Rekomenduojami pranešimai

laikas ir sito gameplay paziuret. gameplay ant PS4

http://www.youtube.com/watch?v=kKesv1pBpEg

bet kuom skiriasi nuo praeitu NFS kur irgi buvo cops vs. racers.. :nsure:

cia bus NFS hot pursuit next gen pasak kureju ..nes tu begi nuo mentu arba tu gaudai racerius ..nesimato ka daugiau ten veiki ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NFS kuo toliau tuo labiau praranda gera varda :(

prarast gera varda jie sugebejo dar nuo prostreet ir undercover laiku.

su shift buvo beveik susigrazine, sugebejo vel viska sugadint.

o ir si dalis nelabai ka bepagerins

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

si dalis patiks kam patiko praeiti NFS , ne ka pasikeitus o ir kureju didele dalis is praeitu daliu.tik kad naudoja ispudinga engine .tai vizualiai tures but grazus..taciau del kitos zaidimo puses tai neaisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai gera naujiena! Laukiu sito zaidimo. NFS most wanted buvo gerai sukurtas, bet zaidime nebuvo jokios prasmes. Tik pasivazinejimas. Matosi, kad viskas buvo ant sios dalies sukurta tas pats, is tos pacios smelio dezes, bet sioje dalyje gal bus truputi daugiau ipusta gyvybes. Aisku matosi jau ir is GamePlay, kad kaikurie dalykai nera sutvarkyti, pvz., malunsparnis taip apsviecia kelia, kad nesimato kur vaziuoti. Tas pats buvo ir su MW dalimi, kai kilo dulkes ir neaisku kur vaziuoti reikia. Aisku kai pamatai jau buni isirezes i siena. Na, bet as uz kurima kiekvienais metais. Tegul tobuleja ir bando suprasti ko zmonem reikia ir kaip patobulinti pati zaidima zaidima. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o zmonem reikia kad kai kai malunsparnis apsviestu tai viskas matytusi? :npoker: turi but viskas kaip reikia. o apsvietimo isvis turi but dar daugiau ir ivairaus kad spigintu I akis tiesiai .. :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per TopGear žiūrėjau kai testavo Lamborghini Veneno, tikrai neblogas mašina bet ir kaina kosminė - plius visa mašina padaryta iš carbon - bet deja su ja mieste draudžiama važiuoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai laukiamas. Aisku ir GT6 bus laukiamas, bet kaip atsipalaidavusiai pramogai rinkciausi sita zaidima.

Man irgi įdomiai atrodo, o kadangi The Run labai patiko, tai ir šį išbandysiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi įdomiai atrodo, o kadangi The Run labai patiko, tai ir šį išbandysiu. :)

NFS serijos labai nestabilios.. The Run man irgi patiko. Paprasta istorija ir lenktynes. Puiki grafika, valdymas ir daugiau nieko. To man ir uztektu kiekvienoje serijoje. Sita dalis (speju) turetu ir vel buti bandymas. Bus istaisytos MostWanted klaidos, kazko dadeta naujo ir vel i trasa. Bent jau is mano puses noretusi, kad mentai butu protingi ir nesijaustu policininku robotu. Kad butu labiau naturalus zaidimas. Istorija.. Turbut jos ir vel nebus. Bet nuo to laukimas ne blesta. Bent jau tikiuosi, kad jie gyvena su tokia taktika, kad kurs ir tobulins zaidima, o tada jau prides ir normalia istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.