Rekomenduojami pranešimai

Palosk abu ir suprasi ka cia aiskint be tikslo. Labai blankus sitas nfs po horizon ir tiek. Cia jei ant x.

Isvis kas nors paloskit ir pasakykit kuom jis geras buvo. Butu idomu suzinot. :) cia pasigincit tusciai visi moka. Reikia zaist o po to kalbet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tau atrodo,kad as ju abieju nezaidziau? :D O,kad jis blankus tai faktas (jai turejai omeny nfs), geresne grafika,pakeistos vietoves,masinos ir viskas,bet lygint ji su horizon tai kvaila..

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ka nors apie zaidima tada pasakyk lol . Ar toks prastas kad nera ka. Asmeniskai man tokie shh nepatinka. Kad ir vien del valdymo. Senas geras burnout paradise buvo fun irgi. Tdu2 butu fun jei ne valdymas velgi, bet ta dar losiau kazkiek del offroad. Ir man tikrai labai patiktu gera ideja pabut mentu it palakstyt paskui bicus bet cia tas visai ne fun.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as ir issakiau ka manau apie nfs,nieko gero, tas pats per ta pati,nesistengia jie kazko naujo ir idomaus sukurt, atorod,kad jie orientuojasi i 14-15 metu zaidejus.Apibendrinus galiu pasakyt,kad sitaucija panasi kaip ir su cod.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj nyksta geri zaidimai is tikrai butinu ismegint zaidimu saraso...Liudna istikru kai tokie garsus zaidimai jau nebezavi o tiesiog tampa nebeverti demesio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman - jei tau nepatiko NFS parašei kas nepatiko ir viskas nes tu visur ant visu reisingu ligini su Forza, eik į Forza tema ir ten apie ji šnekėk o neligink su NFS, ir čia tau ne tokia tema yra kad liginti Forza vs NFS

Susikurk tema kur priklauso ir ligink tu nors visus žaidimus bet ne čia :cenzura:

scalman - Sekantis postas bus trinamas jei liginsi tu su kitais reisingais (nes jau tikrai tu užknisai ir jau nevienoje temoje tu taip darai, tik keli ginčus kurie eina į OffTopic)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius as dar kazkiek atkreipiu demesi i nfs del to,kad underground ir dar pro street paliko geriausia ispudi visoj nfs serijoj.Is situ kureju nebesitikiu kazko tokio kaip anksciau ir toks ispudis susidaro,kad jie net nezada atkreipti demesi i brandese zaideju puse.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata slysk is zaidimu temos jei neturi ka apie zaidima pasakyt. Kas nesusija tiesiogei su zaidimu tai tavo paskutiniai postai kurie bus istrinti savaime suprantama. Lyginu su kuo man atrodo lyginasi ir aptarineju zaidima , turbut jau pamirsai kas yra diskusijos apie zaidimus. Asaru cia nereikia.

Tiesa pasakius as dar kazkiek atkreipiu demesi i nfs del to,kad underground ir dar pro street paliko geriausia ispudi visoj nfs serijoj.Is situ kureju nebesitikiu kazko tokio kaip anksciau ir toks ispudis susidaro,kad jie net nezada atkreipti demesi i brandese zaideju puse.

Pro street man patiko savo laiku buvo idomus dalykas.

Siaip dauguma zaidimu dabar vaikam skirti arba atsiprasant nemastantiem bukoprociam nieko aisku nenoriu izeist pats losiau juos bet po to pagalvoji kokiai rinkai jie gali kurt tokius dalykus. Nejau vien burgeriam tik zaidimai kuriami dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata slysk is zaidimu temos jei neturi ka apie zaidima pasakyt. Kas nesusija tiesiogei su zaidimu tai tavo paskutiniai postai kurie bus istrinti savaime suprantama. Lyginu su kuo man atrodo lyginasi ir aptarineju zaidima , turbut jau pamirsai kas yra diskusijos apie zaidimus. Asaru cia nereikia.

Ne į temą

Tu man neaiškink tarakone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmas ispudis pazaidus ji apie valanda... nu ner dar toks blogas man,kaip tas nfs most wanted naujas. Rivals toks kaip hot pursuit, gal tik lengvesnis bus (nes pursuit vietomis l.sunku). Jei kas lygina su horizon, tai taip, horizon irgi arkadinis,bet smagesnis ir valdymas zymiai geresnis :) visumoj duociau 6/10 tam Rivals,zaisti galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Biski ne i tema su tuo Horizon, bet jis man labai patiko, kad masinu valodymas panasus i Forza 4, bet lentyniauji gatvese cia ir geriausia + visokie eventai pries lektuvus ir tt. Vien del sio game nesigailiu, kad imiau xbox, ir manau jei Forza 5 bus kazkiek panasus i 4,arba iseis Horizon 2 tai PS neimsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.