scalman

The Crew

Rekomenduojami pranešimai

Nesuprantu ko tiek tryznioja zmones del to zaidimo. Isikalinkit kad cia arkada yra. Zaidimas panasus kazkuom i forza horzinon savo gameplay. Open world daug mini uzduociu, gali vaziuot per laukus ir t.t grafiskai yra kur tobulet,bet manau tai dar sutvarkys, kaip kad atsitrenkus i vandens statine issitasko ne vanduo o kvadratukai:) valdymas truputi plaukiojantis bet panasus i senasias nfs dalis. Kazkodel nfs valdymas visiems itiko o sitas jau nebe. Manau dauguma pamirsta kokio zanro tai zaidimas ir kelia perdidelius reikalavimus. Duzta masinos graziai, purvas taip pat grazus :) laukiu sio zaidimo kadangi kolkas dar ilgai nieko panasaus ant ps4 nesulauksim apart simuliatoriu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuprantu ko tiek tryznioja zmones del to zaidimo. Isikalinkit kad cia arkada yra. Zaidimas panasus kazkuom i forza horzinon savo gameplay. Open world daug mini uzduociu, gali vaziuot per laukus ir t.t grafiskai yra kur tobulet,bet manau tai dar sutvarkys, kaip kad atsitrenkus i vandens statine issitasko ne vanduo o kvadratukai:) valdymas truputi plaukiojantis bet panasus i senasias nfs dalis. Kazkodel nfs valdymas visiems itiko o sitas jau nebe. Manau dauguma pamirsta kokio zanro tai zaidimas ir kelia perdidelius reikalavimus. Duzta masinos graziai, purvas taip pat grazus :) laukiu sio zaidimo kadangi kolkas dar ilgai nieko panasaus ant ps4 nesulauksim apart simuliatoriu ;)

Ubisoft PR?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tiesiog turiu savo nuomone... ar cia daugeliui crew nepatinka tik todel kad nepatinka kompanija? Zaidziau dauguma isleistu racing zaidimu, bet open world su didele laisve nera tiek daug kad butu is ko rinktis :)

Redagavo Kunigelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kompanija nuostabi,assassin creed myliu,watch dogs,ir crew pasi**ko,cia mano asm.nuomone,jos nekomentuokit=)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man visai tiko tiesa to greičio pojūčio tokio oooho kaip ir nėra bet patinka kad open world ir story toks įdomus pasirodė customization visai nieko valdymas irgi pusę velnio kai racing šimtą metų nezaides

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš crew beta lošiu tai su dualshock'u, nes nematau prasmės jungti g25/g27 prie arcados. Valdymą galėjo daryti panašu bent į forza horizon, tada gal būčiau ir nupirkęs nes ps4 kolkas neturi visiškai nieko tokio tipo kategorijoje, nors ir grafika nėra "next gen" lygio.

Redagavo masatasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na visiems skonio reikalas,valdymas tikrai nėra nuostabus,bet vakar žaidžiau ir crew pasidariau su kitais žaidėjais tai misijos tikrai smagiai praėjo arba šiaip pasivažinėti tikrai smagiai suėjo,ko daugiau galėtų būti tai ant posūkio mašina kad biski labiau slystu nes dabar suki ir pasisuka tik tiek kad į medį arba į namą ivaziuosi ant high speed o apie rankinį net nekalbu :D bet priprantama prie to valdymo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Oligarchas ant ko loši beta? sakei rašei į suportą kad kodo į ps4 neatsiuntė, tai gavai? aš irgi tada rašiau ir nieko neatrašė,išskyrus kad gavo mano laišką ir atsakys per 3 dienas, ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps4 aš čia iš vieno playmano kodą gavau ant psn o supportas tai nieko iki dabar neparašė :D gerai dirba jie ten:D aš ir emaila gavau kada atsakys bet iki dabar tylu ramu jokių žinių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps4 aš čia iš vieno playmano kodą gavau ant psn o supportas tai nieko iki dabar neparašė :D gerai dirba jie ten:D aš ir emaila gavau kada atsakys bet iki dabar tylu ramu jokių žinių :D

Kai jiems parašiau "gražų" laišką, tai kažko neleido prisijungti prie ubosoft keletą valandų, :yao:  bet paskui atsiprašė ir atsiuntė gerą kodą.Keista, kad tau dar neatsakė. O tu tikrinai tik el.paštą ar ubisoft support puslapį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nera ten :D nesuprantu kaip ten pas juos tas supportas dirba,jauciu kad koda betos gausiu kai isleistas zaidimas bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nera ten :D nesuprantu kaip ten pas juos tas supportas dirba,jauciu kad koda betos gausiu kai isleistas zaidimas bus :D

gryni likimo broliai mes dėl jų suporto :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex tai jau tikrai :D nepasiseke mums,jei ne tas playmanas tai nebuciau net zaides tos betos :DD

P.s dar vienas dalykas juokingas zaidime man tai visi crasha'i i medi i nama i kita masina zalos modelis nera pats geriausias,nes i kita masina isitrenki kaip i plytu siena masinai kitai jokio dmg ir tavajai keli bruksniukai :D 

Bet siaip man kaip coop megejui cia smagiai kapojas jisai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex tai jau tikrai :D nepasiseke mums,jei ne tas playmanas tai nebuciau net zaides tos betos :DD

P.s dar vienas dalykas juokingas zaidime man tai visi crasha'i i medi i nama i kita masina zalos modelis nera pats geriausias,nes i kita masina isitrenki kaip i plytu siena masinai kitai jokio dmg ir tavajai keli bruksniukai :D

Bet siaip man kaip coop megejui cia smagiai kapojas jisai :)

nu va, man patikusiame driveclub irgi žalos modelis minimalus, kosmetinis kaip sakant :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.