mission

Xbox 360 pirkimas!

24 nariai prabalsavo

1. 1. Kuria konsolia rinktis ?

• XBOX 360
      18
    • PS3
      6

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, planuoju pirkti konsole, bet nesu tikras kuria rinktis, prisipazinsiu zadu piratauti :D todel butu gerai, kad lengvai isikeltu zaidimai, mastau apie XBOX 360 su RGH, bet PS3 irgi neblogas variantas. Zadu pirkt konsole is skelbimu, arba kaip sakant deveta. Xbox 360 kaina patrauklesne, ir galima rasti jau nulauzta + man jo pultelis toks rimtesnis ir patogesnis atrodo (esu naudojes XBOX Original, todel mazdaug zinau kokio tipo bus XBOX 360 pultelis). PS3 pliusai, tai Blu-ray, galima butu panaudot kai nori filma paziureti is disko, pultelis toks puse velnio priprantamas (esu zaides su PS3 todel zinau kaip rankoi guli), na kaip ir daugiau pliusu nematau iskyrus Blu-ray. Kaip jus galvojate ? Ispradziu prie PS3 buvau uzkibes , bet dabar jau vis daugiau minciu sukasi apie XBOX 360, tik va kad Blu-ray nera, nors as ji tiek tenaudociau. Ir klausimelis ar apsimoka isvis pirkti bent viena is siu konsoliu?, nes jau PS4 ir XBOX One atkeliauja i parduotuves!

P.S. Radau Xbox 360 Slim su 250gb ir RGH uz 700lt, ar cia brangiai skaitosi ar nelabai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei žadi piratauti, tai imčiau Xbox 360, nes galėsi pirataudamas ir online lošti (išskyrus RGH). PS3 geresni exlusive žaidimai, bet aš geriau Next-gen'ų palaukčiau, nes jau dabartiniai žaidimai gan prastai atrodo palyginus su PC (just saying, no fanboyism).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Balsavau už Xbox 360. Apsimoka ar neapsimoka čia jau tau spręst. Atkeliauja ir Xbox One ir PS4, bet žaidimu nemažai dar bus ir ant senų konsolių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei zadi piratauti tai X360. Apie Xbox One ir PS4 pamirsk jei nezadi pirkti originaliu geimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rimtai kai nusilauzi xbox 360 gali online losti???

As visalaika galvojau kai nusilausiu negalesiu losti online...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėsi, bet 50 ant 50 procentų tikimybė yra gauti ban.

Redagavo Eivinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.