scalman

XBox One naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą
Jis sako kad turi, o tu sakai kad neturi, tai kuriuo reik tiketi? Ar zmogumi kuris sako kad turi (kuriuo nera pagrindo netiketi) Ar tavo nuojauta (kuri tik ir lieka nuojauta neaiski)? Nori pasakyti kad sitoje temoje reikia sneketi apie xbox gerai arba nieko? Taip nebus, tam ir yra temos kad diskutuoti, aptarti pliusus minusus ir t.t.

Raukiam tema nes paskui abu dar atostogu issius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visu pirma, tai labai abejoju ar tas zmogus turi ta xbox one isvis,man ten panasiau buvo i gera sarkazmo doze norint eilini karta pasiept xbox turetojus.

antra, as po kol kas neturiu dar ps4,tai is lempos rasyt neigiamu komentaru nera tikslo.

ir seip man svarbiausia yra zaidimai o ne deze kuri juos paleidzia. visos kitos funkcijos eina tik i antra plana,bet tai nereiskia,jog as jom nesinaudoju.

zinau sita zmogu is kitu forumu ir zinau,kad jis uzkietejes ps fanas ir seip is konteksto matosi jo sarkazmas, bei meginimas pastumt.

tik niekaip nesuprantu kodel daugumai forumieciu,kurie linke i ps puse, vis uzkliuna tas xbox'as ? taigi loskit su savo uber super konsole ir pamirskit ta apipelijusi xbox one...

Man, pavydziui, dar labai svarbu yra tos "dezes" dizainas, bei viduriai. Kai ateina sveciu ir mato prie TV stovinti aparata - vistiek susidaro interjero ivaizdis. 

Kodel Cola vs. Pepsi, Android vs. iPhone, Windows PC vs. Mac, BMW vs. Mercedes, 3DS vs. Vita ir t.t.? Paprasta, nes abu dalykai yra vienoje rinkoje, abu dalykai yra naujoves ir jos domina, kiekviena yra pritaikyta tiem patiem vartotojam, t.y. siuo atveju - gamer'iam (hint: zaidimai) zinoma nepamirstant ir papildomu funkciju kaip TV (kurias visi, siaip, ignoruoja ir nieko apie jas nesako). Jeigu yra du daiktai skirti tam paciam vartotojui, tai vartotojas ir lygina, kuris pranasesnis, pliusai ir minusai ir t.t. O jeigu vienas ir yra pranasesnis, tai ir pabreziama kame jis pranasesnis. Niekuo tas xbox'as neuzkliuna, bet tau uzkliuna, kad du tos pacios rinkos produktai yra lyginami. Tai kaip, kad neizeisti tamstos, reiktu neskaityti technologiju naujienu, o jei butu palyginimas - nesidalinti informacija ar informacija perteikti sitaip:

X1 tema: Tomb Raider runs at 1080p, 30-45fps (30 avg), valio, gaunam tomb raider su normaliu fps!

PS4 tema: Tomb Raider runs at 1080p, 45-60fps (45avg), valio, gaunam tomb raider su geru fps!

X1 vs. PS4 tema: Valio, iseina tomb raider ant X1 ir PS4, bet palyginimo nerasysiu!

Kazkaip ne ta gala tau skauda. Zinoma, sutinku, kad X1 tema nera vieta karam, bet jei yra kritikos be palyginimu - kodel ji neturetu buti cia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka X1 dizainas labiau už PS4. Yra žmonių su bendra numone? Ne? Prašau būkit ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man, pavydziui, dar labai svarbu yra tos "dezes" dizainas, bei viduriai. Kai ateina sveciu ir mato prie TV stovinti aparata - vistiek susidaro interjero ivaizdis. 

Kodel Cola vs. Pepsi, Android vs. iPhone, Windows PC vs. Mac, BMW vs. Mercedes, 3DS vs. Vita ir t.t.? Paprasta, nes abu dalykai yra vienoje rinkoje, abu dalykai yra naujoves ir jos domina, kiekviena yra pritaikyta tiem patiem vartotojam, t.y. siuo atveju - gamer'iam (hint: zaidimai) zinoma nepamirstant ir papildomu funkciju kaip TV (kurias visi, siaip, ignoruoja ir nieko apie jas nesako). Jeigu yra du daiktai skirti tam paciam vartotojui, tai vartotojas ir lygina, kuris pranasesnis, pliusai ir minusai ir t.t. O jeigu vienas ir yra pranasesnis, tai ir pabreziama kame jis pranasesnis. Niekuo tas xbox'as neuzkliuna, bet tau uzkliuna, kad du tos pacios rinkos produktai yra lyginami. Tai kaip, kad neizeisti tamstos, reiktu neskaityti technologiju naujienu, o jei butu palyginimas - nesidalinti informacija ar informacija perteikti sitaip:

X1 tema: Tomb Raider runs at 1080p, 30-45fps (30 avg), valio, gaunam tomb raider su normaliu fps!

PS4 tema: Tomb Raider runs at 1080p, 45-60fps (45avg), valio, gaunam tomb raider su geru fps!

X1 vs. PS4 tema: Valio, iseina tomb raider ant X1 ir PS4, bet palyginimo nerasysiu!

Kazkaip ne ta gala tau skauda. Zinoma, sutinku, kad X1 tema nera vieta karam, bet jei yra kritikos be palyginimu - kodel ji neturetu buti cia?

jo gavai grazesni dizaina (skonio reikalas) ir dar dulkiu siurblio uzesi kartu.

yra skirta tema ivairiems lyginimams,butu lyginama ten,man tikrai neuzkliutu. tiesiog sakau, jog nera tvarkos cia...

del zaidimu, jei jau performance toks svarbus, tai reiktu pc tada rinktis o ne konsole.

last generation'e beveik visada zemesni fps turejot ir isgyvenot,taip pat isgyvensim ir mes dabar su xbox one.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau cia aiskiai mano nuostabiojo dulkiu siurblio pavydi. Viskas su tavim aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau cia aiskiai mano nuostabiojo dulkiu siurblio pavydi. Viskas su tavim aisku.

su tavim taip pat,tad nebespamink cia savo nesamoniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas pagrindinis dashboard atnaujinimas planuojamas šį kovą. Atnaujinimas ištaisis keleta klaidų su Xbox Live servisu ir dar keleta sistemos pataisymų. Party-chat bus patobulintas taip pat. Anoniminis forumo narys taip pat teigia, kad MS išleist baltą koncoles versiją Spalį. 1TB X1 versija galbūt bus išleista po mėnesio nuo baltos X1 versijos - lapkritį. Dar va sklinda gandai, kad MS testuoja jau Xbox One versiją be Blu-ray driverio, bet dar neaišku ar bus išleista.

Balta xbox versija tikrai nuostabiai man asmeniškai atrodo.

Xbox_One_White_Color_Variation.jpgTaip pat ir TitanFall X1 versija:

AVDmdJz.png

http://www.theverge.com/2014/1/29/5359540/xbox-one-dashboard-update-white-console-release-date

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai, tai balta baisiai atrodo.

MS pries konsoles pristayma turejo planu ja isleisti be diskasukio ir su didesniu hdd,bet persigalvojo.

ir seip retas kuris pirktu be jo,nes naudoti zaidimai atkrenta,nuoma bei media paleidimas is disku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va tame ir problemos, kad per velai viska susipranta jie. Mato, kad pardavimai 1:2, svyla investuotojam sedynes ir sukasi. Siaip gerai, jei is tikro isleis pigesne versija ir be kinect'o (ir dar balta) tai pasiimsiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebus versijos be kinecto,per daug viskas ten surista su juo... nebent kardinaliai visa dashborda keistu.

ir seip MS'o kaip ir koziris tas kinect...

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano nuomonė apie One kad tai nieko gero nėra,lieku prie 360...

Pirmiausia todėl kad kaina yra milžiniška,butinas internetas,dizainas ir išvaida nekokia (nors man visada yra svarbiau kas vidui,bet maloniau kai stovi stilingas daiktas o ne batų dėže kaip minėjo kažkas iš forumiečių.),jam butinas kinnectas (tas kinnectas,kam toks didelis??)...

Taigi mano nuomone labai kritiška,gal kas nesupras bet visi turi nuomonės laisvę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano nuomonė apie One kad tai nieko gero nėra,lieku prie 360...

Pirmiausia todėl kad kaina yra milžiniška,butinas internetas,dizainas ir išvaida nekokia (nors man visada yra svarbiau kas vidui,bet maloniau kai stovi stilingas daiktas o ne batų dėže kaip minėjo kažkas iš forumiečių.),jam butinas kinnectas (tas kinnectas,kam toks didelis??)...

Taigi mano nuomone labai kritiška,gal kas nesupras bet visi turi nuomonės laisvę.

Umm, internetas nebutinas, o Kinect didelis todėl, kad ten toks aparatas kurį mažesnį padaryt turbūt labai sunku. Čia tas pats kas stacionarų kompiuterį bandyti sutalpinti į PS4 dėžę. Tai tiek. Toks greitas pastebėjimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.