narkata

PlayStation 4 vs. XBOX One

241 narys prabalsavo

1. 1. Kuria konsole žadate pirkti ?

• PlayStation 4
    • Xbox One
    • Pirksiu abejas PS4 ir Xbone
    • Neapsisprendžiau dar
    • Per brangu
    • Pirksiu kai nulauš konsole PS4
    • Pirksiu kai nulauš konsole Xbone

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinsiu kelis lasus savo nuomones kitokia forma nei iprastai sioje temoje;)

Jeigu skaitete mano postus, tai didzioji dauguma ju yra paremti faktais, kartais pasiepiamciais, bet vistiek faktais. Ziurint i tai, kokias konsoles siuo metu turiu - nera paslaptis, kad as Sony puseje, bet ne aklai. Jeigu tema eina apie palyginimus, tai, mano nuomone, jie ir tureti buti pagristi.

Trumpiau: Kodel as cia "kariauju"? Nes nemegstu aklo fanboy'izmo.

Kas yra aklas fanboy'izmas? Kai yra perkreipiama tiesa nepagristai. Pvz, "900p vs 1080p ar 30fps vs 60fps - jokio skirtumo, vistiek zaidimai atrodys taip pat ir skirtumo nematysime". Nesutinku, skirtumas matomas ir ta esu pats ne karta mates, netgi kazkiek puslapiu atgal numeciau pati paprasciausia linka, kur plikai akiai kvadraciukas skirtingais fos parodytas. :)

Arba isvis, logiskai mastant - kam moketi uz konsole daugiau, kuri ta pati patempia prasciau? Ar ne didzioji dauguma Lietuviu importuoja is Uk konsoles, kad sutaupyti tuos menkus 100 litu, o staiga tie pinigai pasidaro nebesvarbus?

Jeigu man kazkas pasakys, kad X1 yra geriau del Kinect, Xlive ar controllerio - puiku, nes tai yra asmenine nuomone ir konkurentas neturi ka tokio pacio pasiulyti. Bet jei, kaip dabar, diskusija kartais nukrypsta link to, kad 'nera skirtumo, zaidimai veikia taip, silpnesne gelezis patrauks tolygiai velesniu laikotarpiu ir t.t.' - man atrodo normalu duoti pavyzdziu, ir zinoma, argumentuotu pavyzdziu, kodel as, bei ivairus saltiniai mano kitaip, argi ne taip diskusija vyksta? :)

Taigi, fanboy'jum ar mane laikysit ar ne - ne man spresti, bet as ziuriu i faktus. Jei X1 paleistu exclusives ir atsisakytu kinect - prigriebciau ir ji, nesibaidau konsoles, taciau siuo metu (ir tikriausiai toliau) ji yra inferior ir mano, kaip IT zmogaus, nuomone moketi daugiau uz prastesni produkta (kalbame grynai apie multiplat zaidimus, ne kinect ar controllerius) - tiesiog nera per daug protinga :)

Kaip ir rasei tavo argumentai visada parenti faktais ir tarp 1080p ir 900p tikrai yra matomas skirtumas, nors neigudus akis nieko nepastebetu. Bet kartais as pats nesuprantu, kodel taip daznai cia kisami tie pultai?? Kiekvienam savo, galu gale koks skirtumas koks tas pultelis, jei tureciau galimybe lost su konsole, tai man nors is maximos xpoint pulta geletu duot ir man taspats butu, vistiek kai losi jau tas pultas beveik nejauciamas yra. Pats karts nuo karto cia numetu koki posta, vien del to, kad tas nesibaigiantis stumimas vyksta ant xone. Nors wiiu silpniausia next gen konsole, nors ir turi galybes exclusive zaidimu, bet ji vos ne maziausiai kritikos gauna, o didziausia kova tarp rimtuju konsoliu vyksta. Reikia pripazinti, kad si karta PS4 gelezis geresne, bet reikia prisiminti,kad sios kartos konsoles 10x galingesnes uz last gen ir tik pagalvokim kokius game ant ju perlosem, tai tik vaizduotei lieka ka mes veliau galesim losti, bent man asmeniskai tai nera skirtumo su kuo losiu ar su PS4 ar XONE. P.S megejus laikau tuos kurie tiesiog zaidzia del saves, o hardcore jau tuos kurie vos ne visus game isbando ir uz kaikuriu losima pinigus gauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As nesuprantu kam tu kisi tuos review ir t.t. Savo nuomones neturi? Tiketi visokiais rewiev apie pultelius yra tas pats kas tiketi kaledu seniu, negi del pultelio perki konsole? Perki tai kas TAU geriau o ne tiem kas reviewus daro. Kaip is sakiau pries kelis puslapius, kad svarbiausiai tai ka zaidziam ir ant ko zaidziam, nes jei kabins tai zaisi kad ir su mediniu rastu rankose vietoj pultelio (Jei nepatogu tai priprasi, svarbu kad idomu). Nera tokio daikto kaip geriausias nes, kiekvienas turim savo nuomone ir ja ginam, cia teisybes gali neieskoti (vistiek nerasi).

As tai siaip turiu nuomone tik tu jos negali priimti nes ji neaukstina sony produkcijos. Review skaitau kai truksta informacijos ar pan tai cia sakyciau yra visai normalu,nes man neuztenka vien brando logotipo, kad pulciau aklai kazka pirkt.

Jei neiseina paciam ismegint remiesi profu nuomone, viskas labai paprasta ir normalu sakyciau...

Del galios tai prisiminkit zmones ps2, silpnesnis hardware nesutrukde siai konsolei tureti vienus geriausiu zaidimu istorijoje.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir nereik kad aukstintum sony, jei nori aukstink ps4 pulta sakyk kad jis geriausias, bet as vistiek su tuo nesutiksiu. Nes kiekvienam skirtingai, tau taip jis geriausias tai tavo nuomone tai taip ir sakyk, o ne kaskokie rewiev ir kaskokie analtikai pasake kad jis geriausias tai nereiskia kad jis toks yra visiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuo tu geresnis uz megeja ?

Šiaip ne apie mane kalbame, o apie konsoles. Nelaikau aš savęs aukščiau tavęs ar kito žmogaus. Tiesiog mečiau akmenį į xbone daržą, susitaikyk su tuom. Nenorėjau nieko įrodinėti apie rezoliucijų skirtumus, nes maždaug daugumos nuomonė tokia jog skirtumo nėra tarp 720p ir 1080p. Neminėsiu ir Antialiasing, nes turbūt ir su/be jo skirtumo nejaučia žmonės. PC pusėje dar tokie dalykai vyksta kaip 1440p geiminimas ir žmonės mato skirtumą nuo 1080p. Konsolininkai kažkokie užburti arba akli :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svirtelės ant DS4 yra tiek pat nutolę kiek ir ant DS3. Pirk Xbone, fifom ir krepšiam užteks palošti. Nors ką aš čia su savo nuomone, mėgėjas geimeris tik 16h per parą pražaidžiantis, toli man iki hardcore :D

@cheburator oi nu tik nereikia bandyt pasirodyt mandresniam, pasiepinet tipo su ironija. prazaidi 16h/24h - su tuo tave ir sveikinu. hardcorinimu labiau turejau omeny kad zaidziu dazniausiai ir daugiausiai viena zaidima (ir tai tesiasi metu metais), ne valandas. todel man taip ir svarbus man patogus pultelis, ypac kai galiu rinktis is dvieju..taip kad labiau tau tiktu noliferis, ir cia ner kuom girtis :D

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cheburator oi nu tik nereikia bandyt pasirodyt mandresniam, pasiepinet tipo su ironija. prazaidi 16h/24h - su tuo tave ir sveikinu. hardcorinimu labiau turejau omeny kad zaidziu dazniausiai ir daugiausiai viena zaidima (ir tai tesiasi metu metais), ne valandas. todel man taip ir svarbus man patogus pultelis, ypac kai galiu rinktis is dvieju..taip kad labiau tau tiktu noliferis, ir cia ner kuom girtis :D

Žodis "noliferis" skirtas tik įžeidimams, jeigu jį pritaikyti pagal paskirtį tai tokių būtų tik 1 iš 1000 geimerių. Kiek praktikoje teko susidurti su šiuo žodžiu, visi jie buvo tik įžeidimam arba tik kaip juokelis tarp savų draugų rato. Tiek tu, tiek aš, abu esam hardcore geimeriai. Na aš bent jau buvau toks ir taipogi lošiau vieną žaidimą 7-erius metus. Tai nebuvo žaidimas, kad prastumti laiką. Tarp mūsų manau čia taipogi nemažai tokių hardcore geimerių kurie siekia kaskart žaisdami tą patį pasiekti geresnių rezultatų, o kiek kiekvienas tam skiria laiko tai jo asmeninis reikalas. Kai kas mokos, kai kas dirba ir turi šeimas, žodžiu visi turi gyvenimus nepriklausomai nuo to kiek laiko pražaidžia :) Taipogi nepamirškime, kad "hardcore geimeris" nėra konkrečiai apibrėžta sąvoka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai, nebepilstyk is tuscio i kiaura, o tai isvis cia i asmeniskumus nukrypo tas mano "hardcorinti", kuris buvo parasytas visai kitu tikslu, kai buvo parasytas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Griztam prie temos.

Taigi PS4 pardavimai toliau po truputi atsiplesineja. Netgi su titainfall isejimu X1 konsoliu ta savaite buvo parduota tik ~20,000 daugiau.

We’re now well past the initial launch phase of the next-generation video game console “war” that began last November when Sony and Microsoft each launched their new console offerings. Sales of both systems exploded out of the gate, but the PlayStation 4soon pulled ahead and now the Xbox One trails by an increasing margin. At last count,Sony sold more than 6 million units through the beginning of March, while Microsoft’s last official sales figure was 3 million Xbox One units sold in 2013. Now, according to the latest sales estimates, Sony’s PS4 may in fact be widening its lead over the Xbox One.

According to newly released sales estimates from VGChartz, PS4 sales during the week ending March 22nd totaled 220,349, up 67% from the prior week thanks to the debut of inFAMOUS: Second Son. That huge figure is nearly double the 112,513 Xbox One consoles sold worldwide during that week.

The figures are particularly troubling because the hotly anticipated Xbox One game Titanfall had just launched during the previous week. This indicates that the new mech-style shooter might not have provided the big continued boost to console sales that some industry watchers thought it might.

During Titanfall’s launch week, however, Microsoft did see a nice boost that pushed Xbox One sales past PS4 sales according to data from VGChartz. The site says that Xbox One sales totaled 155,157 units globally during the week ending on March 15th, while worldwide PS4 sales totaled 132,051 units that week.

VGChartz says that total cumulative global PlayStation 4 sales sat at 6,563,350 as of March 22nd, while cumulative Xbox One sales reached 4,021,382 units.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man cia dar nedaug,jei ps4 butu parduota dvigubai daugiau nei x1.tada jau skirtumas jausis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tau ir 10 prie vieno gali buti nedaug, bet rrikoa ziureti i faktus. Ps4 trecdaliu lenkia pardavimais kai xbox1 nuleido kaina ir isleido flagman zaidima. Trecdalis konsolese yra daug. 10proc jau nemazas skaicius yra.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagalvojus ms dar pasiseke kad silpnesni aparata uz didesne kaina dar isigijo toks skaicius zmoniu, jiems pasiseke kad bent ant puses pardavimu negauna i skudurus nuo sony iki siol bent

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagalvojus ms dar pasiseke kad silpnesni aparata uz didesne kaina dar isigijo toks skaicius zmoniu, jiems pasiseke kad bent ant puses pardavimu negauna i skudurus nuo sony iki siol bent

Kai kuriais menesiais gauna :)

Dabar neieskosiu saltinio, bet ta savaite, kai padave PS4 normaliai i stock - pardave dvigubai daugiau. Nepamenu ar ta savaite su Infamous buvo ar ne, bet bet kuriuo atveju, jei sugeba parduoti 2x daugiau ta pacia savaite, kai tik iseina zaidimas (X1 su titanfall isleidimu pardave tik ~20-25% daugiau), tai kas bus toliau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

konkurencijos nebus, tada sony gales diktuoti savo taisykles. nelabai to noreciau , jei sony priimtu sprendimus kurie nuskriaustu vartotojus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.