krururaras

labai blogai diskus

Rekomenduojami pranešimai

gal kas galit pasakyt ka reik daryt nu nzn kas atsitiko bet pastaruoju metu kaskaip labai blogai diskus pradejo mano boxas skaityt labai jau daug kada buna tas clean cd with a soft cloth ir pan arba unreadable disk nusipirkau ir ta cd lazeriui valyt ir viska gal galit ka patart :D

Redagavo krururaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne as philipsusu naudoju bet man dar ne karto nebuvo tokiu nesamoniu cia pries kokia savaite prasidejo :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj isbandyk verbatimus nes ka as zn dar nebuvo jokiu prikolu su jais man :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip siulau ten visokiu valymo priemoniu nenaudot ant xboxo , Jei lazeris jau suejas tai ir suejas ...

Bet kad nesvaistyt pinigeliu ant naujo lazeriuko pirma kaip ir sake "Shampoonas" :huh: isbandyk verbatimus , nesibaidyk ju kainos jie tikrai yra patikimiausi ... Jei tiepatys bairiai tesis skambink meistram del lazerio ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visiems turintiems ziauriu problemu su irasytu disku skaitymu, siulau pasidometi siuo modu. anksciaus jis vadinosi rubber band mod, dabar lygtais aptinku ji kitais pavadinimais. modo esme: pasirodo orginalaus xbox360 disko ir jo irasytos kopijos disko pradzia siektiek skiriasi fiziskai. diskasukis tikedamasis, kad idetas diskas yra orginalus, skaitymo galvute patraukia siektiek ne i ta vieta, kur istikruju yra irasyto disko pradzia. Modifikuojant reikes koreguoti skaitymo galvutes padeti. Modas labai senas, nesudetingas, atsiliepimai apie ji geri. siulau pradeti dometis nuo cia:

http://www.360mods.net/News/article/sid=71.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane kazkaip lb ilgai kol uzkrauna assasin`a kokias 2 min juodas ekranas ir tada prasideda geimas, o su kitais taj viskas gerai idedi ir is kart pasileidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane kazkaip lb ilgai kol uzkrauna assasin`a kokias 2 min juodas ekranas ir tada prasideda geimas, o su kitais taj viskas gerai idedi ir is kart pasileidzia

Pas mane tas pats. Bet katais iskart uzkrauna, kartais tenka kokia minute palaukt. Drive'as BenQ (iXtreme 1.4.1).

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu garantuot, kad viskas dėl Philips`ų. Man tas pats. Pradžioj viskas veikė, ok, o o dabar senų Philips`ų nelabai imt nori, o senus verbus no problem ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.