scalman

The Order: 1886

Rekomenduojami pranešimai

@Thetruth patikėk kaina būna labai didelė plius už siuntimą jie gerai imą, ypač jei tai einama prekė o inai tikrai bus einama 

aš jau pats ieškau ir manau preorder darysiu iš US

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gameplayus atrodo tai nesveikai gerai.vietoviu daug.grafika nesveika.veiksmo daug.ir dar pabaisos.zajabys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi šiandien užsisakiau The Order: 1886 Premium Edition iš US , kaina gavosi ne 149$ kaip buvo parašyta nes aš ne iš US o iš UK, o 209$ su siuntimu ir plius į ta kaina įėjo mokestis TAX, tikiuosi neatšauks mano preorder - nors rašo kad ji siunčia už US ribu 

2567047-4636431949-81V7X.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiek daug geru žaidimu įšeis, tik šitas įšpradžiu nelabai patiko, kai buvo parodytas traileris... Bet pažiūrėjas gameplay ir šaip filmu pvž: kaip Van helsingas tikrai užsimaniau šito žaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vapšė nemoka tas žmogus žaisti tokį grybą pjauna, net šlykštu buvo žiūrėti, prasukdamas video žiūrėjau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas per grybas :D as noobas budamas su pulteliu n kartu geriau losiu.cia tai ziaurus is vis.jau geriau butu filmave tas kur salia lose,kampelyje matesi kad bent zino kaip vaizda valdyt :D bloodborne 30min demo ten irgi pagerintas zaidejas zaide :D is tikro visa zaidimo vaizda sugadina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tipo ne dzin, juk matos, kad vaikas kokio 16 max lošia... O gal ir ne :D Aš pats kaip nuo vasario su gamepad tik, tai man tie FPS ir ypač multiplayer sunku taikytis, taip nepratęs, tai bandau ginklą dažniau naudot, kad prirpast...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matosi, kad pc mersteris lošia. :D Po to meti pulta galvoja koks g***** valdymas. :DD

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.