Viciokas

Ar tiks toks HDD 3.5 colio, Sata Xbox 360 4GB Slimui?

Rekomenduojami pranešimai

Oh shit, gaila. Dėl tų 2.5 colio, tai Youtubėj dėjo 3.5 colio, bet neesmė, netinka. :(

O jei mano Xboxui padarytas RGH? Vistiek netiks?

Redagavo Viciokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oh shit, gaila. Dėl tų 2.5 colio, tai Youtubėj dėjo 3.5 colio, bet neesmė, netinka. :(

O jei mano Xboxui padarytas RGH? Vistiek netiks?

Su rgh turėtu faktiškai veikti, bet vistiek neužteks įtampos užmaitinti hdd taigi reikėtu atsivest iš kažkur papildomai maitinimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. O jeigu su RGH, tai irgi reikia formatuot su tom specialiom programom ar tiesiog įkiši su žaidimais į vidų ir žaidi?

Prie to pačio, į ką patariate investuot labiau? Į originalų X360 Slim 250GB HDD už 160 LT ar už WD 2.5 SATA HDD 500 GB irgi už panašią kainą? :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. O jeigu su RGH, tai irgi reikia formatuot su tom specialiom programom ar tiesiog įkiši su žaidimais į vidų ir žaidi?

Prie to pačio, į ką patariate investuot labiau? Į originalų X360 Slim 250GB HDD už 160 LT ar už WD 2.5 SATA HDD 500 GB irgi už panašią kainą? :) :)

Kiek esu girdėjęs tai pats xboxas turėtu rgh susiformatuoti, bet galiu ir klysti. O šiaip čia į ką įnvestuoti pačiam jau spresti, aišku daugiau yra geriau, bet originąlą įsidėsi ir galėsi iš karto žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.