no0ne

Originalus x360

Rekomenduojami pranešimai

as turiu ir turesiu neflashinta xboxa

+1 jau pora metu kaip neflashinu savojo x360 ir praktiskai nematau reikalo ji kastruot.priezastys to,kad gan daznai perku nenaujus is U.K ir tiksliai nepermoku.Jei tureciau flashinta,vistiek nespeciau visu naujienu prazaisti,nes retai kada klebu konsole apsikabines 12-16 val.,man labiau patinka laiko patikrinti geimai(recenzijos,forumai...),be to vidutines pajamas uzdirbantis pilietis galiu sau leisti i menesi isigyti po 1-2 zaidimukus po 40-100 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na pas mane originalus ir tuo nesiskundziu zaidimu gaunu gana patraukliom kainom beto visai kitaip zaidziasi nesokineji nuo vieno prie kito pats zaidimas tampa daug nuoseklesnis ir idomesnis o kai turi simtus prisisiuntes tai nebelieko tokio idomumo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pas mane originalus ir tuo nesiskundziu zaidimu gaunu gana patraukliom kainom beto visai kitaip zaidziasi nesokineji nuo vieno prie kito pats zaidimas tampa daug nuoseklesnis ir idomesnis o kai turi simtus prisisiuntes tai nebelieko tokio idomumo ;)

na is dalies tu teisus, bet kdl as sugebu juos vertinti taip pat kaip originalus, tikrai turiu nedaug palyginus kiek laiko turiu konsole (~25).

tai kas jum neleidzia daryti to paties, tiesiog nesiusti visu is eiles o labai stipriai filtruoti, o atsisiuntus pereiti kaip imanoma daugiau.

vat ir bus jum kaip originalas ir nelreikes cia diskutuoti del zaidimu nevertinimo.

labiausiai tai daro jaunimas kuris istroskes pazaist ka nors naujo, perejus zaidima pavirsutiniskai jie griebia kita, nes "tiek nepereitu zaidimu turiu" arba "kiek nauju iseina" jiems reikia visus pazaist, isbandyt ar pereit, nors viska apie zaidima gali suzinot net jo neisirasus, ir suzinojus tai, gal but neverta bus gadint disko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane originalus xbox ir nesiruosiu jo flashinti .turiu savo megstamus zaidimus ir losiu,o kai nusiflashinsi tai viska is eiles ir zaisiu.geriau i 2 menesius nusipirkti po zaidima ar du ir zaisti.

Redagavo ViPeRkillz
tai ir uzsirasyk profilio lauke kad turi xbox 360, o ne tik psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane originalus xbox ir nesiruosiu jo flashinti .turiu savo megstamus zaidimus ir losiu,o kai nusiflashinsi tai viska is eiles ir zaisiu.geriau i 2 menesius nusipirkti po zaidima ar du ir zaisti.

Iš vienos pusės sutinku. Flashintas boxas yra laisvė, kai gali siųstis ir lošt ką nori. Bet vat kai pradedi lošt viską iš eilės, tai ir dingsta ta tikroji žaidimų vertė. Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš vienos pusės sutinku. Flashintas boxas yra laisvė, kai gali siųstis ir lošt ką nori. Bet vat kai pradedi lošt viską iš eilės, tai ir dingsta ta tikroji žaidimų vertė.

Ne į temą

O tu nors vieną žaidimą perėjęs esi? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O tu nors vieną žaidimą perėjęs esi? :whistling:
Ne į temą

Mhm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu neflashinta ir tikrai nezadu flashint...busiu legal :huh: ir kai nusiperki geima uz nemaza suma supranti jo verte ir seip smagiau zaidziasi bent jau man :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kazkaip linksmiau orginalius losti. Jau turiu 15 orginaliu zaidimu kolekcija :throw:

is tikruju saunuolis, matosi kad megaujies zaidimais iki galo, gamerscore'as viska pasako.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane jau 5 zaidimu kolekcija :D Baituke Vilniaus akropoli daug zaidimu po 99.99 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del zaidimu vertes tai tikrai nematau skirtumo tarp irasytu ir orgu jei zaidimas geras tai ji ir vertini del to kad jis geras zaidimas,o ne del dezutes ar disko isvaizdos,visa tai nesvarbu,nei kur laikai,nei koks ten diskas,svarbu tai ka gauni is zaidimo idejes ji i konsole, be to kad ir x zaidimu neperku,perku dlc ivairiem zaidimam,ir nematau cia jokio skirtumo.

reikia galva turet ir nesiustis visko is eiles ir losti visko is eiles,siunciuosi tik gerus zaidimus,kuriuos tikrai galvoju kad losiu,na aisku dauguma gal nepasiteisina,bet esme ne tame kad gaila pinigu zaidimam,esme tame kad taip patogiau ir greiciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D Visiskai nesutinku.

Senais gerais laikasi toks zaidimas Gothic 1. krc parsisiunciau palosiau pora dienu. bet taip ant duros nes nejo susikaupti sakau paziesiu kas cia per daiktas. lyg ir nieko toks pasirode bet eh fak ismeciau nes filmui hdd vietos pritruko. persikelaiu i kita vieta po geru metu gyvent. b** ner ka veikt. ogi ziuriu SoldOut geimai. Gothic 1. Sakau blyn gal pajimsiu. Bet kadangi nusipirkau losiau jau visai kitaip. net nemoku pasakyt. susikaupes ir pan. Tiesiog sumokejau litus stengiausi i zaidima ziureti kitaip. Perejau. Dabar galiu pasakyti kad Gothic 1 /Deus Ex/ System shock 2 yra patys geriausi mano zaisti zaidimai. Tiesiog kai gauni uz dyka, to nevertini Aisku tai gal kai kam netaikoma, bet didziaja dalimi kad lengvai ateina tas lengvai ir pasimirsta arba iseina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai moki pinigus renkiesi zymiai atidziau zaidimus o kai nemokamai duoda tik siurbi ir viskas :D jei dar butu -10 metu ant neto tai tada gal nebutu tokio siurbimo o dabar netas greitas tai nera jokiu problemu parsisiusti :D

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.