no0ne

Originalus x360

Rekomenduojami pranešimai

Man originalus žaidimai turi kolekcine verte. Bet to dar isivaizduokim jei visi žmonės pradėtu piratauti ir niekas nepirktu žaidimų. Užsidarytu tokios kompanijos kaip Ubisoft, Capcom, Konami, Rockstar ir daug daugiau, nes abėjoju, kad jos leistu žaidimus kuriu niekas nepirktu, o tiesiog parsisiųstu, juk jiem nebūtų pelno. Aišku gal būtų kas nors kas leitu nemokamus žaidimus, bet jų kokybė suprastėtų ir negalėtum dėl jų skųstis labai nes jie juk nemokami.

Aš manau geriau 5 originalus žaidimai negu 50 piratiniu.

Mh, iš serijos "Kas būtų, jei bobutė būtų su ūsais?.." Būtų troleibusas... Kažkokių svaičiojimų prirašei, net nesivarginsiu išsamiau atsakyti.

Bet laisvė rinktis: aš renkuosi 10 piratinių, tu - 1 originalą, abu patenkinti. Nebent vienas iš jų apgaudinėja save :) Kidding... gal :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pala pala pasižiūrim į Lietuvos gyventojų finansinį pajėgumą, pragyvenimo lygį.Lietuviai neuždirba tiek kiek pvz. suomiai.Jeigu mūsų vidutinis atlyginimas yra apie 2,5k ,tai ką galima kalbėt apie originalių žaidimų pirkimą xbox 360.Kai vienas jų virš 100 lt kainuoja,o piratinis 5.Nebent tu gyveni vien žaidimam tada jo nereik nei šeima rūpintis - pats sau gyveni.Viską meti vien geimam ir būni suvaikėjęs paauglys visą gyvenimą.Vien dėl žaidimų egzistuojantis.Suprantama nusipirkt ten ps3 geimą,kur kitaip neina čia jau renkiesi.Bet kad metyt pinigus į balą tai taip gali mastyt arba vaikas nežinantis kaip yra sunku uždirbti pinigus,arba suvaikėjęs "geimeris".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol yra tokių, kurie perka originalius žaidimus liks patenkinti ir leidėjai-ir piratai :)

Tikrai gerai pasakyta. Jei jus mėgstat koki labai žaidimą tai nepagailėkit ant jo pinigų ir nusipirkit originalia kopija, taip paremsit jo kūrėjus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man originalus žaidimai turi kolekcine verte. Bet to dar isivaizduokim jei visi žmonės pradėtu piratauti ir niekas nepirktu žaidimų. Užsidarytu tokios kompanijos kaip Ubisoft, Capcom, Konami, Rockstar ir daug daugiau, nes abėjoju, kad jos leistu žaidimus kuriu niekas nepirktu, o tiesiog parsisiųstu, juk jiem nebūtų pelno. Aišku gal būtų kas nors kas leitu nemokamus žaidimus, bet jų kokybė suprastėtų ir negalėtum dėl jų skųstis labai nes jie juk nemokami.

Aš manau geriau 5 originalus žaidimai negu 50 piratiniu.

Oi kokia tu nesamoninga nuomone turi :) , kad visi pirataus taip tai niekada nebus, piratu gal kokie 5-10% worldwide, visi kiti nesa tiek pinigu tiem kurejam (kurie tavo zininiai ir taip mazai uzdirba) kad mes piratai ten jiem tos zalos mazai padarom, su PC nelyginu zaidimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai gerai pasakyta. Jei jus mėgstat koki labai žaidimą tai nepagailėkit ant jo pinigų ir nusipirkit originalia kopija, taip paremsit jo kūrėjus.

Tai dabar galim sakyti taip, geiminam kad remtumeme kurejus? :) Juokingas tu man, tai galim taip irgi galvoti "pirkim masinas is salono keturgubai brangiau, gi taip mes paremsime masinu kurejus"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisipažistu toje vietoje suklydau.

Ne į temą

wtp mes galim ir galvoti " kam mums pirkti mašinas jei galime pavogti?"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisipažistu toje vietoje suklydau.

Ne į temą

wtp mes galim ir galvoti " kam mums pirkti mašinas jei galime pavogti?"

Ne į temą

Išskyrus tą faktą, kad mašiną pavogus tavęs laukia bausmė jei pagaus, o pavogus žaidimą Lietuvoje negresia niekas. Jei nebūtų jokios grėsmės, žmonės vogtų ir mašinas, ir maistą, ir viską, ką galėtų.
Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Išskyrus tą faktą, kad mašiną pavogus tavęs laukia bausmė jei pagaus, o pavogus žaidimą Lietuvoje negresia niekas. Jei nebūtų jokios grėsmės, žmonės vogtų ir mašinas, ir maistą, ir viską, ką galėtų.

Ne į temą

už piratavimą gresia baudos, bet aišku jos mažos. Čia labiau dėl jų turėtu jaudintis tie kurie prekiauja piratine produkcija.

Ne į temą

Aišku ne man teisti tuos kurie piratauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

už piratavimą gresia baudos, bet aišku jos mažos. Čia labiau dėl jų turėtu jaudintis tie kurie prekiauja piratine produkcija.

Ne į temą

Aišku ne man teisti tuos kurie piratauja.

Ne į temą

Parodyk bent vieną, kuris gavo baudą žaisdamas piratinius xbox'o žaidimus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Parodyk bent vieną, kuris gavo baudą žaisdamas piratinius xbox'o žaidimus...

Ne į temą

Aš rašiau, kad dėl jų turėtu jaudintis kas prekiauja piratine produkcija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš rašiau, kad dėl jų turėtu jaudintis kas prekiauja piratine produkcija.

Ne į temą

Kažkaip nesisieja viskas tavo argumentuose, bet tiek to, užteks offtopic'inti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://img382.imageshack.us/my.php?image=1001662qv5.jpg kukli bet originali kolekcija :) kiek xbox 360 tiek kaskadaise ps2 visi mano zaidymai originalus. pamenu dar diena kai ishejo vice city ant ps2 taj begau i parduotuve nuo 8 ryto ir padejau 205lt ant jo. o po keliu savajciu kaskaip sugebejau as ji suvaryt taj del to va kartais su orgais apmaudu buna. na bet tik viena piratke esu suvares per mazdaug 7 metus ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi dar neflashintas. Noretusi savo mieste bet nelabai randu pas ka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.