MGnon

PSP žaidimai pradėjo lagint

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,mano psp pradėjo nesamones daryt.Vakar daviau draugui psp tai tas kažkur nulandžiojo,lygtais į internetą bandė lyst ar ką ir nuo tada man visi žaidimai pradėjo lagint.Pats psp meniu veikia gerai,nelagina.Tik patys žaidimai stringa.Little Big Planet išvis krauna,krauna ir neužkrauna o Patapon 3 užkrauna, bet lagina.Dar bandžiau NFS:MW tai irgi krauna,krauna bet neužkrauna.Kame bėda gali būti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,mano psp pradėjo nesamones daryt.Vakar daviau draugui psp tai tas kažkur nulandžiojo,lygtais į internetą bandė lyst ar ką ir nuo tada man visi žaidimai pradėjo lagint.Pats psp meniu veikia gerai,nelagina.Tik patys žaidimai stringa.Little Big Planet išvis krauna,krauna ir neužkrauna o Patapon 3 užkrauna, bet lagina.Dar bandžiau NFS:MW tai irgi krauna,krauna bet neužkrauna.Kame bėda gali būti?

jeigu is korteles zaidi pabandyk ja paskanuot del blogu sektoriu arba suformatuok, jei sakai ejo i intika pabandyk istorija, casha cookies istrint gal pades

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal draugas ilindo i meniu ir pakeite CPU speed tiesiog .pasiziurek ar ten niekas nepakeista.ir daugiau neskolink.

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už pagalba.Pakeičiau tuos nustatymus ir vėl viskas veikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.