narkata

PlayStation 4 vs. XBOX One

241 narys prabalsavo

1. 1. Kuria konsole žadate pirkti ?

• PlayStation 4
    • Xbox One
    • Pirksiu abejas PS4 ir Xbone
    • Neapsisprendžiau dar
    • Per brangu
    • Pirksiu kai nulauš konsole PS4
    • Pirksiu kai nulauš konsole Xbone

Rekomenduojami pranešimai

Ir vel kisamos siuksles indie is kuriu per metus 2-3 tik padoresni buna.

Na kekvienam savo...

Jei ne bloodborne tai mano ps4 dulkes rinktu...

Parodyk tu man ta sarasa su geresniais triple A zaidimais. Remeikai nesiskaito ,nes sulosti buvo su last gen,nesiruosiu dar karta pilnos kainos moket uz 1080p reza to paties zaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visi cia reke,reke koks ps4 cool ant indie zaidimuku tai sakau reik patikrint kas ten gero, o gi nieko,vos pora padoriu zaidimuku is visos tos ''kruvos'' kurie atrodo idomiai man.

triple A turetu but rodiklis renkatis konsole o ne tas meslas indie...

p.s. free to play irgi nieko gero nera nei vienoj nei kitoj platformoj...

Ok, o kas gero iš free2play PC platformoj?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net neisivaizduoju,negeiminu as su pc visiskai,bet cia jus kurie aukstinat ta ps4 saket kad turi labai daug geru ir idomiu F2P bei indie.

Daug to gerio tikrai as nepastebejau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas draugą lošėm D3, FIFA. Sugalvojau pulteliui naują pavadinimą - barškutis. Galėjo kokios vatos prikišti į vidų, kad naktį kaimynų nepažadinčiau.

506%20(medium).jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskis  Dualshokas 4, isvys buvo uztriges kazko :D kwadratas ir trikampis isvys nereagavo, tad fifa15 su draugu normaliai nepazaidiem. 
Bet po to isjungiau ji, ikroviau ir ok, viskas veikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmu xbox one konsoliu pultai tikrai tokie girgzdandys buvo ypac jei paspaudi rankose,bet po to pasirode jau tvirtesni,pats turiu du ir matau skirtuma tarp ju.

Kaip bebutu Dualshock 4 turi savo minusu taip pat ir didziausias ju -baterija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ps4 pradeda net plerpti su visom plastmasėm prie didesnės vibracijos.

So? :-P

Mano ps4 pradeda net plerpti su visom plastmasėm prie didesnės vibracijos.

So? :-P

taip graziai stumiat ant savo daiktu, ir as prisidesiu :D o man ds4 pultas kartais uzeina kad dingsta vibracija,paskui atsiranda. retokai bet uzeina 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as pastumsiu :D Kartais ant vieno mano DS4 pulto neveikia garsiakalbis. Nepadeda jokie perkrovimai ir t.t., bet kartais suveikia stiprus pakratymas. Matyt nekontaktuoja kazkas. Daugiau jokiu problemu su DS4 neturejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš ką norėjau pasakyti, kad xbox one pultelyje turbūt perdaug tuščios vietos viduje yra todėl labai garsiai skamba kai nuspaudi mygtuką arba kai analogą pastumi iki galo. Todėl saka, kad galėjo pridėti į vidų kokios vatos. O dėl girgždėjimų tai aš jų nepajutau nei ant vieno iš dviejų pultelių, gal čia tie naujesni modeliai ir buvo.

Ir as pastumsiu :D Kartais ant vieno mano DS4 pulto neveikia garsiakalbis. Nepadeda jokie perkrovimai ir t.t., bet kartais suveikia stiprus pakratymas. Matyt nekontaktuoja kazkas. Daugiau jokiu problemu su DS4 neturejau.

Man taipogi ant vieno buvo kokiam mėnesiui dingęs speakerio garsas, dabar vėl veikia. Taip ir nesupratau kodėl :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va kiek saziningu zmoniu :D bet garsiakalbis man dirba gerai pulte. Gal tauposi, nes nemazai laiko su ausinem bunu (l. Patogu kad visos tinka prijungt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokia problema tik vienam pulte, kitam viskas gerai.

Ausines tai jo, superine funkcija. Tik daznai su draugais losiu (ne online, o realiai), tai nervina, kai garsiakalbis pradeda neveikt. Bet jau koki menesi nebuvo problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per mėnesį Kinijoj PS4 nupirko daugiau nei XO per 8 mėnesius  :trl:

The PS4 officially launched in China in March, and it’s been quite popular in the country so far. Despite the fact that only 6 PS4 games are officially allowed to be sold, the Chinese love the PS4 — so much so that in just one month, the PS4 has sold more units in China than the Xbox One managed to do in 8 months.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.