narkata

PlayStation 4 vs. XBOX One

241 narys prabalsavo

1. 1. Kuria konsole žadate pirkti ?

• PlayStation 4
    • Xbox One
    • Pirksiu abejas PS4 ir Xbone
    • Neapsisprendžiau dar
    • Per brangu
    • Pirksiu kai nulauš konsole PS4
    • Pirksiu kai nulauš konsole Xbone

Rekomenduojami pranešimai

vel pamirsti pridet zodi kad tau patogesnis. tikrai ne visiem ir ir nevisu rankom. how it feels and plays butent kad losta su abiem n valandu ir kam ps3 nepatogus tai tik del to matyt kad pirma xbox pulteli paeme i rankas. as losiau abiem ir kaitaliojau viena diena viena kita kita. no problem su abiem. vienas lengvesnis tas irgi itakos turi vel kazkas megsta plyta laikyt kazkas lengvesni daikta. gal padauzyt megsta tai dar kuris tvirtesnis. 

cia kaip golfo savinikui aiskink kad yra ir kitokiu masinu ir jo taburete gal ne pati geriausia. tikrai nepatikes  :trl:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar as pastoviai turiu rasyt kad man-mano nuomone-as manau ir pns, juk parasiau viena karta ir uzteks, as gi uz save ir kalbu, ar tai iki tiek neakivaizdu? viskas ir prasidejo nuo to kad issakiau savo nuomone ir paklausiau kitu nuomones, ypac tu, kurie laike abu naujuju konsoliu pultelius rankose. kolkas tik as vienas issakydamas savo nuomone pateikiau bent kazkokius argumentus, kad ir subjektyvius - bet argumentus. o jus cia kazka malat per aplinkui nieko nepasakydami ir nepagrysdami savo nuomones, tik teigiat ir tiek. nuo Playstation 1 laiku zaidziau su playstation pultu ir neisivaizdavau nieko geriau, nes nieko geriau nebuvo. atsiradus x360 pultui, man playstation pultas iskart nukrito i antra vieta, kodel - paaiskinau. zaidziau su ps3 pulteliui pakankamai ilgai kad suprasciau jog MAN jis prastesnis.

tai gal uzteks jums MAN irodinet kad PS3 pultas geriau, nes MAN taip nera :D

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox-One-VS-PlayStation-4-Side-1280x853.

kai nezinai kaip kompaktiskai sudet visko i viena deze gaunasi ...

PS4vsXBOXONE_01.jpg

xbox one dar plius 

ibojKxsXuOitW8.png

:troll:  nes nerado vietos ten

inside-a-xbox-one.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar kinecta reikejo ant xbox uzdet, vis delto jis eina standartinej komplektacijoj kaip sudedamoji xboxo dalis

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:god:

xbox-one-kinect-side-by-side-1.jpg

i kinect tilptu dar puse konsoles ir tada xbox galetu turetu gal full hd reza nors  :trl:

perfect-s500x282-407721.gif

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@aibo77 nu bet pirkt konsole vien del gamepado irgi butu kvaila.

nu tai va, pats tai suprantu, del to ir esu didziausiose "lomkese". suprantu paskaitinejes vienur-kitur kad PS4 pranasesne konsole uz XBONE, bet tas pultas, kuris buvo iki PS4 man yra lievas. tai kiek ziurejau visokiu review ir pns kur lygina naujuosius pultelius, lb issiskiria nuomones, todel ir klausiu kas kaip, gal kas jau laike abu ir pns, nes matau kad 99% jog teks pirkti PS4. kokia konsole turet man yra skersai ir isilgai p*x*i, ar xboxa ar playstation, man turi but patogus kokybiskas gamepadas, ne kaip ant PS3 - lengvas mazas plastmases gabalelis su grybais analogais. AS NEISSIZADU PS4. be to matau kad yra pagerejimu su dual shock pulteliais nuo PS3 laiku, tapo didesnis, pasikeite analogai (ne grybo formos), raso (pats tai jo nelaikiau) kad ir sunkesnis. vienas likes minusas - tai kairysis analogas yra simetriskas desiniajam (kas yra budinga dual shockams, ir turbut niekada nepasikeis), nors jau nebe tiek arti vienas kito.

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet supranti,kad ir tie kurie laike abu gamepadus taip pat gali nuomones issiskirt?Ir kaip pats sakei ziurejai apzvalgas ir matai pasikeitimus...Arba siulau paciam nueiti kur pardavineja konsoles ir isbandyti abu gamepadus. @aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuomones ne tik gali issiskirt, bet ir skiriasi. taciau nuomone nuomonei nelygu, kai kas pasako "tas uz ta geriau" ir viskas, be jokiu argumentu, be kazkokio paaiskinimo, tai cia ne nuomone. cia kaip torrentu filmu komentaruose, belenka vaikas paraso pamates screenus, arba atkartoja pries tai kito nario issakyta nuomone pats nieko nemates, bi tik atsizymet. aisku kad reikes pries perkant apciupinet viska paciam, bet iki to pirkimo dar praeis keli menesiai. tad paklausyt konstruktyvios minties, palyginimo, isklausyt kito patirti - irgi idomu, tam ir tema. 40 puslapiu tema belenko prirasineta, visokiu ale juokeliu - paveiksliuku prideta, ir visi patenkinti kaip tortai sedi, knisa interneta kas ka mandriau papostins..patys susidare nuomone is tu visu juokeliu ir nesamoniu, nei vienas jokios next gen konsoles neturi, svajonese paskende vaivorykstes gaudo apie PS4, nes paveiksliukuose jis galingesnis

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@aibo77

Nebutinai visu nuomones is lempos parasytos :) Pvz as, asmeniskai, esu maiges X1 ir turiu PS4. Manes X1 niekuo nesudomino isskyrus trigger'iu vibracija, tikrai kazkas idomesnio, toliau nuo zaidimu kokybes, OS ir isvaizdos iki pultu - man PS4 labiau prie sirdies. Vienintelis X1 exclusive, kuris persvertu mano nuomone priciupti X1 yra Quantum Break (ar kaip jis vadinasi), bet iki jo dar tolokai + Alan Wake likimas visiem zinomas (X360 exclusive, bet po to isejo ant Windows'u). Man X360 pultelis per sunkus buvo, per didelis, nepatogus ir battery life nuvildavo, ko tikrai nepasakyciau apie PS3 pulteli. Taip, jis nebuvo (ir nera) tobulas, bet man labiau prie sirdies.

EDIT: Mano rankos kaip tik dideles, taciau plonos :)

Apie atkartojimus nuomoniu ir tik "juokingus" paveiksliukus; cia yra versus tema, kur galima pasiepti tiek ta, tiek ta konsole, taigi nieko blogo su tais paveiksliukais. O kad kazkas susidarys bloga nuomone - kad ir kaip bebutu, tuose paveiksliukuose gan daug tiesos yra, nors ir pasieptai perteikta ;)

tl;dr

Nori media center - imk X1. Gaming Console - PS4.

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena dalyką pasakysiu 
Pagal mano rankos diduma, tai man xbox valdymo pultas yra per didelis ir sunkus, PS man kaip tik dydis yra normalus ir lengvas, nes aš žaidžiu su valdymo pultu o nesportuoti turiu su juo, plius PS turi didesne biblioteka žaidimu kurie skirta tik PS   
Laikęs aš visus pultus PS ir Xbox
Bet aišku prie visko galima priprasti, bet man sunkiai sekėsi, nes kaip sakiau prieš tai maža ranka yra pas mane 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as suprantu kad cia sudo malimo ir pilimo tema, bet isgirst objektyviu nuomoniu pavyko atmalus +/- du puslapius.

tas ale "force feedback" trigeriuose pas X1 pulta man irgi patiko, aisku tik is video ta ir tegaliu isivaizduot, bet turetu jaustis idomiai :)

dar vienas nemenkas aspektas isigyjant nauja konsole butu jos nulauzimas. cia artimoj ar tolimoj ateity, bet tai turetu ivykt, tiksliau pasakius "geriau jau tai ivyktu" :D nes jei tai neivyks, kazi ar gyvenant Lietuvoj iseis dziaugtis tais visais konsoles ekskliuzyvais ir siaip zaidimu gausa. kai as isigijau xboxa, vien del online geiminimo jo nenulauzinejau, nes piratine firmware budavo nesaugi lost online. tai ir sedi su tais keliais originaliais zaidimais, kur zaidi online arba dviese, nes visu is review patikusiu zaidimu nenusipirksi, o ir isigijus ar pabandzius kazkiek pazaidi ir numeti, nes lb retai kas prilimpa. tai ir nejauti nei tos zaidimu gausos, nei man asmeniskai yra poreikis viska isbandinet, zaist, pereidinet. yra susiformaves skonis, su juo ir poreikiai. plius kiek visa tai atima laiko ir pns. o kokiai FIFA serijai zaist, ar NBA, tai must ir taip vadinamo "media centro" X1 uztektu. cia panasiai gaunasi kaip shaudykliu geimeriams geriausia yra pele ir klava, ir highendinis PC :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@aibo77 kad pazaist fifa ar nba tai uztektu xone,bet kam ji imt kai ps4 turi ta pati nba ir fifa bei yra geresne konsole, bet aisku jaigu xone bus nulauziamas kaip ir 360 tai pardavimai jo turetu padideti.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@aibo77 svirtelės ant DS4 yra tiek pat nutolę kiek ir ant DS3. Pirk Xbone, fifom ir krepšiam užteks palošti. Nors ką aš čia su savo nuomone, mėgėjas geimeris tik 16h per parą pražaidžiantis, toli man iki hardcore :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos