scalman

The Crew

Rekomenduojami pranešimai

Kai buvo pirma beta, tai teko pazaisti The Crew, mano nuomone tai zaidimas yra tragedija ir dar baisiau, kad tokio lygio zaidimas net iki betos atejo, tikiuosi sitoje beta bent kazkiek sutvarke valdyma, nes buvo tikrai medinis.

Vienintele viltis liko Project Cars...

tikrai labai panasus racing zaidimai ...  :god:  

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš per Ubisoft redeeminau parašė atsiųs emaila iš kur parsiųsti tai dar dabar negavau jokio email

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ismeginau, nepatiko nei valdymas nei grafika nei gameplay, puiku kai gali isbandyti Demo ar Alpha/Beta pries perkant finalini produkta. Kam reikalingi raktai einam CIA

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat aktyvavau koda, bet nieko i email negavau :/ gal kas bande the crew ant pc ir ps4 ar yra skirtumas? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 3 kodus kuriuos man atsiunte Ubisoft, juos iskart ant PSN redeemint galima ir pradet siustis beta.

Cia and PS4 only!

Man I PM kam reikia.

P.S. valdymas zaidimo pasikeite nuo praeitos betos, bet vistiek sio zaidimo nepadaro geresniu, zaidimas nuobodus ir kam jie dar ta durna story ten idejo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafiskai tai kazkokia tragedija, x360 grazesniu zaidimu turejo...

valdymas taip pat nesamone,lyg su kateriu plauktum,dar plius tai,jog ir greicio pojucio visai nera.

gerai,kad isbandyt pavyko,nes tikrai nemanau,kad galutine versija kardinaliai skirsis.

vienas pirkinys atkrito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Senai nezaidziau tokio s***,mano asmenine nuomone,atsiunciau,ijungiau,isjungiau,istryniau

Kolega placiau papasakok kas netiko, gal kas ir patiko? :) visi deda i suns dienas cia isbande. Pvz drive club irgi kaip demo pasirode, bet taiso ir palost galima. Uzteko ir grafikos ir gameplay, driftas ypac smagus, greicio pojuciai. Tik mp gliucina. Keista kad dauguma crew peikiat net del valdymo, grafikos. Man irgi neatsiuncia per ps4 redeeminamo kodo, isbandyt neis jauciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolega placiau papasakok kas netiko, gal kas ir patiko? :) visi deda i suns dienas cia isbande. Pvz drive club irgi kaip demo pasirode, bet taiso ir palost galima. Uzteko ir grafikos ir gameplay, driftas ypac smagus, greicio pojuciai. Tik mp gliucina. Keista kad dauguma crew peikiat net del valdymo, grafikos. Man irgi neatsiuncia per ps4 redeeminamo kodo, isbandyt neis jauciu :)

Nu ka as galiu pasakyti,as nesmeiziu ubisofto,bet toks jausmas kad jiems nesiseka kurti zaidimu kur yra masinos,o neziurint i tai tas crew nepasirode idomus man,grafika nera next gen,as visada kreipiu demesi i viska,labai netikroviskai ta masina juda,ir kai trenkiesi i koki nama,tai kaip guma atsoka,toks jausmas kaip per mario kart=D nu zodziu man nepatiko nei grafika,nei gameplay,neesu lenktyniu megejas,bet teko zaisti grant turismo ant ps3,teko zaisti forza ant xbox,ir jie man daug geresni buvo,drive club neteko palosti,project cars ziuresim kas ten bus,bet for crew minusas is mano puses didelis=)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka as galiu pasakyti,as nesmeiziu ubisofto,bet toks jausmas kad jiems nesiseka kurti zaidimu kur yra masinos,o neziurint i tai tas crew nepasirode idomus man,grafika nera next gen,as visada kreipiu demesi i viska,labai netikroviskai ta masina juda,ir kai trenkiesi i koki nama,tai kaip guma atsoka,toks jausmas kaip per mario kart=D nu zodziu man nepatiko nei grafika,nei gameplay,neesu lenktyniu megejas,bet teko zaisti grant turismo ant ps3,teko zaisti forza ant xbox,ir jie man daug geresn

i buvo,drive club neteko palosti,project cars ziuresim kas ten bus,bet for crew minusas is mano puses didelis=)

O kokie pliusai? Negi nieko nematei kas tiko? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokie pliusai? Negi nieko nematei kas tiko? :)

Sitame zaidime nemaciau nieko kas patiktu,neitrauke nei 5min,gal ispindejau per daug,bet yra kruvos geresniu lenktyniu,aisku jie orientavosi i online gal,tai ne grafika esmej,o su draugais palenktiniauti,bet tas valdymas vemt vercia

supranti nejauti kad masina juda,jinai kaip popierius,nera tokio jausmo vat kad vaziuoji,valdai kazka,nznau,netikroviskai labai,most wanted man geresnis nfs buvo,ant gta masinos realiau valdosi net.

Prisiminiau kad teko losti ant xbone parduotuveje forza horizon 2,ir tas pasirode ziauriai geras,ir tikrai geresnis uz sita me***

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.