narkata

PlayStation 4 vs. XBOX One

241 narys prabalsavo

1. 1. Kuria konsole žadate pirkti ?

• PlayStation 4
    • Xbox One
    • Pirksiu abejas PS4 ir Xbone
    • Neapsisprendžiau dar
    • Per brangu
    • Pirksiu kai nulauš konsole PS4
    • Pirksiu kai nulauš konsole Xbone

Rekomenduojami pranešimai

nes žaidimai tai beveik tie patys.

Jo skirtumas tik tas, kad Xbox 720p, o PS4 1080p. Aišku, kaikurie žmonės per storus akinius skirtumo nemato, bet nekaltinsiu jų dėl prastos regos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo skirtumas tik tas, kad Xbox 720p, o PS4 1080p. Aišku, kaikurie žmonės per storus akinius skirtumo nemato, bet nekaltinsiu jų dėl prastos regos.

galbūt kažką ne taip supratau bet:

The Xbox One will support 4K resolution (3840×2160) (2160p) video output and 7.1 surround sound.[36][42][43] Yusuf Mehdi, corporate vice president of marketing and strategy for Microsoft, has stated that there is no hardware restriction that would prevent games from running at 4K resolution.[42] The Xbox One will support HDMI 1.4 for both input and output, and does not support composite or component video.[26][36][44]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

X1 4k filmu reza palaikys..kada nors su su updeitu.kaip ir PS4. siaip pradzioj X1 nepalaikys nei bluray 3D filmu.PS4 palaikys. nes jau senai palaiko su PS3. na X1 bluray draivai juk ne ju yra..skolinti vis del to :troll:

COD naujas parode skirtuma tarp abieju next genu rezos. siaip PS4 kol kas leis beveik viska ant 1080p be problemu. aisku su laiku jau bus pilnai tokia reza. vis del to tik pradzia dar.

X1 pvz Forza 5 full HD reza pasieke tik Cloud deka, kad dali stuff pasikraus is cloud.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

X1 4k filmu reza palaikys..kada nors su su updeitu.kaip ir PS4. siaip pradzioj X1 nepalaikys nei bluray 3D filmu.PS4 palaikys. nes jau senai palaiko su PS3. na X1 bluray draivai juk ne ju yra..skolinti vis del to :troll:

COD naujas parode skirtuma tarp abieju next genu rezos. siaip PS4 kol kas leis beveik viska ant 1080p be problemu. aisku su laiku jau bus pilnai tokia reza. vis del to tik pradzia dar.

X1 pvz Forza 5 full HD reza pasieke tik Cloud deka, kad dali stuff pasikraus is cloud.

xbox po manual update leis blu-ray.

Žinoma, grafika gan svarbu, bet ji nebus priešistorinė, aišku ps4 + už tai, o content'as bus tas pats,

xbox žaidėjai galės daryt kažką papildomo kinect pagalba, o ps kažką su tuo touch ant pultelio.

Gero penktadienio!

Redagavo Vidmma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galbūt kažką ne taip supratau bet:

[/size]

Ne taip supratai. Zaidimai, kurie yra ant X1 ir Ps4 veikia aukstesne rezoliucija ant PS4 ir aukstesniu frame-rate'u. Ne visi, bet kai kurie.

Del tavo Titanfall palyginimo - bus jis ir ant pc. Cia panasiai kaip visus PS4 zaidimus (nuotrauka pasikartotinai zemiau, atsiprasau uz istasyma forumo) lyginti su tokia nuotrauka

Nuotrauka

Pasakymas, kad didzioji dalis PS4 exclusives yra "nesamoningi japoniski anime" gali parodyti nebent uzsispyrima arba net neissilavinima. Ziurint i tai, kad tu pripazisti video zaidimus, kuriuos ne vienas ir ne du zmones mato kaip 'vaikiska' arba 'nesamone', ta pati sakyti apie anime yra tiesiog auksciausio lygio hypocrisy (vidmainyste? Nepamenu lietuvisko zodzio).

Apie X1 populiaruma - negaliu komentuoti, nes nieko tokio negirdejau skaitydamas pagrindinius informacijos saltinius paskutines kelias savaites (ign, gamespot, kotaku, destructtoid, reddit, 4chan, 2chan) tai visai nieko butu jeigu numestum koki linka.

Pasakymas, kad "konsole yra brangesne, nes gauni kinecta ir tai pilnai pateisinama" man atrodo nepriimtina. As nenoriu kinecto, man jo nereikia ir uz ji moketi nenoriu. Ar as turiu pasirinkima jo nepirkti? Ne. Tame ir problema cia, del to negali lyginti, kad "Ps4 konsole su kamera beveik tokios pacios kainos kaip X1".

Tesiu; Broken Sony konsoles, Kiek? 4 unit'ai, kur pilnai parodomas fix'as ir daugiau tokiu problemu internete nepasirodo, kai ja daugybe zmoniu jau pirko? (source: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/11/14/sony-addresses-reports-of-failed-playstation-4-units.aspx). Taip pat buvo vienas, kur uzbrick'ino PS4. Proto gumbu reikia buti, kad per update'a isjungti konsole, ka daugiau pasakysi.

Jeigu einame i ta puse, tai nepamirskime, kad X1 sukosi ant Win7 Gamescon'e ar kur ten :whistling:

Taip pat, jeigu kariaujame faktais, kad ps4 yra 'wobbly' (ir tai toli grazu ne visiem) galime tada prideti, kad X1 yra zymiai didesnis + power brick.

Del boot time? Nezinau, panasu, kad PS4 ilgiau uzsikrauna, sita pliusa X1 gauna.

Neturi zaidimu PS4, o X1 turi ju labai daug? Man atrodo, kad PS4 labai geru indie zaidimu yra(ziurime i nuotrauka auksciau) bei multi-platform ant PS4 veikia sklandziau, kad ir tas pats CoD: Ghosts, o man asmeniskai - nei titanfall, nei dead rising, nei forza, nei halo, nei gears of war nesviecia. Is PS4 man nesviecia Gran Turismo, viska kita suzaisciau, ypac infamous, GoW, Uncharted ar Driveclub, kai pasirodys :)

Sedynes neskauda man, bet galima ir sviesiau i abi konsoles paziureti, o ne uzsimerkus viena aukstinti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS kamera + pultelis darys daugiau nei vien tik kinect. PS4 ir voice komandas supras kaip kinect ir ijungt bus galima ir pan..nes cia nieko isvis nera ipatingo tos balso komandos. caro laikais telefai tai jau galejo daryt.

velgi PS4 gauna nemazai PC only buvusiu zaidimu. manau tai svarbu. bet aisku kaip kam cia pagal skoni. is ju dar ne vienas buves PC mokamas taps PS4 nemokamu . ir islaikys PC maxinta kokybe ant PS4. tai atrodo kad zaidimai daugiau islos tie kurie kuriami i PS4 nuo PC , negu kurie kuriasi ant visu platformu ir tada PC kuria atskirai ir konsoliu portus atskirai ir jie tada ten beveik nesiskiria.

PC turi daug rimtu savo zaidimu ko konsoles neturejo . o dabar i PS4 pvz ateina toks War Thunder. tokius tik pc savininkai iki siol losdavo. ir cia tik vienas pavyzdys. Planetside 2 kad ir. na ir dar ju yra ir bus. turktu kad PS4 gautu toki kaip Arma 3 . tai jau butu manau paskutinis vinis tada sukaltas. bet velgi kiti nesupranta kaip galima begiot po atvira lauka su sautuvu 20 min nesutinkant pvz ne vieno prieso ar tupet krume kokiam su ziuronais.. konsoles to isvis nezino tokiu dalyku, nes neturi tiesiog. konsoles viska ka zino tai BF ir COD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne taip supratai. Zaidimai, kurie yra ant X1 ir Ps4 veikia aukstesne rezoliucija ant PS4 ir aukstesniu frame-rate'u. Ne visi, bet kai kurie.

Del tavo Titanfall palyginimo - bus jis ir ant pc. Cia panasiai kaip visus PS4 zaidimus (nuotrauka pasikartotinai zemiau, atsiprasau uz istasyma forumo) lyginti su tokia nuotrauka

Nuotrauka

Pasakymas, kad didzioji dalis PS4 exclusives yra "nesamoningi japoniski anime" gali parodyti nebent uzsispyrima arba net neissilavinima. Ziurint i tai, kad tu pripazisti video zaidimus, kuriuos ne vienas ir ne du zmones mato kaip 'vaikiska' arba 'nesamone', ta pati sakyti apie anime yra tiesiog auksciausio lygio hypocrisy (vidmainyste? Nepamenu lietuvisko zodzio).

Apie X1 populiaruma - negaliu komentuoti, nes nieko tokio negirdejau skaitydamas pagrindinius informacijos saltinius paskutines kelias savaites (ign, gamespot, kotaku, destructtoid, reddit, 4chan, 2chan) tai visai nieko butu jeigu numestum koki linka.

Pasakymas, kad "konsole yra brangesne, nes gauni kinecta ir tai pilnai pateisinama" man atrodo nepriimtina. As nenoriu kinecto, man jo nereikia ir uz ji moketi nenoriu. Ar as turiu pasirinkima jo nepirkti? Ne. Tame ir problema cia, del to negali lyginti, kad "Ps4 konsole su kamera beveik tokios pacios kainos kaip X1".

Tesiu; Broken Sony konsoles, Kiek? 4 unit'ai, kur pilnai parodomas fix'as ir daugiau tokiu problemu internete nepasirodo, kai ja daugybe zmoniu jau pirko? (source: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/11/14/sony-addresses-reports-of-failed-playstation-4-units.aspx). Taip pat buvo vienas, kur uzbrick'ino PS4. Proto gumbu reikia buti, kad per update'a isjungti konsole, ka daugiau pasakysi.

Jeigu einame i ta puse, tai nepamirskime, kad X1 sukosi ant Win7 Gamescon'e ar kur ten :whistling:

Taip pat, jeigu kariaujame faktais, kad ps4 yra 'wobbly' (ir tai toli grazu ne visiem) galime tada prideti, kad X1 yra zymiai didesnis + power brick.

Del boot time? Nezinau, panasu, kad PS4 ilgiau uzsikrauna, sita pliusa X1 gauna.

Neturi zaidimu PS4, o X1 turi ju labai daug? Man atrodo, kad PS4 labai geru indie zaidimu yra(ziurime i nuotrauka auksciau) bei multi-platform ant PS4 veikia sklandziau, kad ir tas pats CoD: Ghosts, o man asmeniskai - nei titanfall, nei dead rising, nei forza, nei halo, nei gears of war nesviecia. Is PS4 man nesviecia Gran Turismo, viska kita suzaisciau, ypac infamous, GoW, Uncharted ar Driveclub, kai pasirodys :)

Sedynes neskauda man, bet galima ir sviesiau i abi konsoles paziureti, o ne uzsimerkus viena aukstinti ;)

galit kiek norit girt ta xbone,visgi ps4 sarasas geimu ilgesnis :thumbup: o be to tik pradiniai :notbad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiuo metu xbox populiarumas pakilo kokia 70%,( ta prasme plius nuo buvusios ),

dėl to dasidėjo sony nesamonės dėl to pačio šnipinėjimo ( forume buvo link'as apie tai ),

broken sony konsolės ir panašiai, o šiaip visi drm'ai ir visa kita pašalinti, tai nematau didelių skirtumų tarp konsolių apart nežymių galingumų skirtumo ir kad xbox one už didesnę kainą gausi dar ir kinect, kurio negausi pirkdamas PS4.

Verkė visi dėl xbox boot time'o, nors sony ps4 boot time'as du kart bene didesnis, o ir japoniškoj kokybėj gi bispridielu pasitaiko.

Pasistengsiu parašyt pirmus įspūdžius iš xbox pusės, kai tik jį gausiu, (10-22)!

O kur dingo blogas is e3 is salisko zmogaus, bet nuomone nesaliska? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien buvau žaidimo parduotuvei UK, apsižiūrėti ką gero turi, ir paklausiau ką šuo metu daugiausiai yra padarė preorder ps4 ar Xbone, Tai pasakė kad šiuo metu Xbone daugiausiai preorder padarė buten ju parduotuviai (gal dėlto kad isai fan Xbox yra) bet nemanau gad isai man melavo :), ir dar pasakė, jei dabar kas preordins Xbone tai gaus tik Gruodžio 6 diena

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš nesuprantu jūsų varot viens vieni ant vienos konsolės kiti ant kito. Aš dar pamenu kai žmonės džiaugdavosi įvairove "jis turi ps2, aš xbox, o jis gc ir tai yra puiku, nes galim išbandyti visas konsoles viens pas kita". O čia dabar "ps4 gerai, xbox one blogai ir vice versa" pasakyk koks visa to point'as? Ar geriau jaučiaties varydavi viens ant kito pasirinkimo? Aš manau gerai jog žmonės renkasi ps4, gerai, kad renkasi xbox one ir gerai, kad renkasi wii U. Asmeniškai palauksiu kol praeis metai-kiti ir tada išsirinksiu, kas man patiks ir nesvarbu man koks brand'as ne tai perku, perku įrenginį kurio aš naudosiuosi ir man jis bus geras, tačiau nesakysiu kitiem kurie pasirinko kita gaminį "oi čia š*dų kruva ir pan." Džiaukimės nauja nekartą, nesvarbu ką pasirinksit ir viskas, daugiau žaiskit mažiau būkite fanboy'ais kurie akli nieko nemato ir tik savo komentarais kitiems neigiamas mintis kelia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man nepatinka X360 nors ir turėjau aš ji, nes tiesiog man netiko jų siūlomi žaidimai ir šiaip man nepatiko jų požiūrys į vartotojus (jie tik £$£$£$£ lupti temoka)

PS visada buvo prie širdies man (nes daugiau laiko praleidau žaisdamas su PS negu Xbox)

Ir šiaip man ant to Xbox ...

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man nepatinka X360 nors ir turėjau aš ji, nes tiesiog man netiko jų siūlomi žaidimai ir šiaip man nepatiko jų požiūrys į vartotojus (jie tik £$£$£$£ lupti temoka)

PS visada buvo prie širdies man (nes daugiau laiko praleidau žaisdamas su PS negu Xbox)

Ir šiaip man ant to Xbox ...

Nuotrauka

Tu teisus pamiršau jog Sony yra labdaros organizacija kuri nesieke pelno. Dude tiek sony, tiek microsoft, tiek nintendo, tiek kartim valve turi savo nusistatymus kurie visiem netiks.

Ps. Ar man vienam tačiau pažiūrėjus dabar Ponas Bynas visiškai nejuokingas , kažkaip lėkštas labiau netgi. Pagal mane neatlaikė jis laiko išbandymu ir paseno perdaug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jis dabar lenktynininkas, o ne komikas. Dėl šio jo pomėgio jį gerbiu labiau nei tada, kai pokštauti mokėjo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiuo metu xbox populiarumas pakilo kokia 70%,( ta prasme plius nuo buvusios ),

Nuotrauka

Tiesos gal ir yra, palyginus su pradiniu populiarumu, kai buvo 1:4.

Source: http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-11-14-playstation-4-interest-ahead-in-survey-wii-u-trailing-behind

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos