Rekomenduojami pranešimai

visvien tai vieni geriausiu zaidimu ka sia diena losiu ir aplamai ka losiu. jei nebutu Ubisofto , sorry cod meslo nesinori lost, tai tikrai nebutu ka gero siuo metu palost. losiu Unity ir megaujuos zaidimu, losiu FC4 ir megaujuos viskuo ka ten sugebejo idet kureai ....kas kur kam lindo ir kiti marketingo dalykai niekaip man siu zaidimu neitakoja kai as juos pasileidziu ir losiu ..o tai yra svarbiausia. as ne vieno bugo pvz neradau unity, ne karto neiskritau pro teksturas ar nenutiko pan dalyku .dziaugiuosi nes ir ant 840m laptopo zaidimas eina puikiai ant aukstu nusatymu, kaip ir FC4 tas dar geriau eina. EA ar Activision ar dar keliu kureju / leideju galetu isvis nebut ir nepajausciau nieko ,nes ju zaidimu nera ka lost ...

ir sitas bus toks geras koki matom is video.bent jau ant pc . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Thetruth - Aš suprantu apie ką kalbu, bet nesuprantu tų visų progameriškų žargonų, kurie naudojami kuriant žaidimus. Gal tik nuo a iki z nežinau kaip kuriamas žaidimas.

Klausyk, šiaip ~1000 žmonių šiaip sau nekuria žaidimo. Jūs kalbate taip lygtai žaidimą kūrė ~1000 idiotų.

Su tavim tai iš vis diskutuoti net neapsimoka, taškais tulžimi kiekviename poste, jei tau kas neįtinka. Atrodytų, kad gyvenime šūdą krauni ant savęs, o čia ateini juo nusimesti ant kitų. Net tavo draugė nenuramina tavęs.

Ir jei jau toks mandras visažinis esi, tai malonėk mums neišmanėliams paaiškinti kaip ten kas kuriama? Ir ar dar ką nors Unity pastebėjote daugiau nei tuos kelis supxstus bugus, kurie jums trukdo gyventi?

Aš asmeniškai likau sužavėtas Unity ir kūrėjų įdėtu darbu atkuriant tuometinę Prancūzijos sostinę. Galite video pažiūrėti paskutiniame mano poste AC:U temoje.

Redagavo HesAlwaysNearUs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth - Aš suprantu apie ką kalbu, bet nesuprantu tų visų progameriškų žargonų, kurie naudojami kuriant žaidimus. Gal tik nuo a iki z nežinau kaip kuriamas žaidimas.

Klausyk, šiaip ~1000 žmonių šiaip sau nekuria žaidimo. Jūs kalbate taip lygtai žaidimą kūrė ~1000 idiotų.

Su tavim tai iš vis diskutuoti net neapsimoka, taškais tulžimi kiekviename poste, jei tau kas neįtinka. Atrodytų, kad gyvenime šūdą krauni ant savęs, o čia ateini juo nusimesti ant kitų. Net tavo draugė nenuramina tavęs.

Ir jei jau toks mandras visažinis esi, tai malonėk mums neišmanėliams paaiškinti kaip ten kas kuriama? Ir ar dar ką nors Unity pastebėjote daugiau nei tuos kelis supxstus bugus, kurie jums trukdo gyventi?

Aš asmeniškai likau sužavėtas Unity ir kūrėjų įdėtu darbu atkuriant tuometinę Prancūzijos sostinę. Galite video pažiūrėti paskutiniame mano poste AC:U temoje.

Tai aisku jie siaip sau nekuria zaidimo. Bet tai faktu del jo uzbaigtumo nekeicia. Darbo ideta i ji labai daug, bet pagrindo tai nekeicia. Zaidimas geras, bet nepabaigtas, bugu yra tikrai daug daug daugiau nei keli. Pasiziurek i ju patchu fix loga ir plana kur jie parase ka su kitu patch planuoja pataisyti ir pamatysi kiek ju yra. Man keista kaip jus taip lengvai susitaikot su tokia situacija ir dar teisinat kurejus, kad gerai, kad tokius nebaigtus isleidziat, gi svarbu stengetes. :)

Ps kas del pykcio tai as ten nepiktai, nepriimk asmeniskai nieko ir nesinervink taip, toks jau mano zargonas su visais nebesvaik ir pan. :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pasitaike 4 kart prasmegti i zeme ir tada,kada buvo update ir tos problemos fix :D juokingai atrodo :) o daugiau problemu neturejau apart lago.o siaip tai patys kurejai sneka,kad galejo po poros menesiu isleisti tvarkinga produkta,bet patys ubisoftas spaudzia isleisti tada ir viskas,ir jiems neidomu.tai gi reikia girti zmones kurie kuria ir nori gera dalyka sukurti ir tokius idiotus linciuot atskirai kaip kad ubi vadova.

EA siaip jau patyre nuosmuki manau nes per daug sudo male,dabar atidejineja savo zaidimus arba suplanuoja realistiskas isleidimo datas ir isleidzia tvarkingus zaidimus.suprato,kad vienu ar dvieju metu didelis pelnas vistiek bus minusinis 5 metu laikotarpi jeigu toliau taip elgsis su zmonemis.

galeciau pabaigai prideti tiek,kad geri produktai uztikrina(ar beveik visada uztikrina) kad firma tures ateiti ir pasitikejimo kredita perkant ju produkta,kas atsilieps teigiamai zaidimu pardavimams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisiminiau vieną seną gerą bugą, kuris tikrai labai panašus į bugą, o ne į tas pievas kur čia rašote. Esu pražaidęs kelis metus online Diablo 2, kuris tuo metu kainavo 500+ litų su expansionu. Softcore nemėgau, toks beprasmis būdavo kažkoks, tai drąskydavau Hardcore - viena gyvybė būdavo šitame rėžime. Pradžioje be daiktų ir draugų levelis ilgai keldavosi. Užtrukdavai gal mėnesį, kol paskelį levelį, susirandi tinkamų daiktų. Vėliau draugai turintys aukštą levelį, padėdavo - pravesdavo, o tu palechindavai expiriensą ir padarydavai Baal runus pube, o tada tave pravesdavo nightmare ir helą. Bet bet bet. Baal runuose prieš patį bosą Baal'ą būdavo 5 championų packai su randomai modais. Ketvirtas būdavo Council championas su hėbra ir berods visada turėdavo Fire Explosion - sprogdavo mirdamas. Jis taip sprogdavo, kad tu miršti iškarto. Visi bėgiodavo nuo jo. Ir nesvarbu kelinto tu levelio ir kokiame Baal rune - normal, nightmare ar hell. Galėdavai būt sorceres ar necro su 1000-2000 hp, ar barbaras turintys itemu su +streght ir dėl to visus savo stats sukišęs į Vitalyti, dėl kurio jo HP būdavo ir 8000+. Kiti pro geimeriai turėdavo ir virš 10000+ su juo. Ir visi mirdavo iškarto... Va čia yra bugas. Dar vienas bugas būdavo tais laikais su telefoniniu internetu LAGAS. Jei kažkur užlagino - tave gali užmišti ir silpni monstrai, tiesiog uždaužo negyvai. Arba būdavo toks lagas, kad net išmesdavo iš online. Arba dar paskambindavo telefonu kas nors tėvams ir jiems atsiliepus dingdavo internetas :D

Bugas buvo ištaisytas visai neseniai, kai jau niekas nebelošė Diablo 2 ir buvo kuriamas dar blogesnis jo variantas - D3.

Kai su vienu hero ir viena gyvybe praleidi mėnesį ar kelis prie hero ir miršti dėl tokios klaidos - tai čia galima sakyti yra bugas. Dėl šios priežasties tie jūsų tariami bugai man tokie juokingi atrodo. Vieni niekai... Hardcore žaidimas būdavo toks, kad kai matydavai low hp savo hero, tas mirimo jausmas dėl ilgai praleisto laiko tiesiog pereidavo per širdį :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tom Clancy's The Division Minimum PC System Requirements:

• CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ / Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz
  • RAM: 3GB
  • Hard Drive: 20GB
  • DirectX: DX11
  • Video Card: AMD R7 250 / Nvidia Geforce GTS 450

Tom Clancy's The Division Recommended Requirements

• CPU: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i5-4430 3.0GHz
  • RAM: 6GB
  • Hard Drive: 20GB
  • DirectX: DX11
  • Video Card: AMD R7 280 / Nvidia Geforce GTX 760

•  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matyt geriau optimizuotas nei unity. plius ka matem tai ten neaisku gal su 3 x geriausiom gpu sukosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ne anksti skelbti reikalavimus kada net nera numatyta isleidimo data? :) gali dar viskas pasikeisti n kartu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zadamas 2016 pirma ketvirti

Ubisoft has just announced that The Division is now planned for a Q1 2016 release on PC, Xbox One and PS4. In addition, Ubisoft revealed that it will show this highly anticipated title in this year’s E3 event, so here is hoping that the new footage will be as good as the previous ones we’ve been getting for it.

As Ubisoft stated:

“All of us at Massive, Reflections, Red Storm Entertainment and Ubisoft Annecy want to ensure the game not only meets our high expectations but also those of our fans and players alike. We are proud of what we have achieved so far and can’t wait to show you more next month at E3!”

kaip nors islauksim gal su witcheriais, AC ir MGS5

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

minimum dar metai...

o per tiek laiko pasirodys dar keli hitai po kuriu ir sis nebeatrodys toks stebinantis.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.