nikemaxair

SKUBU!

Rekomenduojami pranešimai

Pirkau is edmos ir tie xbox su falcon ir va edma imetes tu xbox foto i skelbiu.lt pasitikejau tuo zmogum bus kaip bus garantija yra ir pagamintas 2007 09 21 Su Hdmi Zaisiu su suaku ir viskas bus normaliai :rolleyes:

Linkomanijoj vienas irgi turi 203w falcon 65nm nick:Codename 47

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as jau irgi laukiu siuntinio is edmos :rolleyes: ar pakuoteje taip pat buvo ausines?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano viskas taip pat kaip tavo su hdmi sumokejau 100lt ir dar paste teks pamoketi :rolleyes: uzstata perku isperkamuoju pastu tai siek tiek daugiau bus... Jau laukiu nesulaukiu <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

n* as gavau ir esu edma nepatenkintas sakiau gad man surasytu codecus filmam ziuret ojis to nepadare sakiau kad idetu nfs:ps prie xbox o jis to nepadare uz papildoma mokesti Nekenciu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo dėl kodekų tai čia nesvarbu, pats gali atsisiųsti ir susimesti, bet XBL kiek žinau vistiek reiks... NFS:PS jeigu sumokėjai ir nedavė, tai gerai sako, skambink. Ir sakyk jam. Jei neduos, tai aš pas jį asmeniškai nuvažiuočiau vietoi tavęs, kad ir ne iš Kauno tu, bet surasčiau kaip ir su kuo... ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu tik to ir nori? :D

Ne į temą

Pagal mane edma jau senai gryba pjauna,nes su jie niekagos neina normaliai susisneketi niekados nepasako kas tiksliai yra ir ima uz bialaika didziausius litus...tai faktas kad to ir nori kad konkurntas kuris pjauna gryba isskristu is rinkos as taipat noreciau jei tik man is to nauda butu nes taip ir reikia suktis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.