Rekomenduojami pranešimai

turiu season pass bet taip ir negavau national gear seto ir to su raudona striuke :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oranžinė ten ta strike, gal gavai tik ne pasiemiai, reik eit į pagrindinę bazę ir turi eiti reword ir pasiemi, žemėlapį jis pavaizduotas vokų simbolių, aš tai ten daug ką gavau, iš betos dar gavau kad žaidžiau

@scalman jei būtum preorder daręs būtum rades už 23£ prieš kokia mėnesį atgal

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oranžinė ten ta strike, gal gavai tik ne pasiemiai, reik eit į pagrindinę bazę ir turi eiti reword ir pasiemi, žemėlapį jis pavaizduotas vokų simbolių, aš tai ten daug ką gavau, iš betos dar gavau kad žaidžiau

@scalman jei būtum preorder daręs būtum rades už 23£ prieš kokia mėnesį atgal

tai,redeeminau visus savo reward,bet staiga pamirsau kur randasi? :D redeemina tik 5 kostiumus plius keleta kitu,bet tu ddvieju taip ir negavau :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pradžiai ir aš redeeminau, bet nevisi iškart atsirado, kiti atsirado tik kita diena man 
Hazard gear ir National gear gavau, visus jau turiu , bet kaip sakiau nevisus iškart gavau 

@gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir as ne visus kaip pasirodo :/ tikekimes dar gausiu :/

jau svente svencia division su serveriais :D mike valdo programa :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas ant ps4 zaidziat galit kviest i draugus.ieskau su kuo pazaist... Siaip zaidimas dar neatrodo isbaigtas labai erzina bagai vizualiniai kurie labai kliuna i akis kaip taip ilgai zaidimas kurtas buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas zaidzia PC versija pridekit i UPLAY mane :)   "PixelNoise"

Steam: "PixelNoise"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas 29lvl ir noretu i DZ? galvoju vienas bandyti sturmuot jei nerasiu su kuo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš 16h pražaidžiau  o dar tik 10lvl esu :D 

Kaip jus čia žaidžiate , nes aš tai kiekviena kampa tikrinu, ir dairausi po NY vaizdus ir tas man patinka  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

30lvl ir 24lvl,pokolkas :) gerinu savo visa arsenala dabar :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex apie šita Echo šnekėjai, nes aš irgi jo niekaip negaliu paimti, nerandu įėjimo  
XBn1oFC.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex apie šita Echo šnekėjai, nes aš irgi jo niekaip negaliu paimti, nerandu įėjimo  

XBn1oFC.png

iejimas atsiras tada kada baigsi paskutine misija.ten echo paaiskins dar reikalu :) kas per velnias tas Keener :)

30lvl ir 31lvl jau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi normaliai apie 10-12 val. pralošęs jau. Visas 4 -iese party. Vienam gal būtų biškį boring, bet 4 eiti misijas ant hardo tikrai super. Smagu kad jei sugalvoji replaying misiją seną ant hardo scalina priešus iki tavo lygio. 

• Grafinė pusė. Vienas gražiausių ps4 žaidimų. Nesakau, kad be trukumų, bet niekada nesitikėjau pirmojo treilerio grafikos.Todėl nelikau nusivylęs. Open world detalumas galbūt tik GTA V nusileidžia ir tai - GAL.
  • Gameplay. Cover sistema tikrai gerai išdirbta, lengva judėti nuo vieno prie kito coverio. Valdymas paprastas, intuityvus. Kaip ir tikėjausi looting dalis užkerėjo. Norisi vis kažką rasti, net ir kepurė nauja džiugina. Neseniai perkirtau visą žaidimo sistemą ir dabar pradedu daugiau į itemus kreipt dėmesi būtent ką jie duoda, nes jau nuo 10 lvl prasidėjo mėlyni daiktai.
  • Misijos ir story pusė. Kartojasi ir kaip prieš tai rašiau, čia didžiausias žaidimo minusas. Kiekvienam rajone kartojasi water pump misijos, antena misijos ir t.t. Nesinori to ir blogiausia kad tarkime water pump misijos yra netgi tokios pačios aplinkos. Čia daugumos žaidimų klaida todėl neteisčiau Division labai dėl to, bet galėjo labiau pasistengti. Main story irgi MEH. Save this scientist, recover this vaccine and so on...
  • PVP dalis arba Dark zone. Geriausia žaidimo dalis. Reikia nepamiršti kad į DZ eiti reiktų ne tik 30 lvl, bet galima ir anksčiau tą daryti. Mes pirmą kartą įžengėm 6 lvl, buvo per sunku, tada grįžom 10-12 būdami į DZ01 tai prisirinkom mėlynų daiktų tikrai gerų. Gaila kad visos dėžės užrakintos iki DZ 30 lvl. Dark zone tikrai sukyla įtampa kai pamatai nežinomą agentą, ko nei vienam žaidime netekę jausti ir kažkas naujo. Plius prisidėjau itemu urie DZ currency greičiau padeda rinkti o pas DZ vendorius geriausi ginklai to levelio tikrai. 

Anyway matau save lošiantį ilgai ir jau dabar aukiu end game content DLC - raidų ir t.t. Vertinų 9/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • PVP dalis arba Dark zone. ... Dark zone tikrai sukyla įtampa kai pamatai nežinomą agentą, ko nei vienam žaidime netekę jausti ir kažkas naujo...

Toks jausmas būdavo lošiant WoW 2004+ m. Misijom vykdyti ar pereidinėti į kitas zonas - reikėdavo toli keliauti pėsčiom nes skrydį dar reikėdavo ir atsižymėti, kad galėtum skristi. Reikėdavai kartais ir po gerą pusvalandį per zonas eiti, o gal ir visą valandą. Tokios misijos būdavo ir alliance ir horde pusėms. Kelyje tekdavo sutikti panašaus levelio horde žaidėjus. Vieni būdavo draugiški, o kiti elgdavosi panašiai kaip rogue iš Division. Vėliau pagal nikus jau atpažindavau juos kelyje ir turėdavai laukt, kol jie pasišalins. Jei kartais reikdavo kokio lifto, kuris leidžiasi į barensą ar kokias ten tas žemes, tai jie taip ir tupėdavo prie to lifto ištisas valandas...

Bet Division tikrai išsiskiria jausmas, ypač kai reikia segti sraigtasparniui "tašę"... Ir dar su gerais daiktais... Bet PvP slabnas man. Trūksta jam kažko labai. Toks lyg pradedantiems jauniems geimeriams, kurie neorientuoti į PvP... Betoje buvo tokių, kur hėbra prisijungdavo į servus komandomis ir šluodavo visus iš eilės laisvai vaikščiodami po mapą. Po 2-3 komandos po 4 žmones ir jie vienas kito nešaudydavo. Net neabejojų, kad yra Division žaidėjų/gerbėjų, kurie laukia gero PvP (ne tai, kad dėl kažkokių taškų ar bonusų, bet dėl paties PvP malonumo, kai žinai, kad žaidi prieš kitą žaidėją,o ne PvE).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinot kame beda.pasijungiu ausines su mikrafonu ir neveikia.i prieki bandziau jungt,paskui is galo,0 sveiku.zaidziu su kitais zmonem,teko ir su misteriu pazaist,jie sneka,as irgi noreciau nerasyt o pasakyt,ypac kada losi.bet niekaip neveikia in-game :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.