games i kita xbox. Nusikopijuoti profili i usb ir persikelti ar kaip?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip tik profilis persikels. Reikia atskirai ir savus persimesti, nebent tu Cloud Storage įjungęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip tik profilis persikels. Reikia atskirai ir savus persimesti, nebent tu Cloud Storage įjungęs.

Ant RGH?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki nusipirkau xbox360 falcon ,2 pultai,120gb, rgh/jtag(tiksliai nezinau kuris esu naujokas ant xbox) tai eina zaidimai is hdd. Na viskas kaip ir veikia normaliai, mokejau 600lt, tik sirdi skauda ,kad falcon ,o ne jasper. Vaziuodamas pirkt iki galo neissiaiskinau ir maniau,kad bus jasper,o nuvaziavus paaiskejo,kad ne. Xbox 2008 metu galo . Bijau, kad nesugestu kaip daug kur skaitau,kad falconai megsta rred. Noreciau tiek isleides,kad jis man laikytu nemazai ir nesugestu po poros menesiu. Tai galvoju gal ji parduoti ir ieskoti jasper nusipirkti. Ka patartumet

as falkona turejau 3metus ir neturejau jokiu problemu, nors galvojau kad buvo jasperis lol paskui, kai sugalvojau parduot, pradejau dometis. ar tikrai pas mane jasper modelis,bet paaiskejo kad falcon,zodziu pardaviau uz 600lt ir nusipirkau PS3.Patarimas butu nezaisk be proto,nemetyk kur ant kilimo konsoles ir dirbs tas falkonas(ziurint aisku ar mazai naudota pirkai) :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.