nikemaxair

SKUBU!

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu visi filmai reikalaus skirtingu kodeku, tai kiekviena karta ir sius. Bet jei turi kelis filmus vienodu kodeku, tai tik viena karta sius.

Nesupratai mano klausimo, bet aš supratau tavo atsakymą. Yra kaip ir galvojau, jog yra ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NEsamone kazkokia neiraso zaidimu pc nu va taip ir galvojau kad bus kazkas ne to ;)( Rasau su clone cd 5Cd sugadinau I Philips rasiau Sustoja pastoviai ant 52% ;) Ka daryt?

O del pagaminimo sumaisiau 2007 09 19 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NEsamone kazkokia neiraso zaidimu pc nu va taip ir galvojau kad bus kazkas ne to ;)( Rasau su clone cd 5Cd sugadinau I Philips rasiau Sustoja pastoviai ant 52% ;) Ka daryt?

O del pagaminimo sumaisiau 2007 09 19 ;)

Jeigu rašai taip, kaip ir turėtum rašyti, tai arba image blogas, arba DVD-Rom'as blogas... Na, dar gal DVD partija bloga...

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Che restartavau pc ir su img burn isirasiau viskas Ok veikia Puikiai:)

Ps ne nu bet geras of war nearealus dar jei ant Lcd Full Hd tv pasaka butu bu bet pas mane kineskopinis ir gerai man ;)

Ty va db apie X'us Jei kas turit su 90 Nm zephyr tai pasakykit kiek pas jus parasyta ant dezes ir ant maitinimo bloko watu,nes man sake kad pas mane 65Nm bet ant dezes 203w o ant maitinimo bloko 175w tai noreciau palygint jei galit parasykit kiek pas jus:)

Ziurejau serijini nr ant dezes ir ant x'o nesutapo tai turbut tikrai tada bus falcon 65 nm nes kaip kitaip juk jei maitinim o blokas paduoda tik 175w reiskai tiek ir sunaudoja ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man dar prie viso to gears o war pridejo , nzn kodel, nei prasiau nei ka bet buvo idetas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet man tai baisu su tuos xbox zaist bijau kad perkais ir tada jau ne kas, o kaip jsu po kiek laiko i para zaidziat as na tai gal 2 valandas maximum su pertraukom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai savo į seifą uždariau, kad nieks nepavogtų ir nenusibraižtų, net iš dėžės neištrauktas, nes kai trauki lauk gali nusibraižyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.