no0ne

Wireless kryptine antena

Rekomenduojami pranešimai

Yra tokia situacija.Jau gal puse metu man mano neto adminas keicia antena,tai neapsikenciau ir sakau reikia paciam nusipirkt,nes kai visi uzsoka naudotis interu,tai pradeda jis dinginet ir siaip visoks š**** gaunasi(neklauskit kodel taip yra,pas mane kitoks intero variantas,tingiu aiskint).Tai vat,kokia rekomenduotumet nedidele kryptine antena,kad ji gaudytu signala nuo uz kazkur 30metru esancios antenos ? kaina taip pat svarbu,man MEGA TURBO LIUX antenu po kelis simtus litu nereikia,svarbu kad ji nespringtu gaudydama iki 54mbps signala.Pas mane kaip jau supratot yra 54mbps korta.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ar tau papildomas prisijungimas padės? Ar tu čia atsinaujinti nori? Nelabai supratau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....(neklauskit kodel taip yra,pas mane kitoks intero variantas,tingiu aiskint)...

didesnes dalies pranesimo nesupratau, bet tas "tingiu aiskint" nustebino. Cia tipo: tingiu aiskint kas pas mane, patys aiskinkites ir man patarkit? VISADA klausejas yra suinteresuotas, kad paaiskinti problema, o ne atsakinetojai turi knistis ir aiskintis kas, kur ir kaip ten yra.

Kryptines antenas turi buti abiejose pusese. Duomenys i abi puses vaiksto. Normaliai sukonfiguruoti reikia ziniu ir aparaturos, nes tenka signalo stipruma matuoti. O cia net neaisku kokia problema ir kur silpniausia gradis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokia pas tave dabar? Pas jį juk jau viskas sukonfiguruota :D Jis nori atnaujinti savo turimą anteną. O šiaip aš abejoju ar padės nauja antena, nes apkrova tai nemažėja :D Tokio tipo internetinis ryšys ar taip ar taip yra labai lėtas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Situacija yra tokia,kad kol turejau 11mbps plokste tai ir tada signalas silpnesnis vaiksciojo.o dabar pries jau gal puse metu padare 2.4Ghz tinkla,istate man 54mbps plokste ir viskas,prasidejo problemos.Signalas stipresnis,kitas kodavimas,ir ta sena antenele mano jau springsta,pradeda nepagaudinet signalo,dingineja netas.Aiskiau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnai :huh: Tu antenu atsimenu turi D-linkas, o Linksys su stiprintuvu ar kuo ten tai jau 300+

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Situacija yra tokia,kad kol turejau 11mbps plokste tai ir tada signalas silpnesnis vaiksciojo.o dabar pries jau gal puse metu padare 2.4Ghz tinkla,istate man 54mbps plokste ir viskas,prasidejo problemos.Signalas stipresnis,kitas kodavimas,ir ta sena antenele mano jau springsta,pradeda nepagaudinet signalo,dingineja netas.Aiskiau ?

Pilnai :( Tu antenu atsimenu turi D-linkas, o Linksys su stiprintuvu ar kuo ten tai jau 300+

aiskiau darosi, kai kiti padeda aiskinti. Bet man vis vien neaisku kurioje vietoje problema. Ar as teisngai supratau, kad cia kalba apie WLAN veikianti 802.11g protokolu? "2.4Ghz tinklas" reiskia tik tai ta, kad sis ruozas yra nelicencijuotas. Jame veikia ir 11 mbps (802.11b) ir 54 mbs (802.11g).

Ar as teisingai suprantu, kad kazkas vienas (tipo tiekejas) yra sukonfiguraves vietini bevieli tinkla, problema yra ta, kad per mazas signalo stiprumas? Ar per mazas duomenu perdavimo greitis? Ar kitokia problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

problema yra per stiprus signalas dabartinei antenai.Kol lakstydavo duomenys 11mbps greiciu viska ok buvo,dabar kai yra 54mbps luzineja netas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

problema yra per stiprus signalas dabartinei antenai.Kol lakstydavo duomenys 11mbps greiciu viska ok buvo,dabar kai yra 54mbps luzineja netas

kuo toliau, tuo labiau nesuprantu... Kas gi taip sustiprino signala? Siaip signala pasilpnint problemu nera.

Gal galima antenos foto ir kaip matuotas signalo stiprumas.

Be to, jei teisingai supratau tai WLAN. Luzinejimo metu koks ping iki routerio, gateway?

Jei WLAN, vienas kanalas, daug vartotoju, kurie vienu metu naudoja ta pati kanala, o bendras isejimas i interneta nedidelis, tai automatiskai internetas luzines. Be to svarbu zinoti, kad 2,4 GHz radijo bangu ruozas yra nelicenzijuotas. T.y. jame galima naudoti ka nori. Jame veikia radijo bangom valdomi modeliai, AVsenderiai ir t.t. VIsa tai kerta per kokybe. Be to neaisku kas per stotele, kuri valdo visa sita srauta (su kuria nepavyksta susisiekti). Ten viskas tvarkinga?

Cia mano wirelles plokste.

Mano namu internetas yra radijo internetas (erdves). Kryptine antena ant stogo.

post-1292-1199988667_thumb.jpg

Redagavo masa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matau cia daug kalbos bus.parasyk rytoì man i skype empty_lt nes nekalbesiu cia as tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matau cia daug kalbos bus.parasyk rytoì man i skype empty_lt nes nekalbesiu cia as tiek

sekmes spredziant problema. Para as darbe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.