Algirduhas

USB Raktas

Rekomenduojami pranešimai

pacius seivus galima seivint,bet is ju nepakrausi zaidimu seivu,tik jei persimest

Na, kiek aš žinau, pačių seivių tiesiogiai negalima seivint, kai seivini tik memory card skaito, TIK tada kai užseivini į mmc, tada gali perkelt į usb, bet ir tai siūlyčiau tik perkelinėt tuos kurių jau kurį laika nebelošiate, kaip į warehouse pasidėkit.

Ir taip, reikės būtinai memory card, bent jau mano žiniomis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi yra tokia problema tai galit pasakyk kaip sutvarkyt. Kokiu ten draivu reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau apie kokius draivus ten Edas rašė, bet paprasčiausiai jei nenuskaito :/mass tai man atrodo, kad USB raktas netinkamas yra ir viskas. Aš seną tokį USB bandžiau dėti ir man veikia.

Dar galite perkelinėti ir su Mp3 playerių kuris gali su kamštuku gali tiesiogiai būti naudojamas kaip USB raktas. (ta prasme muzika persikelti gali be laido)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAi jo as dabar ir persikelineju su MP3 plejeriu. Bet nesenei nusipirkau FLASH ir neveikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nieko čia jau nebepadarysi kiek pastebėjau tai PS2 tų naujųjų Flash'ų "nekramto".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.