Rekomenduojami pranešimai

kazkaip mane sitas laukimas sio zaidimo pradeda veikti neigiamai buvo laukiamiausias mano zaidimas galvojau jau rudeni ar ziema bent bus galima zaist o db iki 2016 atidetas...situ treileriu nieko naujo neparode. nu bet kai tiek kure ilgai tai nzn kokio lygio ir gerumo jis tures but. tikiuosi laukti verta bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkaip mane sitas laukimas sio zaidimo pradeda veikti neigiamai buvo laukiamiausias mano zaidimas galvojau jau rudeni ar ziema bent bus galima zaist o db iki 2016 atidetas...situ treileriu nieko naujo neparode. nu bet kai tiek kure ilgai tai nzn kokio lygio ir gerumo jis tures but. tikiuosi laukti verta bus

Man irgi panašiai. Nuo 2013 anonsuoja ar nuo kada ten ir vis nukelia... Bet jei bus smagus multiplayer kaip The Last of Us - tai bus pavykęs.

Bet tikrai tas laukimas mažina tą norą jį bežaisti net...

Po išleidimo iš vis atrodys, kad kažkokią senieną 2013 metų įsijungei... Man rodos hėbra tik patikrins jį ir viskas :D

Kaip ir tą Rainbow Siege.

Redagavo HesAlwaysNearUs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ir koks suprastejimas ant x1 vistiek atrodo labai ispudingai

lZwdU3X.png

and he did  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas Kojim quote turbūt fake prikolas, bet bet kuriuo atveju, už MGS kad šitas bus geresnis tai abejoju...oi kaip abejoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kojima taip buvo pasakes. bet labiau apie engine galimybes manau. apie ankstyva builda kur buvo senai rodyta. tada tai atrode tikrai kazkas nerealaus. na MGS5 engine nera kazkas wow ta prasme paemus. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viliuosi, kad šitas bus neprastesnis nei The Last of Us multiplayer. Aš taip laukiu šio geimo jau ar antrus metus :D Kažkaip nėra geimo man šiuo metu, kuris užkabintų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemegstu ir nelosiu MP nei jokiu online crap beveik, bet sitas online su story tai tik del to ir sudomino nuo pirmu video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar visai gerai atrodo įdomu kaip su PS4 ir PC 

PC manau vėl NVIDA prikolu gaus (šiukšlių skraidymas, dūmai, lietus ir kitką)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo skraidymas to visko grazu per syndicate. aisku kad gaus visus gerius pc versija.  :gusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.