GTx

kas gali free cs1.6 steam duoti?

Rekomenduojami pranešimai

kompas mano tai tas pats tik ip kitas nes tieko pasikeist per pati pc ok viskas gerai bet kai spaudziu ta nuoroda kur atsiunte man i noriu prisijungti neeina raso ta hello tada parasau ta koda kur email atsiunte tada raudone raso ir neeina tai taip iseina pristas steam per kompo jei pirkau nauja kompa tai negaleciau prisijungti? nes man neeina prisijungti i patvirtinti nes acc sukures buvau jau pries metus rugsjeo 2012 ir tada jo buvo kitas ip db vel kitas tai neeina o kai nauja katik acc susikurau eina tai taip iseina kad piristas yra paaiskinkit kad zinociau kita kart

kaip minejau noriu prisijungti mano raso

Hello!

We see you're logging in to Steam from a new browser or a new computer. Or maybe it's just been a while...

pasku parasau koda kur email atsiunte

tada sitaip

To easily recognize this browser among the list of devices Steam Guard has enabled, give the browser a friendly name - at least 6 characters long.

pasku noriu spausti I got the message ir niekas nevyksta

kai nauja acc susikuri is kart eina o kai ant to seno ne tai ka daryt noreciau per seno

zodziu nauja acc susikurau viskas ok veikia dekui mldc nezinau net ka i pasakyt kad dar yra tokiu zmoniu super :) nes db visi varo ant savu ir visiems p* dekui dar kart :D gal kada nors sulosim cs kartu :D?

Nu ir raidziu kratinys...

Prase taves pavadinti ta browseri per kuri prisijungi kaip nors.. Bent jau 6 raidziu ilgio.

Ok, Steam veikia, dabar pirmyn gramatikos mokintis! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ok aisku dekui o del rasymo tai ar...kaip i viskas galit tema i rakint jei norit :D nes nera cia ka diskutuoti daugau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ok aisku dekui o del rasymo tai ar...kaip i viskas galit tema i rakint jei norit :D nes nera cia ka diskutuoti daugau

Kiek žinau, temos autorius pats gali rakinti temą, pataisykit, jei klystu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.