nikemaxair

SKUBU!

Rekomenduojami pranešimai

Jei vaikas esi tai ka ten parodysi lb? :/

nieko sau, tai db vaikuciam iki16m tewai duoda pusantro tukstancio kad PATS su tokia suma eitu pas pardaweja?? :D netikiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va pas amne tas X boxas kur is edmos pagamintas 2009 09 19 Edma sake kad falcon su 65 Nm cipu ant dezes 203w parasyta o ant maitinomo Blogo 175w Hdmi jungtis yra :D Na tai turbut taip ir bus kaip jis ir sake :)

O del Nfs:Ps pamirso ideti bet uz ta ps jem ir nemokejau nes neidejo:P

Jei kas naudojates live ar galeciau pas ka atvesti savo x'a kad atsiustumet kodekus nes nelabai galimybe man prie live pasijunkt routerio neturiu :) ?

Ziadimus 2 gavau pinata ir Forza 2 tai jei man nelabai kokie,Bet saip xbox geras aparaciukas :)

O gal galit isvardyt savo geriausius zaidimus xboxo ir del tu kodeku dar ka nors parasykit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va pas amne tas X boxas kur is edmos pagamintas 2009 09 19 Edma sake kad falcon su 65 Nm cipu ant dezes 203w parasyta o ant maitinomo Blogo 175w Hdmi jungtis yra :D Na tai turbut taip ir bus kaip jis ir sake :)

Jei kas naudojates live ar galeciau pas ka atvesti savo x'a kad atsiustumet kodekus nes nelabai galimybe man prie live pasijunkt routerio neturiu :) ?

Ziadimus 2 gavau pinata ir Forza 2 tai jei man nelabai kokie,Bet saip xbox geras aparaciukas :)

O gal galit isvardyt savo geriausius zaidimus xboxo ir del tu kodeku dar ka nors parasykit :)

Jei neveikia Xbox live, gali parsisiųsti update į PC ir įsirašyti į CD ar DVD ir iš jo pasidaryti update.

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va pas amne tas X boxas kur is edmos pagamintas 2009 09 19

Wooowww, ar tik kažko nemaišai? Dar nėra 2009, kaip jis gali tais metai pagamintas būti? Na bet kokiu atveju manau pas tave 65nm :-) Šaunu. Koks skirtumas, kad gavai Forza2 ir VP nors tau jie ir nepatinka, kaip sakai, tai atsisiųsk žaidimų ir įsirašyk ir bus ramu :-) Juk x'as jau flashintas tavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man problema:

Cant Find the update disc. please insert disc.

Gal inot ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man problema:

Cant Find the update disc. please insert disc.

Gal inot ka daryt?

Man yra ta pati probelma tiktai kai as noriu ka nors irasyti i tuscia dvd diska rodo,kad nera idetas diskas,bet istikro idetas.Su tusciais cd diskais viskas ok,kas cia gali buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man yra ta pati probelma tiktai kai as noriu ka nors irasyti i tuscia dvd diska rodo,kad nera idetas diskas,bet istikro idetas.Su tusciais cd diskais viskas ok,kas cia gali buti?

Gali būti sugedęs DVD-Rom'as...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet,su pilnais dvd,cd ir su tusciais cd viskas ok.Tik va su tusciais dvd kazkokia nesamone,anksciau gerai budavo viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neveikia Xbox live, gali parsisiųsti update į PC ir įsirašyti į CD ar DVD ir iš jo pasidaryti update.

Kodeku neina is CD irasyt. Jie patys parsisiuncia is LIVE pagal tai, kokio kodeko reikalauja y BOXa idetas filmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodeku neina is CD irasyt. Jie patys parsisiuncia is LIVE pagal tai, kokio kodeko reikalauja y BOXa idetas filmas.

Lyg ir mačiau pas rusus forumuose buvo įvairių update, tarp jų ir codec'ai, bet man neaktualu, nes video žiūriu tik per PC, tai labai nesigilinau, XVID tai tikrai buvo.

Ar tu nori pasakyti, kad kiekvieną kartą įdėjus filmą codec'ai parsiunčiami iš naujo? Tokiu atveju turbūt neišeitų, priešingu atveju - nematau, kodėl turėtų neveikti.

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dejau tuos external codekus tiesiai i hdd be live update per Xplorer360; neveikia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lyg ir mačiau pas rusus forumuose buvo įvairių update, tarp jų ir codec'ai, bet man neaktualu, nes video žiūriu tik per PC, tai labai nesigilinau, XVID tai tikrai buvo.

Ar tu nori pasakyti, kad kiekvieną kartą įdėjus filmą codec'ai parsiunčiami iš naujo? Tokiu atveju turbūt neišeitų, priešingu atveju - nematau, kodėl turėtų neveikti.

Jeigu visi filmai reikalaus skirtingu kodeku, tai kiekviena karta ir sius. Bet jei turi kelis filmus vienodu kodeku, tai tik viena karta sius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va pas amne tas X boxas kur is edmos pagamintas 2009 09 19 Edma sake kad falcon su 65 Nm cipu ant dezes 203w parasyta o ant maitinomo Blogo 175w Hdmi jungtis yra ;) Na tai turbut taip ir bus kaip jis ir sake ;)

Jei kas naudojates live ar galeciau pas ka atvesti savo x'a kad atsiustumet kodekus nes nelabai galimybe man prie live pasijunkt routerio neturiu ;) ?

Ziadimus 2 gavau pinata ir Forza 2 tai jei man nelabai kokie,Bet saip xbox geras aparaciukas ;)

O gal galit isvardyt savo geriausius zaidimus xboxo ir del tu kodeku dar ka nors parasykit :P

Routeris nereikalingas prijungiant boxa prie live, tiesiog kisk neto laida i boxa ir viskas:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.