scalman

Take On Mars

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Kūrėjas: Bohemia Interactive
Leidėjas:
Žaidimo variklis:
Žanras:
Režimai:
Išleidimo data:
Reitingas:
Metacritic įvertinimas:
Platformos:
Puslapis: http://takeonthegame.com/take-on-mars

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=brQWSvelx1s

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IHX2ig3dNW8
just shoot the rover ..and pretend it never happened .. :lol2:
o wow .galesim nusileist ant marso ir po to ji tyrinet..taigi marso uzemimo simuliatorius ..
atrodo tikrai ispudingai ..baze pasistatyt galima bus kaip matom..idomiu dalyku visokiu ..ir tai simas ..na ko dar tiketis is Arma kureju. sukure take on helicopters..dabar take on mars iskart ..gan placiai uzsimojo..

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

99% tikru duomenu surinktu is marso ..ir roveriai tikri irgi ..atkurta ju valdymas ir pan viskas real stuff.. Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

idomu kam rasyt i zaidimu temas kurios nedomina ? :genius:

Ne į temą

tipo pakritikuot norejau, galvojau, kad laisva salis :badass: ko pats iki apsisikimo td ant forzos 5 kiekvienam komentare stumi? :genius:
Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tipo pakritikuot norejau, galvojau, kad laisva salis :badass: ko pats iki apsisikimo td ant forzos 5 kiekvienam komentare stumi? :genius:

Ne į temą

stumiu jei tai tik su komentarais kas ir kodel ir kaip. parasyt sakini kad nuobodu tai matyt ilgai mastei kol sugalvojai taip parasyt. tiesiog jei nepatinka tokia tema zaidimai kam isvis rasyt i cia. man patinka racingai ir dar kaip..todel mano nuomone apie man patinkanti zanra bet nekaip atrodanti zaidima buna issakoma. tai ka nors arba pagrysk arba i temas nelysk.

del zaidimo sito. super nusileist ant marso ir patyrinet jo pavirsiu su tikru transportu kuris ir realiai buvo iki marso nuskrides arba dabar ten randasi. tai viskas cia labai idomiai nes kitaip neitu kad butu. o jei dar nezinai ka kuria Arma serijos kurejai tai reiktu pasidomet, cod shh jie nekuria.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

stumiu jei tai tik su komentarais kas ir kodel ir kaip. parasyt sakini kad nuobodu tai matyt ilgai mastei kol sugalvojai taip parasyt. tiesiog jei nepatinka tokia tema zaidimai kam isvis rasyt i cia. man patinka racingai ir dar kaip..todel mano nuomone apie man patinkanti zanra bet nekaip atrodanti zaidima buna issakoma. tai ka nors arba pagrysk arba i temas nelysk.

del zaidimo sito. super nusileist ant marso ir patyrinet jo pavirsiu su tikru transportu kuris ir realiai buvo iki marso nuskrides arba dabar ten randasi. tai viskas cia labai idomiai nes kitaip neitu kad butu. o jei dar nezinai ka kuria Arma serijos kurejai tai reiktu pasidomet, cod shh jie nekuria.

Ne į temą

galiu pagryst, nes manau, kad nlb kas istemps daugiau nei valanda vos riededamas per pavirsiu ir skanuodamas akmenis, juk daug veiklos tam marse neprimastysi :D Aj ir dar zaidimu zinove apsviest mane gali, nes be Armos tie kurejai nieko gero nera sukure, tai gal paprotink mane ka jie ten jau tokio gero is zaidimu turi (operation flashpoint gali neminet ,nes ten kaip ir armos pirmtakas)
Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, iškart priminė apie "Colobot" RTS žaidimą, ten moko programavimo, kad valdyti bot'us. Kaži koks čia tikslas žaidimo, nes iš trailerio neina suprasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

primuose video rode kad nusileisi, valdysi ta roveri nu ir darysi tai ka daro jis tenai. rinksi meginius ten ir pan. ten gresi vazinesi..ieskosi kazko. na juk marsas niekad nezinai ka rasi. kaip gali marsas but nuobodus.. :sweet: o dabar bus ir audros smelio visokios ir po kosmosa paskraidyt duos.. del kitu dalyku dar nepaskelbta. bet na jei zinai kas buvo zaidimas Take on Helicopters..tai cia kazkas bus pnz tik su marsu :gusta: gal rasim tai ka rado filme Last Mission to Mars.. :read:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..kai nusibosta witcheriai, shooteriai ar racingai just take it to mars.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.