ernestas

Ethernet Cable

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Radau youtubei nebloga guide, kaip pasijungti xbl tiesiai jungiant ethernet kabeli i PC, ethernet port. Bet problema, pas mane internetas nera bevielis ir jau PC uzimta ehternet port vieta,o PC yra tik vienas ethernert portas. Taip gaunasi, kad man truksta vieno ethernet porto. Gal yra koks konverteris ar adapteris, kad galeciau dar pasididint viena vieta ethernet portu PC? Ar jau man cia nieko nesigaus ir bandyti jungti xbl visai kitaip?Ka reiketu pirkti kokius priedus ar laidus, kad galeciau pasijungti xbl, nesenai gavau xboxa ir niekad pries tai neesu turejas, tai dar kolkas isvis zalias :huh: Ka galetumet patarti?

Dekui :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galeciau patarti naudoti paieska, ir perskaityti temas sia tema. O rimtesnis patarimas, nusipirkti dar viena lan'o plokste ir bus tau laime. TIk laida iki boxo reiks nutempt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Radau youtubei nebloga guide, kaip pasijungti xbl tiesiai jungiant ethernet kabeli i PC, ethernet port. Bet problema, pas mane internetas nera bevielis ir jau PC uzimta ehternet port vieta,o PC yra tik vienas ethernert portas. Taip gaunasi, kad man truksta vieno ethernet porto. Gal yra koks konverteris ar adapteris, kad galeciau dar pasididint viena vieta ethernet portu PC? Ar jau man cia nieko nesigaus ir bandyti jungti xbl visai kitaip?Ka reiketu pirkti kokius priedus ar laidus, kad galeciau pasijungti xbl, nesenai gavau xboxa ir niekad pries tai neesu turejas, tai dar kolkas isvis zalias :huh: Ka galetumet patarti?

Dekui :(

tokio adapterio nera, kuris dalintu tavo Ethernet NIC, yra tik switchai, routeriai... dar gali pasinaudot tokiu pigiu variantu kaip antros LAN kortos idejimas papildomai, tada turetum dar viena LAN porta ir naudot PC kaip routeri, bet tuomet tavo PC tures but ijungtas, kad tarkim XBOX gautu interneta. geriausias sprendimas, bet ne pigiausias butu routeris, geriau wireless, nes ne ka skiriasi kainos nuo paprastu. apie Wireless routerius jau yra sneketa forume, pasidairyk ir rasi daugiau infos :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lano plokstes neapsimoka pirkt , geriau rootery paprasta nusipirk kad ir paty pigiausia ir bus tu eth isejimu kiek nori ...

Beto ernestukai :huh: Ar tu flashines ta savo x dezute ? jei taip tai kokia fw ? nes jei dar nezinai tai kaikurios yra baninamos dabar ...

Tai zek kad nebutu tas prisijungimas tavo paskutiniu ;D

Jei jau zinai tai nepyk sitas dede tik stengiasi apsviest visus :(

EDIT: inpeace vel mane aplenke ...

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ernestukai :huh:

Deze tai flasinta pas Edma pries pora dienu, su hdmi, fw nezinau

Tai sakot geriau imt routeri, nei tinklo plokste? kiek kainuotu mazdaug toks routeris? kiek plokste?:-)

Redagavo ernestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia man kaip zaliam, konkreciai koks skirtumas tarp plokstes ir routerio? kam moket netoli 200lt, jei galima uz 30lt paimt? :-) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei be routerio, tai kai noresi boxe pasijungt prie live, reikes kad PC butu ijungtas. Esant routeriui nereiks + galesi dar kokius 2 laptopus pajungt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiemiau plokste is draugelio. Kaip sukonfiguruoti shita plokste, kokius reikia vesti adresus? Pas mane dabar du yra Local Are Connectionai, pirmas tai internetas, o antras tai ta nauja plokste. Cia tuos skaicius/adresus reikia kazkur surasti ar rasyti panasius kaip interneto nustatymuose ir beje koki ip'a vesti tenais, reikia nauja susigalvoti ar rasti kur nors?

http://www.upload-images.net/imagen/4c8137f2da.jpg

Redagavo ernestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant plokstes i kuria pajungtas netas padaryk share internet connection,o kitos plokstes ip turi buti 192.168.0.1 subnetas

255.255.255.0 seip nusistatys manau jis automatiskai na ir tada connect'ink turetu veikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz savo dlink roteri ne bevieli 4portu 100lt mokejau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.