Blooderis

Neleidžia atsisiųsti profilio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi bandžiau parsisiųsti savo profilį ir man meta štai ką "Sorry, Xbox LIVE profiles can't be downloaded right now. Try again later. 80004005". Su pačiu profiliu viskas tvarkoje, buvau prisijunges per xbox.com, su internetu taip pat viskas tvarkoje, kadangi ant kitų profilių esančių konsolėje viskas veikia. Skaičiau, kad gali būti taip, dėl tų xbox serverių (kad jie ten tvarkomi ar laikinai neveikia...), bet patikrinau čia xbox.com/status, visi serveriai veikia. Iš anksto ačiū už pagalbą!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu jau rašo "try again later" tai palauk iki kitos dienos ir bandyk : ) Nes jeigu viskas su profiliu okey turi leist jį atsisiūst : D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu jau rašo "try again later" tai palauk iki kitos dienos ir bandyk : ) Nes jeigu viskas su profiliu okey turi leist jį atsisiūst : D

Man vakar nuo maždaug 18h taip, iki dabar... Bandžiau ieškoti kitur, bet taip ir sprendimo neradau visur tik priprašyta, kad Jiems taip pat arba, kad keliems jau kelios dienos taip, mačiau žinoma keliems žmonėms taip buvo, dėl xbox.com/'status...

Susitvarkiau!

Redagavo Blooderis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.