Ver

Stringa žaidimai [WIN7]

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, mano senas monitorius sudegė ir teko įsigyti naują ir po naujo monitoriaus įsigijimo pas mane pradėjo strigti kompiteriniai žaidimai kaip CS,LOL ir t.t. Tiesiog žaidimu metu, būna kelioms minutėms užstringa vaizdas ir vėl atstringa, pagrindinė problema būtų vaizdo plokštėje, bet su ja tikrai problemų neturėtų kilti ji yra nauja pirkta prieš 3sav. (ASUS GT 630-2GD3), tada galvoju gal procesorius, atisdariau kompą viską prapučiau, sutvarkiau - problema vistiek išlieka. Paėmiau ir perinstaliavau windowsus, problema išsisprendė, bet po 2 savaičių vėl tas pats.. Win vėl perašinėti nesinori, nes problema vistiek vėl atsiras, norisi išspręsti, gal kas esate susidūrę ?

-STACIONARUS KOMPIUTERIS

-WIN7 32bit

-Intel Core 2 CPU 2,1GHz

P.s. Galbūt problema dėl DVI jungties ? nes sename monitoriuje naudojau DVI jungtį ir viskas veikė gerai, bet po naujo monitoriaus įsigijimo ten buvo tik sub kabelys, tai naudojau tik sub jungtį ir pradėjo viskas stringi, galbūt dėl jungties taip daros ? - girdėjau, DVI daugiau spalvų krauna ir viskas greičiau veikia..

Na, jeigu kažkas ęsate susidūrę, ar žinote kaip tai išspręsti - parašykite šioje temoje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paėmiau ir perinstaliavau windowsus, problema išsisprendė, bet po 2 savaičių vėl tas pats

Jei dvi savaites veikė normaliai, o po to vėl pradėjo kompas strigt, tai bandyk prisimint, ką konkrečiai tuo metu įrašinėjai. Negali kompas nei iš šio nei iš to pradėt strigt. Čia ko gero bus programinė, o ne jungčių problema.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei dvi savaites veikė normaliai, o po to vėl pradėjo kompas strigt, tai bandyk prisimint, ką konkrečiai tuo metu įrašinėjai. Negali kompas nei iš šio nei iš to pradėt strigt. Čia ko gero bus programinė, o ne jungčių problema.

O gal kaip windowsai perinstaliuojami, procesorius būna ne taip apkrautas ir po kurio laiko jis vėl apsikrauna ? - ir prasideda tokie strigimai, negali taip būti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai prisirasai visokiu programu tada gali. Windowsai patys nei is sio nei is to nestrigines

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai prisirasai visokiu programu tada gali. Windowsai patys nei is sio nei is to nestrigines

Patariat, bandyti perinstaliuoti windowsus ir nieko nerašyti, nu ten svarbiausius failus, o kitą "š" tiesiog nesiūsti ir pažiūrėti kas vyks ?

Redagavo Ver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, mano senas monitorius sudegė ir teko įsigyti naują ir po naujo monitoriaus įsigijimo pas mane pradėjo strigti kompiteriniai žaidimai kaip CS,LOL ir t.t. Tiesiog žaidimu metu, būna kelioms minutėms užstringa vaizdas ir vėl atstringa, pagrindinė problema būtų vaizdo plokštėje, bet su ja tikrai problemų neturėtų kilti ji yra nauja pirkta prieš 3sav. (ASUS GT 630-2GD3), tada galvoju gal procesorius, atisdariau kompą viską prapučiau, sutvarkiau - problema vistiek išlieka. Paėmiau ir perinstaliavau windowsus, problema išsisprendė, bet po 2 savaičių vėl tas pats.. Win vėl perašinėti nesinori, nes problema vistiek vėl atsiras, norisi išspręsti, gal kas esate susidūrę ?

-STACIONARUS KOMPIUTERIS

-WIN7 32bit

-Intel Core 2 CPU 2,1GHz

P.s. Galbūt problema dėl DVI jungties ? nes sename monitoriuje naudojau DVI jungtį ir viskas veikė gerai, bet po naujo monitoriaus įsigijimo ten buvo tik sub kabelys, tai naudojau tik sub jungtį ir pradėjo viskas stringi, galbūt dėl jungties taip daros ? - girdėjau, DVI daugiau spalvų krauna ir viskas greičiau veikia..

Na, jeigu kažkas ęsate susidūrę, ar žinote kaip tai išspręsti - parašykite šioje temoje :)

problema kad kisai nagus o nereikejo tikriausia..nuemiau jei nuo CPU fana ir uzdejai..ir matyt neprisispaude kaip reikia..na paveikia kiek sukyla temp ir vsio ..toliau ir neveiks kol neuzdesi kaip reikia to ir jis neprades ausintis kaip reikia.

kitas dalykas cpu nei gpu nera labai jau geiminiai. pagrinde tai gpu nera. tai tiesiog nekelk rezos ir nustatymu video .

o su gpu gali but laisvai problemu jei nepatempia visko per silpnas PSU.

isvardink kitas dalis. kokia motina, ram. PSU koks.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nieko nenuėmiau, tik dangti atidariau dezes ir prapuciau.. Bet dabar kita beda iskilo. Perinstaliavau windows viskas normaliai ir jau gale kaip kompas persikrauna, jis man persikrove ir sustoju ties juodu langu lur jungtis boot ir bios ir apacioje po kompo visais nustatymais raso: Ultra DME mode - 5,capable status error ar kazkas panasaus ir niekas toliau nevyksta.. Galvoju gal su hardu kazkas.. Susidure gal kazkas, visai kompas grybauja.

>RAM 2gb

>Motinines dabar nepasakysiu tiksliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nueik I setupa ir parink default nustatymus.ten bus load default. Jo gali but ir hdd. Kaip sake suformatuok instaliuojant win per nauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Instaliuojant windowsus suformatavau harda, default nistatymai nieko nepadejo, plius man net bios lango neatidarydavo, tik kaip istraukiau is hardo laida 1 is 2 pradejo kompas normaliai krautis tada ijungiau bios, padariau default ir bandziau is naujo normaliai irasyti win, bet daejus per win instaliavima iki hard dalies kur reikia formatuoti ar skelti diskus, man ten rodo, kad hardo nera, tada ikisau atgal ta viena laida i harda, perkroviau kompa ir vel ta pati situacija, uzstringa ties juodu ekranu..

Skaiciau internete, kad per bios menu reikia kazka ten pakeisti su smart, bet nelabai angliskai supratau ir nieko neisejo.. Stai ta tema - http://mobile.pcadvisor.co.uk/forums/1/tech-helproom/236648/ultra-dma-mode-5-smart-capable-but-disabled/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greičiausiai HDD parėjo, man taip buvo su PS3 HDD, pradžiai dar veikė po biški prie PC pajungtas, o po kurio laiko net iki BIOS PC nedasikraudavo, atjungus PC kaip bite sukosi

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negali buti, viskas normaliai veikdavo, gal kas dar turit patarimu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man irgi veikė iki tol kol sugedo... Keisti iškart nesiūlau, paprašyk gal pažystamas turi kokį seną nenaudojamą HDD, ant jo ir pasibandyk, tada sužinosi HDD taviškis sugedęs ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti, gi nieko nera amzino, viskas kas sugede kaskada gerai veike, arba dar veikia bet suges :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visko gali but. bet tam yra zmones kurie krapstosi su pc ir yra kiti kurie to nedaro. jei visi tai galetu tai nereiketu tu kurie tuom uzsiima. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.