Fray

Freestyle dash 3 zaidimu "coveriai"

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, kaip isikelti zaidimo coveri i FSD neprijungiant xboxo prie interneto?

Parsisiusciau coveri is http://www.jqe360.com/, ir kur man ji kelt reiketu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sujunk pc su x360 ir kai x360 per fsd rodys IP, tą IP suvesk į naršyklę ir prisijungsi prie fsd jei gerai pamenu tai nick: httpfsd pass toks pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent jau kai as sujungiu pc su xbox, spaudziu ant zaidimo refresh artwork ir automatiskai uzsiupdeitina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent jau kai as sujungiu pc su xbox, spaudziu ant zaidimo refresh artwork ir automatiskai uzsiupdeitina.

pc turi tureti interneta tuo metu? bei ar galiu prijungti prie routerio o ne pc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i routeri eina 2 laidai, melynas ethernal ir baltas, palieku melyno gala routeri ir kisu kita gala i xbox, ir per flashfxp prisijungiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkokie vejai pas mane.... nebuvau nei kart xbox su pc sujunges, o visi geimai kuriuos parsisiunciau i ext. hdd yra su coveriais... ? tiktai tie kurie int. hdd yra be coveriu, bet anie buvo jau hdd kai pirkau. deveta pirkau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes galima coverius paciam susikelt tai jei coveriai jau yra ikelti juos ir rodo. pas mane ju irgi nera int hdd . buvo bet dingo ir nedaro refresh jokiai budais kad ir ka ten megint. bet svarbu pasileidzia stuff . F3 mazai naudoju isvis ne ir dvigubai garsiau dirba X per ji .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.