Rekomenduojami pranešimai

kokybe :D ehh man tai gerai greit parsiunte tuos 27 gb db liko laukti starto,o siaip beta tai tikrai masyvi dar nebuvau mates beveik 30 betai siust :D

As vakar eidamas miegoti nustačiau kad siųstus ir viskas tai nžn kiek laiko siuntęs mačiau kad greitis buvo 4.2mb/s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

altec,tai pirk is amazon zaidima,preorderinsi,gausi rakta ir atsauksi preorderi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu viena extra PS4 Beta Key, pirmas parases i PM - gaus rakta.

Edit: Raktas atiduotas @Sniegiukas

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As vakar eidamas miegoti nustačiau kad siųstus ir viskas tai nžn kiek laiko siuntęs mačiau kad greitis buvo 4.2mb/s

pas mane 10 mb/s nuejau parukyt gal 5 min ziuriu jau 6gb :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi panasiai.11-12mbs spaude :)

ps4 irgi nereik jokiu raktu,preorderini division,ir atsisiunti beta :) paskui atsauki uzsakyma ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siek tiek ismeginau beta,is story puses per mazai kontento kad kazka vertint,bet gameplay tai 10/10 man asmeniskai.

Grafiskai ne tai ka rode e3 2013 ,bet bendrai viskas grazu ir akiu nebado.puga nakti apsviesta gatves zibintu, nesveikai graziai atrodo.

Neisivaizduoju sio zaidimo sp rezimu ar dar baisiau butu offline. Nors offline gal net neveiks vien del dark zone.

Net ir be betos nedvejodamas dariau preorderi o pabandes, standartine versija pakeiciau i sleeper agent edition'a.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siek tiek ismeginau beta,is story puses per mazai kontento kad kazka vertint,bet gameplay tai 10/10 man asmeniskai.

Grafiskai ne tai ka rode e3 2013 ,bet bendrai viskas grazu ir akiu nebado.puga nakti apsviesta gatves zibintu, nesveikai graziai atrodo.

Neisivaizduoju sio zaidimo sp rezimu ar dar baisiau butu offline. Nors offline gal net neveiks vien del dark zone.

Net ir be betos nedvejodamas dariau preorderi o pabandes, standartine versija pakeiciau i sleeper agent edition'a.

Kaip zaliojamas priesu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar teko ir update atsisiusti beveik 1gb ant PC :) gerai kad greitas internetas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.