narkata

PlayStation 4 vs. XBOX One

241 narys prabalsavo

1. 1. Kuria konsole žadate pirkti ?

• PlayStation 4
    • Xbox One
    • Pirksiu abejas PS4 ir Xbone
    • Neapsisprendžiau dar
    • Per brangu
    • Pirksiu kai nulauš konsole PS4
    • Pirksiu kai nulauš konsole Xbone

Rekomenduojami pranešimai

Kokių naujienų?

Arba kad vėl pora MHz pridėjo, arba išleidimo datą paskelbė :D Bet kokiu atveju, jokia čia priežastis gailėtis Sony.

Lol, sako Sony nieko nedaro :yao: Pažiūrėk kiek Indie kūrėjų palaikys PS4 ir Vita. Sony vis juda į priekį, kai tuo metu MS tik vejasi.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš nesirunkau, nesirenku ir niekada nesirinksiu video kompiuterio pagal žaidimus! Išskirtiniai konkrečiam kompiuteriui video žaidimai man yra labai labai paskutinėje vietoje.

Mane žavi visiškai kiti kriterijai. Net ir kaina turbūt yra priešpaskutinėje vietoje (kažkiek € vos ne 10čiai metų į priekį - meh).

Taip kad...

O Sony su savo "observe and do nothing" politika sužibėjo tik per E3. O dabar (mano akimis) - MS kyla kaip ant mielių.

Nagi nagi gal galima placiau del ko tu perki konsole? Seniai gerai besijuokiau tai noreciau pasijuokti. Isvis tavo smegenis jau prapelijusios, vienur sakai kad " va padariau sprendima ir imsiu ps4" o kitur "va xbox cia achuenas daiktas" nesuprantu kokio velnio tu tada jo neperki? Juk tau nei zaidimai nei kaina nerupi, isvis ka tu veiksi su ta konsole nusipirkes? Galia matai rupi, bet zaidimai ne... :rofl: Xbox matyt tau geresnis nes panasesnis i duonine? :troll:

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nagi nagi gal galima placiau del ko tu perki konsole? Seniai gerai besijuokiau tai noreciau pasijuokti. Isvis tavo smegenis jau prapelijusios, vienur sakai kad " va padariau sprendima ir imsiu ps4" o kitur "va xbox cia achuenas daiktas" nesuprantu kokio velnio tu tada jo neperki? Juk tau nei zaidimai nei kaina nerupi, isvis ka tu veiksi su ta konsole nusipirkes? Galia matai rupi, bet zaidimai ne... :rofl: Xbox matyt tau geresnis nes panasesnis i duonine? :troll:

Tu čia rimtai ar kaip?

Nenoriu aš su tavim leistis į diskusijas (nepriimtina tokia bendravimo forma ir paties kultūra), tad atsakysiu trumpai: abejose konsolėse arti 100% žaidimai bus tie patys ir jie atrodys taip pat. Tad kompiuterį renkuosi ne pagal žaidimus (t.y. priešinga pozicija scalman išreikštai nuomonei).

Įsigilink prieš rašydamas. Ne pirmas kartas, kai taip nevykusiai išsišoki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu čia rimtai ar kaip?

Nenoriu aš su tavim leistis į diskusijas (nepriimtina tokia bendravimo forma ir paties kultūra), tad atsakysiu trumpai: abejose konsolėse arti 100% žaidimai bus tie patys ir jie atrodys taip pat. Tad kompiuterį renkuosi ne pagal žaidimus (t.y. priešinga pozicija scalman išreikštai nuomonei).

Įsigilink prieš rašydamas. Ne pirmas kartas, kai taip nevykusiai išsišoki.

"There are currently 793 games (multiplatform: 635; exclusive: 149; console exclusive: 9) and 15 cancelled games on this list as of August 18, 2013." Tad ne arti 100%, o 77%. Beveik ketvirtadalis yra ekskliuzyvai. Aišku čia PS3, bet nauja karta nemanau kad labai skirsis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"There are currently 793 games (multiplatform: 635; exclusive: 149; console exclusive: 9) and 15 cancelled games on this list as of August 18, 2013." Tad ne arti 100%, o 77%. Beveik ketvirtadalis yra ekskliuzyvai. Aišku čia PS3, bet nauja karta nemanau kad labai skirsis.

Kiek iš tų 149 yra normalių (t.y. atmetus visokius indie, anime, jrpg ir pan.)?

Tai tas ketvirtadalis susitrauktų smarkiai PS3 atveju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek iš tų 149 yra normalių (t.y. atmetus visokius indie, anime, jrpg ir pan.)?

Tai tas ketvirtadalis susitrauktų smarkiai PS3 atveju.

O kuo jrpg, indie blogi? Jei tau nepatinka, tai nereiškia, kad žaidimai "nenormalūs". Pilna AAA žaidimų. Faktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o bet tačiau grįžkime prie to momento, kur aiškiai matosi, kad komunikuoju tik savo nuomonę. Ir pagal ją (pakartoju) - renkuosi ne pagal žaidimus, nes mano skoniui - jie adekvatūs abejuose kompiuteryje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o bet tačiau grįžkime prie to momento, kur aiškiai matosi, kad komunikuoju tik savo nuomonę. Ir pagal ją (pakartoju) - renkuosi ne pagal žaidimus, nes mano skoniui - jie adekvatūs abejuose kompiuteryje.

Na man asmeniškai būtų idomu sužinoti pagal kokius kitus kriterijus renkiesi? Aš renkuosi visų pirma pagal daikto naudojimo patogumą ir funkcionalumą, pvz. man ps3 UI patogesnis už x360, medijos streaminimo galimybės geresnės x360 (ypač patinka funkcija, kuri leidžia žaidžiant klausytis savo muzikos) ir tt., nors aišku žaidimai irgi sudaro didelę apsisprendimo, kurią konsolę rinktis, dalį. Man labiau patinka Sony AAA titlai, nei MS, bet MS leidžia tikrai gerus XBLA titlus, pvz. Charlie Murder, Battle Block Theatre, State of Decay ir tt. O ir apskritai bent jau kolkas aš jokio žymaus skirtumo tarp nextgen konsolių nematau, vat jei kuri nors iš jų pasakytų: "Mūsų įrenginys nuo šiol palaiko *.mkv ir kitus populiarius medijos formatus" manau būtų visai kita kalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai panašiais argumentais aš ir renkuosi (nors man priešingai - Xbox 360 GUI yra gerokai patogesnis nei PS3).

O tarkime jei ne tik MKV, bet ir Torrent palaikymą įdėtų? :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idealiausias variantas būtų jei sugrąžintų Linux OS palaikymą ir galėtum naudotis linuxu kaip secondary os, tai nebereikėtų jokių papildomų funkcijų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsimenu laikus, kai konsolę laikiau arbatos dežutėje, nes korpusas buvo sulūžęs. Ir gerai buvo. Mėgstamiausius žaidimus paleisdavo. Gal dėl to mano prioritetai renkantis biški kitokie, nes renkuosi pagal žaidimus ir kuri konsolė kokius ekskliuzyvus turi.

Fuck me, right?
Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grizkime prie to momento kur buvo paprasyta ivardinti savo kriterijus pagal kuriuos renkiesi konsole, iki dabar dar nesugebejai atsakyti. Gal ir nevyke tie mano pasisakymai, bet tavo argumentai dar labiau nevyke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai panašiais argumentais aš ir renkuosi (nors man priešingai - Xbox 360 GUI yra gerokai patogesnis nei PS3).

O tarkime jei ne tik MKV, bet ir Torrent palaikymą įdėtų? :P

isvis koks tikslas ziuret per konsoles filmus :spiderp: jei uztenka gero hd teliko,isimeti i flesiuka ir ziuri ar hdd pasijungi,beto visus formatus nuskaito :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isvis koks tikslas ziuret per konsoles filmus :spiderp: jei uztenka gero hd teliko,isimeti i flesiuka ir ziuri ar hdd pasijungi,beto visus formatus nuskaito :cheers:

Tikslas toks, kad pvz. LG telikai turi didelių problemų su mkv failais, kurių garso takelis 5.1, dažnai nebūna garso, kiti telikai pykstasi su kai kuriom mpeg4 versijom, o ir išėjus kokiam nors naujam video codecui apskritai neatpažįsta failų, o jei konsolė turėtų rimtas video failų rodymo galimybes tai manau ir codecu nauju būtų galima su eiliniu updeitu įdiegti, plius nepamiršk, kad konsolės geležis yra daug kartų galingesnė už bet kokio TV, tai žiūrint per konsolę tiesiogiai ar streaminant smarkiai mažėja bet kokio lago galimybė.

Redagavo girgitaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visi naujesni (berods nuo LM640 serijos) LG tv jau atpažįsta dts garsą. Jei jau renkamasi dėl filmų ir pan., yra geriausia pirkti tam skirtus medijos grotuvus, o ne tikėtis, kad konsolės viską pradės sugebėti.
Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos