ecOr

Mortal Kombat - Komplete edition (PC)

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Gerai kad priminiai as irgi laukiau sito zaidimo, bet jau buvau pamirses apie ji :D Tuoj baigs parsiusti parasysiu ispudzius kaip sekesi

E: Nu nuo 4-5 chapterio kovos darosi biski nesamoningos, nes AI pradeda naudoti kokius 2 ar 3 judesius ir kartoja per visa kova, kas ziauriai nervina. Dar pasijungiau pulteli nuo ps2, tai su rodyklem valdant neina pasokti i prieki ar atgal, kitaip sakant neina paspausti 2 rodykliu vienu metu, reikia su analogais valdyti kas fightingam visiskai netinka bent jau pagal mane. O pats gameplay ir kovos tikrai idomios, rimtai primena segos laikus, nebera to vaiksciojimo i sonus kaip buvo per deception ir armagedon ir kovos stiliu keisti nebeina, kas irgi yra gerai. Sugryzo senas geras mk be jokiu pribambasu ir nesamoniu. P.S. niekaip neiseina ta kaulu lauzyma padaryti :D Rodo kad 7+8 mygtukai o katrie jie yra neaisku, isbandziau visaip bet nk nesigauna :npoker:

Tų vienodų smūgių naudojimo nepastebėjau net, bet gali būti. :) Priešai stiprėja ten po truputį, tik pradžioje nevykę, o sunkiausia man asmeniškai buvo kovoti prieš tag teamą. Dėl to pašokimo irgi pastebėjau, bet laimei nenaudoju šuoliukų į šonus. : D Labai blogai, kad nepavyksta X-Ray padaryt. 7 ir 8 yra triggeriai, šiame paveiksliuke pažymėti skaičiais 2. :)

Nuotrauka

Redagavo ecOr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek nervų suėdė paskutinis bosas ir keletą "didesnių" priešininkų. Baisu net prisimint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tų vienodų smūgių naudojimo nepastebėjau net, bet gali būti. :) Priešai stiprėja ten po truputį, tik pradžioje nevykę, o sunkiausia man asmeniškai buvo kovoti prieš tag teamą. Dėl to pašokimo irgi pastebėjau, bet laimei nenaudoju šuoliukų į šonus. : D Labai blogai, kad nepavyksta X-Ray padaryt. 7 ir 8 yra triggeriai, šiame paveiksliuke pažymėti skaičiais 2. :)

Nuotrauka

Dekui, uz pagalba del to x-ray bet jau nebereikejo pasirodo viska isbandziau isskyrus L1 R1 :D Viso dar neperejau, bet nevisi tag teamai sunkus buvo. Pvz su cyber sub-zero pries goro ir kintaro buvo lengviau laimeti nei pries viena pati noob (jauciu durniausias kovotojas is visu nes bent jau man tai jo veiksmai tik kas trecia skiriasi :fuuu: ), o kai jis dar tag teame tai tada isvis... :tear: Tik man idomu kaip tu sugebejai pereiti be suoliu i sonus? Gi net uz nugaros negali nusokti priesui :D

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui, uz pagalba del to x-ray bet jau nebereikejo pasirodo viska isbandziau isskyrus L1 R1 :D Viso dar neperejau, bet nevisi tag teamai sunkus buvo. Pvz su cyber sub-zero pries goro ir kintaro buvo lengviau laimeti nei pries viena pati noob (jauciu durniausias kovotojas is visu nes bent jau man tai jo veiksmai tik kas trecia skiriasi :fuuu: ), o kai jis dar tag teame tai tada isvis... :tear: Tik man idomu kaip tu sugebejai pereiti be suoliu i sonus? Gi net uz nugaros negali nusokti priesui :D

Nežinau, tiesiog kombinacijas darydavau ir priešui toliau numušt xray panaudodavau arba su veikėju, mokančiu teleportuotis, visad teleporto pagalba keitinėdavausi pusėm su priešininku, tai labai pagelbėdavo.. :D Prieš Shao Kahną tai su Liu Kangu užspaminau žemais fireballais, dviratuku ir smūgiais ore iš kojos, bet nuo jo patariu palikti didelį atstumą ir vengti skriejančio kūjo. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai Shao Kahną nukoviau šokinėdamas per jį ir pamušdamas ji kumščiu į viršų. Jokia kita taktika nepasiteisino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shao khana su liu kangu tai fireballais uzdauziau, o su raidenu final boss tai vien tik teleportais ir spardymais, nu dar biski su tuo skridimu i priesininka, bet labai jau rizikingas veiksmas, nes jei nepataikai skaityk kad jau praloses esi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu nusipirkes ant Steamo ir zaidziu siek tiek si zaidima. Po Steam ispardavimu ketinu pradeti losti daugiau tad jeigu kas nors norite 1v1 tai galit prisidet ir tikrai suzaisime.

Redagavo glovackas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti kaip online šito žaidimo? Toks kaip Street Fighter x Tekken ar kaip Super Street Fighter 4 Arcade Edition? Kažkaip nesinori pirkti žaidimo jei online maždaug pusė žaidėjų lagins ir teleportins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar yra žaidžiančių? :))

Tik pasirodžius išmėginau INJUSTICE, nes konsolės neturiu, tai labai laukiau AK versijos. Vis dėlto, nelabai patiko, lieku prie M fuckin K!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar yra lošiančių Street Fighterį? Ar Ultimate Marvel vs Capcom 3? (PS3). Būtų irgi įdomu turnyre sudalyvauti. MK nelošiu, kažkaip Street Fighteris nuo vaikystės arčiau širdies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.