narkata

PlayStation 4 vs. XBOX One

241 narys prabalsavo

1. 1. Kuria konsole žadate pirkti ?

• PlayStation 4
    • Xbox One
    • Pirksiu abejas PS4 ir Xbone
    • Neapsisprendžiau dar
    • Per brangu
    • Pirksiu kai nulauš konsole PS4
    • Pirksiu kai nulauš konsole Xbone

Rekomenduojami pranešimai

pats maigau xbox original pulteli ir jis man taip pat zymiai patogesnis nei ps2 (ps3 pultelis identiskas ps2) , tai persasi nuomone kad ir x360 pultelis man butu patogesnis nei ps3 , vien del to kad jauti ka laikai. kai palosdavau su xbox ir paskui paimdavau ps2 pulteli ,tai jis man toks miniatiurinis atrodydavo, rankose paskesdavo :D bet kaskaip visada pirmenybe PS skiriu. is pradziu isigijau ps2 paskui xbox original, pernai ps3 , po kokiu dar 2 metu ir x360 paimsiu, ta pati darysiu su next gen konsolemis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau PS3 pultelis tai tikrai g**dys, cia gali but konsoles fanu ne fanu, bet jis yra perlengvas, laikant ji atrodo kad tiesiog ji sulauzysi, analogai perarti vienas kito, dar kairysis analogas apacioj pultelio (kaip visu ps pultu) ir abu jie grybo formos - lb nepatogus grip'as - ka istaise ant dual shock 4 pulto. jau as su konsolem atzaides belenkiek ir nebuvau jokios konsoles fanu - renkuosi tai kas patogiau ir mano manymu tobuliau, tad renkantis konsole man pultas yra bene svarbiausias kriterijus. visas zaidimas ir vyks su pultu, ji teks laikyt rankose, ne televizoriu :D

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau PS3 pultelis tai tikrai g**dys, cia gali but konsoles fanu ne fanu, bet jis yra perlengvas, laikant ji atrodo kad tiesiog ji sulauzysi, analogai perarti vienas kito, dar kairysis analogas apacioj pultelio (kaip visu ps pultu) ir abu jie grybo formos - lb nepatogus grip'as - ka istaise ant dual shock 4 pulto. jau as su konsolem atzaides belenkiek ir nebuvau jokios konsoles fanu - renkuosi tai kas patogiau ir mano manymu tobuliau, tad renkantis konsole man pultas yra bene svarbiausias kriterijus. visas zaidimas ir vyks su pultu, ji teks laikyt rankose, ne televizoriu :D

Kalbėk už save, o ne už kitus. Man jis patogus ir geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu neįsivaizduoju, kaip jis gali būti patogus. :D Na, kiekvieno skonis skirtingas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

x360 pultelis labai patiko,patogus . Ps3 neturėjau nžn, bet Ps4 visai geras,ne toks sunkus kaip X'o, bet tikrai ne per lengvas,ne per mažas,analogai ne per arti kaip apie ps3 sakot. BEVEIK toks pat geras man kaip xboxo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei yra ka losti ir yra noro, tai priprasi kad ir koks tas pultelis bebutu

nu čia be komentarų. Bulls eye :D ale pats nepripratai prie xboxo pultelių, vien PS konsoles turėjai? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu čia be komentarų. Bulls eye :D ale pats nepripratai prie xboxo pultelių, vien PS konsoles turėjai? :D

Xbox neturejes, bet ciupinejes esu, tai jokios problemos nemaciau su juo, aisku keista nepriprates ir taip toliau, bet jei jau tektu losti su juo, tai priprasciau prie to pultelio. Tik beda tame kad nelabai matau zaidimu del kuriu man reiketu nusipirkti ta xbox (yra 4-5 bet del tiek nemanau ar verta. ( cia omenyje x360 turejau)

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox neturejes, bet ciupinejes esu, tai jokios problemos nemaciau su juo, aisku keista nepriprates ir taip toliau, bet jei jau tektu losti su juo, tai priprasciau prie to pultelio. Tik beda tame kad nelabai matau zaidimu del kuriu man reiketu nusipirkti ta xbox (yra 4-5 bet del tiek nemanau ar verta. ( cia omenyje x360 turejau)

aš tik 1 ekskliuzyvą geriausią pas xbox matau- Alan Wake (paskui ant windows išleido, žinau). Jei išleistų naują dalį tik Xbox one,skolinčiaus ar nomuočiaus kompą jaučiu. Nu ten šedevras geimas, atmosfera, istorija. Žaidi mėgaujies geimu ir lauki kas toliau ten bus. Tiek orginalas, tiek american nightmare nenuvylė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu neįsivaizduoju, kaip jis gali būti patogus. :D Na, kiekvieno skonis skirtingas...

Tu turbut juokauji..cia labiau pripratimo reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas tau nepatogu tai tik tau. Blogam sokejui ir kiausiniai trukdo.

renkuosi tai kas patogiau ir mano manymu tobuliau

jus gal skaityt ismokit nepamokslave, o tai atrodo dievinat ta playstationa. as zaidziu is esmes tik sporto zaidimus, pagrindinai FIFA, tai ner ka lygint x360 pulto su ps3. cia gal kai nehardcorini, o siaip pazaidineji sy bei ta - tinka ir tas ps3 pultelis, o kai rimciau pataskai geimus tai jis g**dys paskutinis :D

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasiau gi kad patogesnis tas x360 pultas nei ps3, savo konstrukcija, analogais, svoriu... cia ne apie skirtingas funkcijas zaidime, kaip apie ekskliuzyvus kalba, tos pacios pultelio galimybes FIFA zaidime, tiek vieno tiek kito, esme paciame pultelyje, "how it feels and plays", a jums kaip vaikams mokykloj reikia teksta pazodziui isnarpliot kad suprastumet?

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.