scalman

The Order: 1886

Rekomenduojami pranešimai

Šeip žaidimas gal neatitinka savos kainos , bet šeip įdomus :) Na visi turim skirtingus skonius .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lauksiu kol kaina kris iki 30e  uz naudota ir tada galima imt :P

sutinku,tokio ilgio zaidimai turetu kainuoti nuo 25e iki 40e.net gi indie zaidimai buna ilgesni,cia sakyciau didziausias zaidimo minusas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šeip žaidimas gal neatitinka savos kainos , bet šeip įdomus :) Na visi turim skirtingus skonius .

rėžk savo patirtį su šiuo žaidimu, mačiau jį grajinai keletą dienų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rėžk savo patirtį su šiuo žaidimu, mačiau jį grajinai keletą dienų :D

Nusipirk pats ir sužinosi :D , ne jai rimtai tai man asmeniškai istorija nebloga, aišku gal ir daug cut scenu tu visu, bet mane asmeniškai įtrauke tas žaidimas, jeigu net draugelis prašo jo nežaist , iki tol kol jis ateina pas mane , tada aš ir lošiu :D nu žodžiu, nežinau ką tau čia pridurus, žaidžiu ant hardo , taip kad nebus jog bėgi ir prabėgi. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta jei kam nepatinka tie cut scenu, tai gal reiktu jums sužaisti Metal Gear Solid 4 , ten cut scenu daugiau yra ir ilgesni (labai ilgi) visus cut scenus sudėjus gaunasi 8val 30min , o žaidima gali pereiti per ~2 ~3val nežiūrint cut scenu, mano rekordas buvo per 2val 24min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirk pats ir sužinosi :D , ne jai rimtai tai man asmeniškai istorija nebloga, aišku gal ir daug cut scenu tu visu, bet mane asmeniškai įtrauke tas žaidimas, jeigu net draugelis prašo jo nežaist , iki tol kol jis ateina pas mane , tada aš ir lošiu :D nu žodžiu, nežinau ką tau čia pridurus, žaidžiu ant hardo , taip kad nebus jog bėgi ir prabėgi. :D

nu va, džiugu kad nuomonės įvairios. O ne kaip gamespot'as visi- tik blogai viskas ir blogai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va, džiugu kad nuomonės įvairios. O ne kaip gamespot'as visi- tik blogai viskas ir blogai :)

tai todel kad zmones cia is tikruju sneka ir vertina zaidima,kaip sakyti,sukure dvirati ir kalba apie dvirati,o kiek kitur teko skaityti tai sukure dvirati sneka apie masina,ir dar dasideda ta mase kuri viska hatina is eiles.as tai daznokai apsilankau vg247,bet ten visi pastoviai verkia,nesuprantu,ar ten tokie depresuoti ar kas kad pastovus zliumbimas per visas temas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai juk renkasi 12-14-ikamečiai. Čia ankščiau būdavo, kad žaidimai ir PC turėjimas, bei konsolės kaip kokia vertybė (bent jau Lietuvoje). Prieš 10-15 metų buvo ohoho. O dabar visuose žaidimuose, jei tik yra mikrofonas, jei pašneki ir atsako kas - pasirodo jam ten vos 14 metų. Kompiuteris nebėra kažkas tokio, gal labiau jau būtinybės daiktas ar kaip čia išsireikšti. Vaikai nuo 5 metų vos ne su planšetėm ir mobiliakais laksto.

Tai kai užsėda forumą tokie 12-14 metų vaikai, tai ką norėt... Neturi net patirties žaidimuose, kaip kad pvz. jūs.

Sorry už truputį off-topic :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na damusiau siandien zaidima ir katik ebay aukcione pardaviau uz £35.01 :D  neblogai visai sakyciau...

pats zaidimas tai... na i pabaiga siek tiek idomiau liko,pradejo rutuliotis ir atsisklesisti story daugiau.

ir realiai tai atmosfera zaidime ganetinai gera ir plestis paliko kur.kazkaip tikiu, jog tesinys gal iseis visai jau geras,jei dev'ai pamatys ko truko zaidejam sioj daly.

nuo manes 7.5,daugiau vistiek negaliu duot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na damusiau siandien zaidima ir katik ebay aukcione pardaviau uz £35.01 :D  neblogai visai sakyciau...

pats zaidimas tai... na i pabaiga siek tiek idomiau liko,pradejo rutuliotis ir atsisklesisti story daugiau.

ir realiai tai atmosfera zaidime ganetinai gera ir plestis paliko kur.kazkaip tikiu, jog tesinys gal iseis visai jau geras,jei dev'ai pamatys ko truko zaidejam sioj daly.

nuo manes 7.5,daugiau vistiek negaliu duot...

Ne į temą

visai neblogai gavai pardaves :) nu matai, vistik paliko sioki toki ispudi exclusivas
Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek paskaiciau,tai susidariau nuomone is shaokan,kad zaidimas butu dar geresnis jeigu butu buve daugiau kovu su monstrais,nes story kaip ir nebloga,kaip ir atmosfera.

siaip tai abejoju kad bus tesinys,sitaip visi sudirbo,sakyciau nepelnytai. pardavimui skaiciui tai smarkiai ko gero atsiliepe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagaliau teko sita sulosti zaidima.

is tikro tai nesuprantu kodel buvo sudirbtas.man tai asmeniskai ziauriai patiko,gaila tik kad trumpokas,labai viskas tiesiai sviesiai ivyko.galejo tuos lygius praplesti,leis daugiau pasikapot ir t.t.

bet zaidziant ir pabaigus,pagalvoji,kad sito zaidimo potencialas tai milziniskas.tiek visko gali sukurt antra dali kurdamas,

gali sukurt kaip medzioji "savus",gali sukurti daugiau apie vilkolakius ir vampyrus kaip juos medzioji,gali plot'ui pasirinkt ir amerika ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.