cheburator

Tekken: Revolution

Rekomenduojami pranešimai

kiek reikia gift pointu kad atrakint xiaoyu?

Veikejus kuriuos atsirakini,tai juos gauni random,nera kazkokio ikainio uz Xiaoyu ar Hworang...tiesiog renki gift taskus,surenki reikiama suma ir serveris is lempos tau atrakina kazkoki veikeja kurio tu neturi :bugeyes: ...turiu kruva veikeju kurie man absoliuciai nepatinka ir vsio :badmood:

Da tu nebaigiai ;DDDD

Neistengiu,zmona tuoj is namu isvarys :D

Bet jis toks sakyciau biski uzkreciantis :D

Kad,gal ne biski :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

well then this sux.... sis zaidimas man pradeda labai greitai atsibosti del tokiu nesamoniu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

well then this sux.... sis zaidimas man pradeda labai greitai atsibosti del tokiu nesamoniu...

Man taipat,net nebesuprantu kodel as ji zaidziu...teoriskai man truksta 3 ranku,kad pasiekti aukssciausia lygi,bet tai,kad as jau turbut 3 savaites uzstriges toj pacioje vietoje,tai ir pats nebesuprantu ka as ten veikiu...ir aplinku galetu nauju pridet,nes tos senos jau vezi varo,bet vis dar kazkodel zaidziu :chan:

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pabandziau ranked match losti, tai labiau patiko, nes viskas sklandziai vyksta, duoda pasipraktikuoti kol iesko tau priesininko, ir tada jau musiesi, ir beje kas bus kaip baiksis tu tetsujinu eventas? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jis dar vyksta?tai kai baigsis tai nieko ten mandro is pasikeitimu puses nebus,visas liks taip pat,tik kad nebegalesi tetsujinu dauzyt ir lengvu tasku prisinkti uz tai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo vakar dar buvo, taskai tai tikrai lengvai renkasi, bet ir dar rodo kiek kartu nukirtai tetsujinu, tai galvojau gal uz juos paskui duos kanors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir duoda daugiau gift pointu,kraujo kristalu :) Ypac gausiai apdovanoja uz 5,10,20,30,40,50Win'u.As tai 24 mokujinus per savaitgali nukirtau  :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau gavau Eliza :) idomu kas toliau,nes apacioj rodo,kad vel reikia surinkti 7000 kraujo kristalu  :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@FUZA lyg ir girdėjas buvau kad 1000 pergalių surenki ir traukiesi iš šio žaidimo :D klystu ar dar nesurinkai ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.