nikemaxair

SKUBU!

Rekomenduojami pranešimai

Bet man tai baisu su tuos xbox zaist bijau kad perkais ir tada jau ne kas, o kaip jsu po kiek laiko i para zaidziat as na tai gal 2 valandas maximum su pertraukom

ko tu cia bijai??? :D as db per diena po ~10h laikau ji ijungta :D jei ir nezaidziu neisjungiu nes tingiu paskui vel laukt kol isijungs :D nieko gi jam neatsitiks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinai, o jei atsitiks tai taip bus lemta, o lemties nepakeisi, kad ir ką bedaryttum :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NEsamone kazkokia neiraso zaidimu pc nu va taip ir galvojau kad bus kazkas ne to :D( Rasau su clone cd 5Cd sugadinau I Philips rasiau Sustoja pastoviai ant 52% :D Ka daryt?

O del pagaminimo sumaisiau 2007 09 19 :D

Na manau tuoj vėl ta pati problema iškils, man tas pats buvo, nuo kažkur 50% pradeda rašyti antra sluoksnį, o jei lazeris dvd-romo padrožtas todėl ir erroras, patarčiau pirkti naują dvd-rom nes dar ne vieną sugadinsi dvd kompaktą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu jum tai tik passijuokt is manes xD Gavau snd Nfs:Ps Nerealu ziauriai geras zaidimas esu nfs gerbejas zaidziau vakar 12 Valandu net neuzmigau nerealiai geras zaidimas!

Susitvarke viskas su zaidimu irasymu atsinaujinau fmware ir viskas puiku :)

Na jei jus po ties sedit as ir db ne ka trumpiau kai gavau nfs:ps ziauriai geras game neatsitrauke beveik visiskai :)

Tik va noreciau prie laive prisijunkt kodecus kad atsiustu bet routerui pinigu gaila kazkaip tai net ir nzn kaip pajunkt ps:Zebra internetas pas mane per modema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartoju dar karta, routerio nereikia norint prijunkt neta prie boxo.., kisk laida i boxa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka reiskia neveikia?, paskaityk kam bent routeris apskritai reikalingas:), tada suprasi kad jie nusisneka.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.