scalman

XBox One naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Naugty dog yra vidine sony studija ir jiems uz ekskliuzyva niekas nemoka, nes ir nereikia to daryti.

eik tu sau nezinojau :sir:

o tai is ko jie uzdirba, jei jiems niekas nieko nemoka ? ar ten sony vergai kokie tam naughty dog ir dirba uz aciu ?

nesu kazkoks analitikas ir tikrai nezinau kas kompanijai parankiau,moketi atlyginimus 'n' metu developeriam kaip Team Ico ir laukti kol jie kazka isleis ir velniai zino pelninga ar ne, ar geriau numesti 20-30 limu kompanijai ir atsekti nuo kekvienos zaidimu kopijos truputi...

man is mano varpines visiskai nesvarbu brandas, as losiu zaidimus,esu zaidimu fanas, o ta ka sulosiu man vienodai jis pasirodys ar ne kitose platformose...

cia mano toks poziuris. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tai is ko jie uzdirba, jei jiems niekas nieko nemoka ? ar ten sony vergai kokie tam naughty dog ir dirba uz aciu ?

nesu kazkoks analitikas ir tikrai nezinau kas kompanijai parankiau,moketi atlyginimus 'n' metu developeriam kaip Team Ico ir laukti kol jie kazka isleis ir velniai zino pelninga ar ne, ar geriau numesti 20-30 limu kompanijai ir atsekti nuo kekvienos zaidimu kopijos truputi...

man is mano varpines visiskai nesvarbu brandas, as losiu zaidimus,esu zaidimu fanas, o ta ka sulosiu man vienodai jis pasirodys ar ne kitose platformose...

Aukso zodziai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mantinis maladiec, gerai kad xboxa emiau bent ribeta normali susirunkus... Haters gona hate peace zmones zaiskim o ne stumkim Mus sieja geimai o ne brandas... ;)

Redagavo Barmalejus69

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbi taip lyg microsoft kaska kitaip daro kai jiem kuria excliusiva. Ms tik ir temoka basliotis kad kitom konsolem neiseitu arba atidetu zaidimus. Dziaukities tuom ka turit ir nesipjaukit

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai saunu,nes as lygiai taip pat laukiu,kol ps4 pasiulys killer app,nes po kol kas siulo tik keliais pikseliais daugiau multiplatformose nei xbox one.

bet va tokiu zaidimu kaip titanfall ar ateinanciu quantum break,naujo tomb raider,halo 5 tikrai nenorejau/nenoreciau laukti ilgiau nei reikia.

as asmeniskai pirkciau konsole del tarkim kazkokio vieno man ziauriai laukiamo zaidimo,tikrai nelaukciau,kol/gal jis pasirodys kazkur kitur.

Nedėk daug vilčių į tą Quantum Break. Atrodo gražiai ir įdėja gera, bet jau iš paskutinio gameplay matosi koks linijinis ir monotoniškas žaidimas gausis. Reitingas bus prastokas. Laukia tas pats likimas kaip ir Ryse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nedėk daug vilčių į tą Quantum Break. Atrodo gražiai ir įdėja gera, bet jau iš paskutinio gameplay matosi koks linijinis ir monotoniškas žaidimas gausis. Reitingas bus prastokas. Laukia tas pats likimas kaip ir Ryse.

Man tai viskas ten super atrodo. Kaip ir verta tiketis is Max Payne kureju zaidimas linijinis, o kas cia blogo? Svarbu zaistusi smagiai ir istorija/atmosfera butu kaip ir kituose remedy zaidimuose. Nelygink Remedy su Crytek bezdaliais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar apsimoka pirkti xbox one? Turiu galimybę gera kaina jį nusipirkti, bet nežinau ar apsimoka. Labiau žinoma ps4 traukia, bet už jį tiek daug mokėti nesinori. Ar manot pavyktų išmainyti xbone į ps4? Ir gal manot, kad pigs ps4 ateityje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar apsimoka pirkti xbox one? Turiu galimybę gera kaina jį nusipirkti, bet nežinau ar apsimoka. Labiau žinoma ps4 traukia, bet už jį tiek daug mokėti nesinori. Ar manot pavyktų išmainyti xbone į ps4? Ir gal manot, kad pigs ps4 ateityj

Aš siūlyčiau pirkti tik tai kas tave traukia. Mane asmeniškai labiau traukė xbox. Ir aš už jį su vienu žaidimu sumokėjau 2000. Bet svarbiausiai nesigailiu nei kiek. Gavau tai ko norėjau. Būčiau klauses daugumos būčiau ėmes PS4 ir būtų visada likęs toks kirminas dėl pasirinkimo teisingumo. 

Nepaisant pakankamai aršių diskusijų abi platformos yra geros. Pažystu labai daug laimingu tiek vienos tiek kitos platformos turėtojų. Ir bėje pažystu kelis žmones kurie turi abi konsoles. Kaip nekeista abu pirmenybe teikia xbox. Pasak jų geresnis džiostikas, ir labiau patiknka xbox live. Nu vienu žodžiu tau vienareikšmiškai reikia taupytis dar kelis šimtus litu ir PS4 imti. Bet tai daryti ne dėl to kad viena ar kita konsole gerene blogesne, tai turi padaryti nes labiau nori. Nupirksi xbox vien del pinigų ir griauš tave kirminas. Su kiekviena xbox klaida keiksiesi ir pavydžiai žiūrėsi į PS4 stovyklą nematydamas viso to gero ka tau xbox duoda. 

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox App For Windows 10

xbox-app-windows-10(1).jpg

Today at Windows 10 Special Event, Microsoft announced Xbox App for Windows 10, which will bring to one place all social experience Xbox One offers to this new much awaited and highly anticipated Operating System, Windows 10.

As per the details revealed by Microsoft, Xbox App for Windows 10 will include the following list of features: "My Game, My Friend List, Message (across all Windows 10 devices and web), Activity Feed".

In addition to this, Xbox App will also display gamer's avatar, gamer picture, game score and nickname. Also, there will be an activity feed very similar to the one gamers get on Xbox One. You can check out the first screenshot of Xbox App on Windows 10.

Xbox One VR Headset 

xbox-one-hdm-device.png

Microsoft themselves hinted (not openly) that VR Headset for Xbox One is indeed in development. The official announcement of any such device from Microsoft yet to arrive (probably it will happen at E3 2015), Microsoft has finally shared the first major teaser for its own HMD (head mounted device) for Xbox One at a special media briefing in Redmond.

Take a look at the first teaser image of HMD for Xbox One below, it showcase one player wearing HMD device, with the help of which virtual roman collessum is seen in the middle of the living room, whereas second user with the tablet sees the same "Roman Collessum" sequence on tablet screen. Also, there is an Xbox One running in the background with Kinect Camera.

Expect a full reveal of this HDM device for Xbox One at Microsoft's E3 2015 press conference. Who said Kinect is dead with the arrival of Xbox One, the tech is still close to Microsoft and they are working around the clock to make it an integral part of gamer's living room.

DX12 Will Improve Graphics Performance By 50% on Xbox One/PC: Spencer

Xbox Division Boss Phil Spencer did made his present felt at the (on-going) Windows 10 special event. As expected by everyone of us, Spencer provided a small but interesting update on Microsoft's upcoming graphics AP1, DirectX 12. We have heard it numerous time from numerous developers that DirectX 12 has massive potential to improve game development on Xbox One, PC and other platforms, and today's event, Phil Spencer confirmed it.

Spencer stated that more power for Windows 10 gaming is important and so Microsoft is all set to bring DirectX 12 to PC. According to Spencer, DX12 will allow developers to further optimize their games as the API allows them some fine control for CPU and GPU.

Additionally, Spencer stated that DirectX 12 will bring a massive performance boost of up to 50% for games on Xbox One and PC. Furthermore, Spencer talked about importance of DirectX 12 for mobile platforms. DX 12 tech will be helpful in cutting power consumption of mobiles by 50 percent during gaming use.

Lastly, Spencer revealed that Unity Engine supports DirectX 12.

DX12 is scheduled to launch during late-2015.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau iš Mikrosofto sulaukėme konkretesnių žinių apie VR projektus. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Xbox Preview Program – Xbox One Controller Firmware update 

If you are a member of the Xbox Preview Program, I recommend you update your Xbox One controller(s) with the latest preview build (OS version > 1502.150120) which provides the following updates:

• Quick Connect – previous controller connections to an Xbox One took 4-5 seconds when powering on a controller, now they should occur in ~2 seconds

• Stability improvements – the firmware also provides a number of fixes that address issues submitted by customers and preview participants

To update your controller firmware

• Connect a controller to your Xbox One with a USB cable. Keep any headsets connected to the controller.

• Connect to Xbox Live.

• Press the Menu

• Go to Settings > Devices & accessories. Select the controller. If you have multiple controllers attached, you can select Buzz – which will cause the selected controller to vibrate.

• Then select Update to download the new firmware to the controller attached via the USB cable, and the screen will show the Updating controller… progress screen

• When you see the Controller updated screen, press ‘B’ to go back to the Devices & accessoriesmain page

• Reselect the controller, the Firmware version, should now be: 1.2.2236.0

For additional information, please visit the Xbox controllers website or read this article about Xbox controller connect issues. Thanks for helping make Xbox One better and better! 

majornelson.com

1422346653-xbox-one-controller.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.