scalman

XBox One naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Esu patenkintas MS išaiškinimais!!!

Praktiškai visos mano svajonės kažkuria prasme pildosi (kill the physical media ir pan.).

Be abejo, praktinių licensing'o implementacijų dar reikės palaukti (nes nežinia, kokiu būdu tie 10 žmonių galės naudoti tą library; ar jų gamertag'ai turi būti suregistruoti ir negali būti keičiami, ar pagal IP). Bet taip, kaip dabar pateikė išaiškinimus - džiaugiausi skaitydamas kiekvieną sakinį :)

Man tiko ir always online. 24 val. - that's OK too.

Aišku, kad LT rinkai visas šis kostmosas greičiausiai bus neįperkamas.

Bet tokie dalykai kaip Kinect visada įjungtas ir eidamas pro šalį gali pasakyti Xbox On, galimybė pamiršti apie optinius diskus jau nusipirkus žaidimą (man dar įdomu bus retail kaina vs. MS kaina), žaidimo šarinimas šeimos nariams (tikiuosi tai bus įmanoma padaryti už namų ribų!!!) ir kt. smulkmenos - puikuma!!!

Gal Sony visa tai realizuos dar geriau (pamatysim), bet man turbūt tiks ir tai, ką ruošia MS.

Šiaip man pasidarė įdomu. Kas yra kostmosas? Apie kosmosą girdėjęs, bet apie kostmosą..

Bet šiaip, ką tu turi prieš physical media?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu patenkintas MS išaiškinimais!!!

Praktiškai visos mano svajonės kažkuria prasme pildosi (kill the physical media ir pan.).

Be abejo, praktinių licensing'o implementacijų dar reikės palaukti (nes nežinia, kokiu būdu tie 10 žmonių galės naudoti tą library; ar jų gamertag'ai turi būti suregistruoti ir negali būti keičiami, ar pagal IP). Bet taip, kaip dabar pateikė išaiškinimus - džiaugiausi skaitydamas kiekvieną sakinį :)

Man tiko ir always online. 24 val. - that's OK too.

Aišku, kad LT rinkai visas šis kostmosas greičiausiai bus neįperkamas.

Bet tokie dalykai kaip Kinect visada įjungtas ir eidamas pro šalį gali pasakyti Xbox On, galimybė pamiršti apie optinius diskus jau nusipirkus žaidimą (man dar įdomu bus retail kaina vs. MS kaina), žaidimo šarinimas šeimos nariams (tikiuosi tai bus įmanoma padaryti už namų ribų!!!) ir kt. smulkmenos - puikuma!!!

Gal Sony visa tai realizuos dar geriau (pamatysim), bet man turbūt tiks ir tai, ką ruošia MS.

Įdomus požiūris...

You're A Special Kind Of Stupid, Aren't you?

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomus požiūris...

You're A Special Kind Of Stupid, Aren't you?

Nuotrauka

Ne į temą

Damn, kuo ilgiau žiūriu į tą nuotrauką, tuo juokingiau darosi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš pradžių žaidėjai, o dabar jau ir rimti žaidimų puslapiai kelia X1 problemą, kas yra gražu, solidarizuojasi su žaidėjais. Pažiūrėsim kokia didelė Ms arogancija..

Čia iš polygon straipsnio:

After a month of vague corporate comments from Microsoft executives, we now know the Xbox One's game licensing policy was written from the ground up for companies. It's aggressively anti-consumer and anti-middle class, and it outright ignores underprivileged gamers. It's gross, despicable, greedy, pathetic, cowardly and out of touch with a growing global resentment for corporations.

Eurogamer: Microsoft kills game ownership and expects us to smile

Forbes Contributor (2): Microsoft's Shortsighted Approach Might Have Already Killed Xbox One

NowGamer: Xbox One: It's For Publishers, Not For You

Na ir dar visokių pan galima rasti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip man pasidarė įdomu. Kas yra kostmosas? Apie kosmosą girdėjęs, bet apie kostmosą..

Bet šiaip, ką tu turi prieš physical media?

Tai dabar is rasybos issipisinesim? Pirma ismok daugtaski rasyti su trim taskais ir tada cia issidirbinek. :angry:

Ir jei Batonui patinka Xbox One, tai cia nereikia iskart stumti. Jus visi gal ir geimeriai, bet jis nori ne tik geiminimo konsoles, nes turi seima... Tad, peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Roger, forume tiesiog diskutuojama, so calm down, tai normalu, o tie,kurie batoną vos ne idiotu vadina, tai čia jau per daug jūs sau leidžiate, tokia yra žmogaus nuomonė ir dėl jos negalima nuspręsti jo psichinės būsenos... Lietuvoje tikrai trūksta tolerancijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mldc batons renkies tai ko paciam reik o nelendi sikna kitiem zmonem +1 respect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viską ten batons gerai pasakė, nevisi matyt suprato ką reiškia "LT rinkai neįkandama". Jei vienas iš tūkstančio galės nusipirkti konsolę ir kaskart pirkti vis naujus žaidimus, tai nereiškia, kad likusi dauguma tai išgalės daryti. Taip konsolę įpirktų pasitaupę kelis metus dauguma, bet koks tikslas bus pirkti konsolę jei per metus tik vienam žaidimui teužsidirbs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.youtube.com/watch?v=paxk_LPmdMI

Stai, mano manymu, ka katik padare sau MS atsizvelgiant i rinkas, esancias uz US ribu arba tiesiog zaideju rinka. Taip, kaip media center, sis irenginys is tiesu atrodo ganetinai patraukliai, funkciju yra geru. Bet pripazinkim, kaip geimeriui sita konsole daugumai nera priimtina del savo "inovaciju" sauguno srityje. Parsidave publisheriams jie parode vidurini pirsta savo vartotojams, ko pasekoje xbone pardavimai pradzioje gali buti zymiai mazesni negu x360. Cia tik mano nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Paying-Third-Party-Publishers-to-Not-Show-PS4-Games-at-E3-2013-Report-359264.shtml

Perskaičiau antrašte ir pagalvojau, What ?. Nejaugi iki tiek Microsoftas nusirito ?.

Microsoftas nori mokėti third party kurėjams kad jie neparodytu PS4 žaidimų per E3.

Tikiuosi jog čia tik beprasmis gandas.

Redagavo airidas20th

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir priskaldėte malkų.

O viso labo pateikiau keletą faktų ir X1 savybių, kurios tenkina mano poreikius.

Ir taip, DVD/BD/CD ir kt. fizinės laikmenos - turėtų išnykti ilgainiui. Džiaugiuosi, kad MS žengė pirmą žingsnį ta linkme (pateikė hibridinį variantą BD+Online) konsolių rinkoje. Nenustebčiau, jei PS3 turėsi visas analogiškas savybes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Um, siaip per Sony konferencija jau irgi buvo paskelbta, kad visi zaidimai ant PS4 bus digital day-1 su galimybe pirkti diskus, tad jokia cia inovacija is MS puses. Jau net PS3 ta linkme eina. Skaitmenines kopijos gal ir gerai, bet pagalvok kokio dydzio HDD reikia, kad jo uztektu. 500GB, kaip dabar gandai sako, tikrai mazoka... O ir siustimo bei irasymo greitis taip pat svarbus. Gerai, jeigu leis siusti ir irasineti kai zaidi kita zaidima. Turedamas diskus gali greitai pakeisti ir jau zaidi kita zaidima, cia ne tas pats kas siusti 20-30GB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia vieninteliai xbone pirkejai bus arba tie, kurie jau turi x360 arba tie, kurie abi konsoles pirks.

Cia bus su xbox one kaip su apple. Nu gi niekaip pasiturinciam apple 4s vartotojui neperkalbesi, kad jis nepirktu iphone 5 o pasilaikytu 4s arba pereitu i androida. Tesiog akivaizdu kad ps4 daug geresnis uz xbone bus.

#As nepirksiu xbox one pirmiausia del pacio m$ poziurio. Vat sony ps4 pradejo nuo 2008 kurt ir lankesi pas kurejus ir klausinejo kaip cia palengvint jiem darba. Sony pasistenge istaisyti ps3 klaidas ir pan.. Tuo tarpu ms, kurie griebesi xbone 2010m. pastebejo kad geiminimo poziuriu ps4 jau neaplenks ir tada padare konfa ir sako "hmm.. mum reikia sugalvot nauja buda kaip issitrest kuo daugiau pinigu" ir sumaste kad va USA rinkai aktualu tie sh visokie.

#Sony 60% galingesnis ir jo paprastesne sistema, kas reiskia kad lengviau eisis kurt zaidus.

#Man tikrai nereik isitempusiai zaidziant pakalbet su mociute per skype arba ziuret game of thrones. Jei as tai noreciau padaryt, tai isijungciau pc arba persijungciau is HDMI i TV ir ziureciau patenkintas. Tuo tarpu man visai malonu butu jei as tik padejes siusti zaida iskart galeciau pradet ji zaist.

#Mane domina inovatoriski, naujoviski, idomus zaidai o ne EA ir Activision zaidai kurie tik pinigus tresia kas met kaip ir M$.

DAr ko nesuprantu tai mentaliteto zmoniu. Verkia kad xbox negerai ir sako va panaikinkit ten tuos apribojimus ir pan..Vat man tai nusispjaut kai m$ toks anti-consumer ir tikiuosi supus jis ten.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DAr ko nesuprantu tai mentaliteto zmoniu. Verkia kad xbox negerai ir sako va panaikinkit ten tuos apribojimus ir pan..Vat man tai nusispjaut kai m$ toks anti-consumer ir tikiuosi supus jis ten.

Tau nusispjaut, o daugumai ne, nes Microsoft su savo idėjom palaipsniui įsibraus į visų žmonių gyvenima, ne tik tie kurie bus nusipirkę xbone.
kaiptik apie tai ir kalba. (Nuoroda iškart peršoka į 34 minutę, kad nereiktų patiem seek'int)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos