Rekomenduojami pranešimai

gal zinot kame beda.pasijungiu ausines su mikrafonu ir neveikia.i prieki bandziau jungt,paskui is galo,0 sveiku.zaidziu su kitais zmonem,teko ir su misteriu pazaist,jie sneka,as irgi noreciau nerasyt o pasakyt,ypac kada losi.bet niekaip neveikia in-game :/

Jei ausinės tikrai veikia, tai reikia žiūrėt nustatymus. Bandyk ieškot mikrafono nustatymų, Push to talk gal nustatyta ar išvis išjungtas mic'as. Geriausia būtų per Skype ar TS pasijugti, ir garso kokybė geresnė, ir stabiliau bei aiškiau viskas. Per In-game nelabai kas ir šneka žaidžiant su pažįstamais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei ausinės tikrai veikia, tai reikia žiūrėt nustatymus. Bandyk ieškot mikrafono nustatymų, Push to talk gal nustatyta ar išvis išjungtas mic'as. Geriausia būtų per Skype ar TS pasijugti, ir garso kokybė geresnė, ir stabiliau bei aiškiau viskas. Per In-game nelabai kas ir šneka žaidžiant su pažįstamais.

niekas ten nenustatyta.ijungiu mikrafona per sound rodo kad jis prijungtas,jei patarskinu,tai matosi kad reaguoja.bet tik pradeda losti,vsio,niekas nevyksta.tai per team speak reikia kanalo,ne? prie to kur visa komanda jungiasi.o as darau daznai random challenge mode,bet kartais tenka pakalbet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekas ten nenustatyta.ijungiu mikrafona per sound rodo kad jis prijungtas,jei patarskinu,tai matosi kad reaguoja.bet tik pradeda losti,vsio,niekas nevyksta.tai per team speak reikia kanalo,ne? prie to kur visa komanda jungiasi.o as darau daznai random challenge mode,bet kartais tenka pakalbet.

Geriausia naudot chat'inimo programas, o ne In-game. Veikia ir viskas patikima. Jei nori šnekėt su random'ais, tai nelabai padėsiu kuo iš čia, bandyk arba Google'int, arba pats spręst problemą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir klausiu nes bandau sprest problema :D tik neisivaizuoju kas blogai,kada ausines veikia,mikrafonas matosi reaguoja,bet zaidime niekas neveikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu, "C" klavišą spaudi kai šneki in game?

Default pas mane buvo Push To Talk...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane buvo prieš tai auto kai šneku pats įsijungė mic, bet dabar padaręs kad *C* reikia laikyti kai noriu šnekėti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C? kad C granatas reguliuoja :D ne,pas mane padaryta lyg ir NO. reikes gal pabandyti YES padaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane sukeista.lyg ir jau veikia :D pasidariau kad su knopke ir veikia,lyg ir girdi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pasidaręs su knopke, visa pasitikrink žaidime kad ne būtų auto kalbėjimas o kad manual

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ka cia kalbet.is tikro esu zaides toki zaidima,bet cia siek tiek is vis durna sistema.reik 5 zaliu kad gautum 1 melyna,tada 5 melynu kad gautum 1 geltona,tada priklausomai ka craftini reik 5vienos/3kitos medziagos geltonu.galu gale craftinimo sekme kad iscraftinsi ko reikia yra lygu 0,00019.tai reik kokia 26k ir 15k materials kad iscraftintum ko reikia ir cia vieno daikto tikrais :) ir net gi tada gali neiskraftinti ko reikia.apie ginklus is vis nera ka sneket.zaidimas labai neproporcingas tiek craftinimui tiek calibrationui,ten sumos belekokios is vis vaiksto.kad pvz kalibruotum viena karta reik 30/31 PC,kuri kad gautum reik losti apie 20min,tada antra karta jau 80 PC reikia,tai grindintum valanda,nepasisekus jau net nezinau kiek ten reiktu?120? visiskas pezalas.idomu kiek maximaliai reiktu,nes yra limitas PC ir jis yra 1000,tai jei kalibruoti nesiseka ir virs 1000 pradeda kainuoti? zodziu,man zaidimas patinka.bet kai kurie dalykai tai gryni pezalai.

paziurekit marco channel,ten video yra apie sita suda.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiu bet labai mažai laiko nėra, gal per iseigines į šiais daugiau pažaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.