no0ne

Originalus x360

Rekomenduojami pranešimai

As palaukau Viperkillz nuomone!!!istikruju man negaila pinigu geram geimui,nesu jau didziausias geimeris tiesiog megstu pazaist...cia toks karas (piratas vs legalas) gali vykt ir vykt. Aisku geriau butu kad nebutume piratais o padetume toliau klestet geroms zaidimu firmoms.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesiog kai gauni uz dyka, to nevertini Aisku tai gal kai kam netaikoma, bet didziaja dalimi kad lengvai ateina tas lengvai ir pasimirsta arba iseina :pirate2:

cia nuo zmogaus priklauso, pats kaltas kad nevetini, kdl as sugebu vertint atsisiustus zaidimus, stengiuosi pereit kiaurai, skersai ir isilgai. Ir nematau reikalo pirkt.

O sykstuoliai kurie tik sumokeje pinigus gali ji zaisti ir vertinti, nesupranta zaidimo prasmes, nes jiem pinigu gaila.

Ismokit filtruot ka siunciant, nors tai ir nemokamai.

O jei sugebat zaisti tik tai ka nusiperkat, tai taip ir darykit, man jusu gaila.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia nuo zmogaus priklauso, pats kaltas kad nevetini, kdl as sugebu vertint atsisiustus zaidimus, stengiuosi pereit kiaurai, skersai ir isilgai. Ir nematau reikalo pirkt.

O sykstuoliai kurie tik sumokeje pinigus gali ji zaisti ir vertinti, nesupranta zaidimo prasmes, nes jiem pinigu gaila.

Ismokit filtruot ka siunciant, nors tai ir nemokamai.

O jei sugebat zaisti tik tai ka nusiperkat, tai taip ir darykit, man jusu gaila.

SUpranti tokia zmogaus prigimtis is esmes yra.

* Turi 10 masinu. p* suvges viena, kam rupi. Belekaip vaziuoji lauzai. Gi p*.

* Darbine masina. p* lauzau varau kaip noriu. Gi uz dyka, nemano.

* Esi "kenas", megos pacios kariasi. p* nevertini ju. vistiek visos duos. Elkiesi su jom vos ne kaip su gerom K*.

ir t.t ir t.t

Tiesiog tokia zmogaus prigimtis. Bet kaip minejau, nevisiems tai taikoma :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ant ps 2 buvo ~40 geimu o is ju gal perejas buvau 3...db turiu xboxa geimu kolkas tik trys bet jie jau yra pereiti,kai turi originala tai yra didesnis noras ji damust iki galo,o ne po poros dienu parsisiust nauja.Sakykit ka norit originalai rulezzzz :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera jokio skirtumoar turi orga ar ne,jei zaidimas geras ir tau patinka tu ji ir nori pereit visa,o jei š**** kaip sakant tai nepades net jei diskas butu auksinis,bet velgi cia viskas priklauso nuo to ko tau reikia

o zmones nera tokie nuo prigimties,jie tokiais tampa,o ypac lietuviai kurie vaikosi mados,ziuri i draugus,rengiasi vienodai,perka vienodas masinas,klauso kitu nuomones ,nes savo galva negalvoja,nu cia dauguma,bet ne visi aisku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va as pvz kai nusipirkau xboxa 360 pirkau zaidimus lietuvoje, nusipirkau aisku GTA IV, nusipirkau gatves kase,ir orange box, fainiai zaidesi viskas, bet paskui pagalvojau kad bereikalo leidziu tus pinigus, man tik 14 ir galvoju kad tevu melzti tiek daug neapsimoka, tai vat ir dabar isirasineju zaidimus... gi pinigu neinvenstuosi i vien zaidimus, as dabar noriu isbandyti daugeli zaidimu ir jei pirkciau originalius tikrai neisbandyciau ju tiek kiek dabar, as uz siuntimasi ir malonumas tas pats, cia priklauso jau zaidime ar jis tau patinka ar ne;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau Xbox 360 gal 7menesius buvo neflashytas , bet neislaikiau ir nusiflashinau atsibodo po 1geima y menesi grajint :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pvz.: dabar turiu nemazai zaidimu ir net nera noro ju zaist tiesiog norisi nauju, as tai negaleciau zaist pvz.: puse metu ta pati zaidima. Nu man jis pabosta ir viskas, dar jei multiplayeri turi tai gal ir ymanoma. Pvz.: Cod 4 zaist galiu ir galiu ir dzin ar jis org ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

del to kad nera zaidimu kuriuos gal ilgai zasiti tai tiesa,nes nekuria tokiu zaidimu beveik,kurio is pirmo karto nesuprastum, ir kuruos noretum kad ir perejas vel sulost,ne del trofeju,ar tasku kazkokiu,o del to del ko anskciau zaidimus losdavom ne viena karta,dabar issikepei,palosei 10 min,ai nepatiko,siunciam kita ir pan gaunas. gaila gaila,tikrai labai gaila kad taip yra,bet taip jie daugiau uzdirba,kad zaidimus leidzia vis dazniau ir jie buna tikrai ganetinai trumpi,uztat buna mp rezimas, ir tas kompensuoja tai kad pats zaidimas nekoks buna.na pasisaudymamas ir nereikia geros istorijos ar pamastymu,kad ir po cavaites suloses,galvotum,as noriu ji zaisti dar karta,nes na tiesiog norisi dar karta viska patirti,o be to ne viska iskart supranti. na kol kas is nauju ideju yra kelios tikrai idomios,kurios atrodo kad na zaisis tikrai gerai. bet deje tokiu nera daug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.