Esqaz

Kurią GPU pasirinkti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gyvi, greitai ir aiškiai Jūsų paklausiu,

Jūsų manymu, kokią vaizdo plokštę man verčiau pirkti? Susimėčiau tarp šių dviejų variantų:

GeForce® GTX 650 Ti (1024MB GDDR5) - Palit ir Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition 1G DDR5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ant gaming performance tai eina apylygiai arba kai kurie zaidimai labiau megsta 650Ti vis del to. taciau 7770 ir pigesne ant kokiu 20-40 lt. taciau nvidia turi neuzilgo parodyt ir pigesniu 7 serijos modelius 760 ir 750. idomu kokios kainos anu bus ir kokie perf.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš imčiau ATi, vien dėl to, kad nVidia nemoka draiverių sutvarkyt, pastoviai b*ūdija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš imčiau ATi, vien dėl to, kad nVidia nemoka draiverių sutvarkyt, pastoviai b*ūdija.

Kitur skaiciau, jog AMD vaizdo ploksciu driver'iai yra prasteani uz Nvidia. Tai kuo man tiketi, kas pasakys?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kitur skaiciau, jog AMD vaizdo ploksciu driver'iai yra prasteani uz Nvidia. Tai kuo man tiketi, kas pasakys?

Abu b*ūdija, nes 7770 tikrai ne stebūklai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisidek biski pinigu ir pirk 650Ti Boost laikui einant galesi SLI padaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi vakar jau pristatė man 650Ti. Pagrindinis dalykas, tarkim Planetside 2 žaidžiant arba Battlefield 3, GPU naudojimas iššoko maksimaliai tik iki 40 procentų, todėl turiu mažai FPS.. O dėl CPU yra atvirkščiai, beveik pastoviai lošiant būna minimaliai naudojama 90 procentų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi vakar jau pristatė man 650Ti. Pagrindinis dalykas, tarkim Planetside 2 žaidžiant arba Battlefield 3, GPU naudojimas iššoko maksimaliai tik iki 40 procentų, todėl turiu mažai FPS.. O dėl CPU yra atvirkščiai, beveik pastoviai lošiant būna minimaliai naudojama 90 procentų.

Keista, nes pas mane apie 90 % naudoja per BF3 MP, o per MOHW MP beveik visada 99 %.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista, nes pas mane apie 90 % naudoja per BF3 MP, o per MOHW MP beveik visada 99 %.

Tikrai keista.. Dėl MOHW tikrai nesiskundžiu pastoviai 92-99 procentai. Bet vat katik bandžiau BF3 Mp Grand Bazaar 64 player serveris, 1080p, nesvarbu kokie setting'ai, vos du kartus buvo GPU usage užkilęs iki 50 procentų, pastoviai 20-40 procentų..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai keista.. Dėl MOHW tikrai nesiskundžiu pastoviai 92-99 procentai. Bet vat katik bandžiau BF3 Mp Grand Bazaar 64 player serveris, 1080p, nesvarbu kokie setting'ai, vos du kartus buvo GPU usage užkilęs iki 50 procentų, pastoviai 20-40 procentų..

Pas draugą irgi GTX 650 Ti, bet jam viskas normaliai. Gauna apie 80 FPS, bet lošia ant mažesnės rezoliucijos nei 1980 x 1080.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

650Ti galingesne tiesiog uz 7770 . bet ir brangesne. o siaip jei dar palaukt tai 7 serija gal parodys ka nors is 750 modeliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal turite minčių, kodėl tie mažai yra naudojama GPU? atik išbandžiau APB:R masimaliai buvo pasiekta 57 procentai naudojimo, o taip tai pastoviai nuo 30 iki 45 procentų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal turite minčių, kodėl tie mažai yra naudojama GPU? atik išbandžiau APB:R masimaliai buvo pasiekta 57 procentai naudojimo, o taip tai pastoviai nuo 30 iki 45 procentų...

Driverius gal ne tuos įsirašei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiskia nereikia daugiau ..dziaukis. :megusta: cia minciu tame nera. cia tiesiog taip yra . maziau gilintis is tikro reik nes jei suvoksi kas realiai vyksta gali nebepatikt pc :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.