NerWas

Cooleriai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi tarp senų detalių radau 2 tokius daikčiukus:

Nuotrauka

Pirmasis per tą apvalią vietą traukia karštą orą, o pro šoną išpučia šaltą kiek pamenu, o antrasis tiesiog cooleriukas. Tai patarkit, prie kurių vietų XBOXe geriausia juos montuoti, kas labiausiai kaista ir pnš. :) Manau, blogiau nebus jei primontuosiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi tarp senų detalių radau 2 tokius daikčiukus:

Nuotrauka

Pirmasis per tą apvalią vietą traukia karštą orą, o pro šoną išpučia šaltą kiek pamenu, o antrasis tiesiog cooleriukas. Tai patarkit, prie kurių vietų XBOXe geriausia juos montuoti, kas labiausiai kaista ir pnš. :) Manau, blogiau nebus jei primontuosiu. :)

O kelintu metu pas tave xboxas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kelintu metu pas tave xboxas ?

Nepi*davok, bet 2006.09.12 :D Už visiškas kapeikas aš jį gavau galim sakyti, tai tik dėl to ir pasiėmiau, ten pultelius pardavęs daugiau gausiu nei aš mokėjau, nu bet ne esmė. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepi*davok, bet 2006.09.12 :D Už visiškas kapeikas aš jį gavau galim sakyti, tai tik dėl to ir pasiėmiau, ten pultelius pardavęs daugiau gausiu nei aš mokėjau, nu bet ne esmė. :)

Tai ta paprasta ventilatoriu gali dėt ant didžiojo heatsinko, o ta laptopini nelabai kur ir panaudosi prie ano dar tie vamzdeliai turi jungtis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ta paprasta ventilatoriu gali dėt ant didžiojo heatsinko, o ta laptopini nelabai kur ir panaudosi prie ano dar tie vamzdeliai turi jungtis

Heatsinkas, tai čia tas radiatorius kažkoks? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Heatsinkas, tai čia tas radiatorius kažkoks? :)

Jo tai ten yra xboxe vienas didelis ir vienas mažas, ant to didelio šono man rodos gal ir tiktu šitoks o ant mažojo nebent viršaus išėmus optinį įrenginį užsidėtum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tai ten yra xboxe vienas didelis ir vienas mažas, ant to didelio šono man rodos gal ir tiktu šitoks o ant mažojo nebent viršaus išėmus optinį įrenginį užsidėtum.

Nu reiks kažką žiūrėti, gal ir gausis, dėkui už pagalbą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau tuos coolerius, pasidariau, kad nuo USB veiktų, tai tokie biškį slabnoki atrodo, tai paieškosiu, gal kas parduoda nuo kokio pc galingesnį šiek tiek. :)

Redagavo NerWas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau tuos coolerius, pasidariau, kad nuo USB veiktų, tai tokie biškį slabnoki atrodo, tai paieškosiu, gal kas parduoda nuo kokio pc galingesnį šiek tiek. :)

Nieko ir su kitais nebus, ventiliatorius iš usb gauna 5V, o reikia jungt prie 12V tada pajusi galią, taip pat kaip ir xboxo ventiliatoriai jie pajungti ant 5v, bet pasijungus 12v tai ventiliatoriaus apsukos žymiai padidėja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nedaryk xbox 12v modo nesamone buvau pasidares tai neimanoma buvo zaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu daryčiau ten nuo pačio xboxo, kai pasidaro, o ne nuo USB, tai greičiau veiktų? Ar tas pats?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu daryčiau ten nuo pačio xboxo, kai pasidaro, o ne nuo USB, tai greičiau veiktų? Ar tas pats?

Nu kaip sakant svarbu prie 12 voltu prijungsi ir greičiau jis tau veiks. Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.