scalman

XBox One naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Tikiuosi visi isbande Titanfall beta? 

nuosirdziai pasakysiu, kad ir kaip sunku man buvo per bf4 taikytis su joysticku, bet blem koks sitas geras zaidimas, toks smagus!! 

Teks isigyti, niekur jau nesidesi :D

vienas is tu zaidimu,kuris leme xbox one isigyjima ir tiesa sakant po betos siek tiek nusivyliau. zaidimas linksmas ir pan,bet kazkaip susidare ispudis,jog ir greit nusibos.

kaip bebutu,preorderis padarytas jau senai,o beta tikrai nebuvo ant tiek bloga ,kad ji atsaukciau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandžiau vakar Titanfall, kokia valanda palaksčiau ir ką aš žinau. Manes asmeniškai neužkabino. Tiesiog kita puiki šaudyklė. Bet žmonėms kuriems patinka šaudyklės, tikrai vertas dėmesio žaidimas. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau cia tik is pirmo zvilgsnio (tikiuosi) internete raso kad is kazkur gavo titanfall art book ir ten pilna visokiu ateiviu, gyvunu ir t.t. - manau bus tikrai idomiu zaidimo stiliu ir naujoviu. Be to vien paleidus mini apie virs 15 zemelapiu, kolkas man uz bf4 smagesnis sitas, ypac kai su auto-locking pistoletu lakstau ir po 5 is vieno suvio kertu :D ir net taikytis nereikia :DDDDDDD

Redagavo Piruvatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau cia tik is pirmo zvilgsnio (tikiuosi) internete raso kad is kazkur gavo titanfall art book ir ten pilna visokiu ateiviu, gyvunu ir t.t. - manau bus tikrai idomiu zaidimo stiliu ir naujoviu. Be to vien paleidus mini apie virs 15 zemelapiu, kolkas man uz bf4 smagesnis sitas, ypac kai su auto-locking pistoletu lakstau ir po 5 is vieno suvio kertu :D ir net taikytis nereikia :DDDDDDD

Tai ten botai labai lengvai taskosi,gyvu zaideju is vieno suvio nenukepsi su smart pistol ir pataikyt kur kas sunkiau.

teigiamos nuomones ir pats esu,tik nerimas del to, jog po poros savaiciu intensyvaus geimininimo babost gali.nes ir pacia beta daugiau keturiu matchu per karta neistverdavau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu cia ziuriu visai galvojau vienas pastovei su sugyventine pykciu turiu apie vaiko pakelimus ir vel xboxas vel s.. prisipirkai :troll:  sypsena iskart pas mane jega smagu bus sulost su jumis kokia partija :grt: o del titanfall is po bf4 tai kaip smagei sukosi geimas nes bf4 lagas ir nesamones suluzes jis man... ;) ka smagiu fragu vyrai :D

Redagavo Barmalejus69

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne konsole zaidziam o zaidimus ant jos sukurtus. rankose laikom pulteli, jie abieju next genu tikrai geri ir patogus. visa kita, disko idejimas i deze , meniu, internetas, paslaugos, bereikalingos reklamos, ir tada prasideda tai ka gauni is contento ir ka gausi veliau kaip tai gausi, kiek tai kainuos ...

ant x1 nematau konsole parduodanciu zaidimu kol kas....tada paziuri kiek ps4 gauna f2p zaidimu ...juk mum patinka nemoket, o zaist...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne konsole zaidziam o zaidimus ant jos sukurtus. rankose laikom pulteli, jie abieju next genu tikrai geri ir patogus. visa kita, disko idejimas i deze , meniu, internetas, paslaugos, bereikalingos reklamos, ir tada prasideda tai ka gauni is contento ir ka gausi veliau kaip tai gausi, kiek tai kainuos ...

ant x1 nematau konsole parduodanciu zaidimu kol kas....tada paziuri kiek ps4 gauna f2p zaidimu ...juk mum patinka nemoket, o zaist...

seip tai,kad matyt reikia turet ir sulost o ne is video sprest.

startiniais zaidimais konkurentui tikrai nenusileido,mano galva dar net geresnius turejo,bet cia daugiau skonio reikalas, o ziurint i prieki tai titanfall tikrai neprastesnis nei infamous.tad po kol kas viskas kaip ir ok.

bet velgi,palyginimam yra skirta tema :grt:

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziant online Lietuvoj nekyla jokiu problemu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai ne, ir bf4 puikiai veikia, ir titanfall beta puikiai veikia

O kokios salies tavo Live accountas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokios salies tavo Live accountas?

UK  - adresa belenkoki susiradau per google :D pirkimas is xboxo irgi veikia puikiai, (killer instinct pack'a pirkau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UK  - adresa belenkoki susiradau per google :D pirkimas is xboxo irgi veikia puikiai, (killer instinct pack'a pirkau)

Lietuvoj gyveni? kazkur skaiciau, kad xboxas prisi**sa jeigu nesi is tos salies is kurios jungiesi prie interneto :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvoj, viskas veikia puikai

Ne į temą

Aciu kad atsakei i klausimus :)

Prasuksiu viena kita "varke" ir tikriausiai pirksiu Xbone :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.