Doncius

Turbo boost

Rekomenduojami pranešimai

Gal yra žinančių kaip įjunkti Intel procesorių turbo boost ? Nes per bios'us nieko nerandu, kaip kad rodo YouTube'i.

Bios'ai atnaujinti iki naujausių galimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasitikrink ar motininė tavo palaiko išvis tokį dalyką. Gali būti, kad pigiuose modeliuose tokios opcijos išvis nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia i tema norejau paklaust, pas mane per bios yra turbo boost 50%, pakyla virs 4ghz, bet ar tai negadina kompiuterio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra žinančių kaip įjunkti Intel procesorių turbo boost ? Nes per bios'us nieko nerandu, kaip kad rodo YouTube'i.

Bios'ai atnaujinti iki naujausių galimų.

per setup buna tokia funkcija overclock config. jei tokios nera tai nera ir ko boostint.

Cia i tema norejau paklaust, pas mane per bios yra turbo boost 50%, pakyla virs 4ghz, bet ar tai negadina kompiuterio ?

na cia ne tavo paties rankinis OC darymas . tai siaip jie tam apskaiciuoti jau buna. turetu but norma. tik gali temp pasekt kiek pakyla ..ypac kai vasaros karstos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasitikrink ar motininė tavo palaiko išvis tokį dalyką. Gali būti, kad pigiuose modeliuose tokios opcijos išvis nėra.

Šiaip pas mane laptopas, tai viskas sugalvota turbūt, kad eitų pakelt procą, yra net programa spec. mano kompui, kad žiūrėt ( bet ne įjungt ) cpu overclocką

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei laptopui turbo boost. tai isirasai intel driverius i windowsus ir to pakanka. jis pats behaivina (kaip lietuviskai cia nepamenu, hmm tarkim reguliuojasi) kai jam reik to greicio ir kada ne. taigi kyla ir leidzias pats. ant stacionaru kita kalba jei motinine palaiko konfiguracija ir turi tokias opcijas kad isjungt ir ijungt juos tai tada gali jei ne tai velgi auto veikia. ir turbo boost nera reikalo isjungt nebent pats overclockini proca intelini kurie kainuoja daug su atrakintom visom galimybem juos overclockint. tada reiketu isjungt ji kad pasiekus 4 ghz ar kokia ten stabile riba priklausomai nuo proco jis nesugalvotu imust dar 20 - 50 procentu galios ir iskept.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.