Rekomenduojami pranešimai

Gerai užteks tu screen. Aš noriu pamatyt fight režimus ir kaip judesiai bus atkuriami

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zinant, kad pavasari turi jau parduotuvese buti, keista, kad nera gameplay. Na ign bande zaidima, bet jau gan senai praradau pasitikejima jais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tikiuosi kad nenuvils manęs,bet kad ir kaip bebūtų visgi naujas fight žaidimas po,kelių metų pertraukos? Tai taip ar taip lošiu,aš jy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinant kad ea sports senai nk gero neparenge nesitikiu ir is sio kurinio nk gero, pamenu kai konkuravo ea sports MMA pries activision UFC tai activision kureju darbas atrode daug geriau nuslifuotas ir isbaigtas iki galo, atrode daugiau kaip simuliatorius, o apie mma galejau tik pasakyt kad arcada totali, ju kuriniai visi tokie su kazkuo neisbaigtu, na fifa vienintele bet ir ta daug metu gaudavo nuo pes realumu, o siais metais fifa neturi konkurento nera ka ir palyginti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai keista, kad tiek daug pinigų marketingui kiša. Bet išbandyčiau, jei ant PC išleistu. Ne tik išbandyčiau, bet ir kapočiau be perstojo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau, labai jau neramina, kad tikro gameplay nera :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.