NerWas

XBOX ir WIN8

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, atsiprašau iš anksto, jei jau buvo tokia tema, bet...

Teko girdėti, kad turint Win8, kažkokiu tai būdu galima per XBOX'ą lošti žaidimus iš kompo HDD. Na ar kažkas tokio. Ar tai tiesa? Ar yra kokių subtilumų? Ačiū. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, atsiprašau iš anksto, jei jau buvo tokia tema, bet...

Teko girdėti, kad turint Win8, kažkokiu tai būdu galima per XBOX'ą lošti žaidimus iš kompo HDD. Na ar kažkas tokio. Ar tai tiesa? Ar yra kokių subtilumų? Ačiū. :)

jau antras apie x ir windowsus :DD bet gal tu turejai omeni kaiptik kad x zaidimus zaist ant pc ? su win8 tai is dalies galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is dalies nesiskaito. ir zaist negalima .bet galima kaip ir nusipirkt per win 8. kaip ir . nes win 8 turi parduotuve. todel. :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš gi neklausiau apie Windows paleidimą ant Xboxo... :D Aš tik klausiau apie nugirstą sąsają tarp XBOX 360 ir Win8. Kažkur skaičiau, kažką girdėjau, nežinau kiek čia tos tiesos buvo... Na, bet tiurbūt scalman'as tiksliausiai nusakė tą mano "nuogirdą", nors tikėjaus kažko daugiau. :) Na, bet jei tik pirkti, reiškias tik pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta sasaja turbut cia yra microsoft,nes ir win8 ir x'a kuria microsoftas... o kita kart maziau tikek tokiom pasakom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.