narkata

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Rekomenduojami pranešimai

Hobitas: Smogo dykynė

Nuotrauka

Premjera: 2013 m. gruodžio 13 d.

Žanras: Fantastinis, Nuotykiai

Režisierius: Peter Jackson (!)

Scenarijaus autorius: Fran Walsh, Peter Jackson, Philippa Boyens

Vaidina: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Andy Serkis, Benedict Cumberbatch, Graham McTavish, Ken Stott, Hugo Weaving, James Nesbitt, Luke Evans, Stephen Fry, Billy Connolly, Evangeline Lilly, Christopher Lee, Cate Blanchett, Ian Holm, Elijah Wood, Orlando Bloom

Kompozitorius: Howard Shore

Pagal knygą: "The Hobbit" by J. R. R. Tolkien

Pirmajame filme "Hobitas: nelaukta kelionė" radęs stebuklingąjį žiedą ir kartu su Gendalfu ir Nykštukais (Dvarfais) sėkmingai įveikęs Ūkanotuosius kalnus, Bilbas tęsia savo kelionę susigrąžinti auksą iš slibino Smogo.

Traileris su lietuviškais titrais :yao:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qF9kxkqCsSo

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mačiau filmą. Jei trumpai tai EPIC! Kaip ir praeita dalis, labai patiko. Stebėti Smaugą HFR formatu buvo kažkas nerealaus. Va taip turėjo visi 3D filmai atrodyt nuo pat formato atsiradimo :D Nežinau, patinka man tas padidintų kadrų efektas. Pats filmas, jei be spoilerių, tęsia nykštukų ir Bilbo nuotykius, daugiau action, nei praeitoj daly, nes daugelis atsimenu skundėsi, kad per ilga įžanga buvo (su kuo aš visiškai nesutinku). Su Gandalfu scenos epinės buvo, ten tai netikėtas dalykas buvo, bet kaip LOTR fanui - maloniai nustebino. Baigėsi tai tokioj vietoj kaip nei vienas tikriausiai LOTR nesibaigdavo. Dažniausiai būdavo, kad kažkur eina, žiūri į tolį, na kažkas tokio, taip ramiai. Šitas vos ne įdomiausioj vietoj. Dabar vėl visus metus laukti  :fuuu: Na bet laukimas pasiteisina. Nuostabu vienu žodžiu. Eikit žiūrėt, jei pirma dalis patiko ir jei esat LOTR fanais :D

Puikus review, grynai mano mintys jo žodžiais:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mačiau filmą. Jei trumpai tai EPIC! Kaip ir praeita dalis, labai patiko. Stebėti Smaugą HFR formatu buvo kažkas nerealaus. Va taip turėjo visi 3D filmai atrodyt nuo pat formato atsiradimo :D Nežinau, patinka man tas padidintų kadrų efektas. Pats filmas, jei be spoilerių, tęsia nykštukų ir Bilbo nuotykius, daugiau action, nei praeitoj daly, nes daugelis atsimenu skundėsi, kad per ilga įžanga buvo (su kuo aš visiškai nesutinku). Su Gandalfu scenos epinės buvo, ten tai netikėtas dalykas buvo, bet kaip LOTR fanui - maloniai nustebino. Baigėsi tai tokioj vietoj kaip nei vienas tikriausiai LOTR nesibaigdavo. Dažniausiai būdavo, kad kažkur eina, žiūri į tolį, na kažkas tokio, taip ramiai. Šitas vos ne įdomiausioj vietoj. Dabar vėl visus metus laukti  :fuuu: Na bet laukimas pasiteisina. Nuostabu vienu žodžiu. Eikit žiūrėt, jei pirma dalis patiko ir jei esat LOTR fanais :D

Varysiu ir aš pažiūrėti, nes praeita dalis labai patiko. Na man ir šiek tiek pirmoje dalyje užkliuvo ta ilga įžanga...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.