scalman

XBox One naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Mano akimis belenkaip grazu, ypac del kontrolerio.... Ir seip juoda spalva jau igrysusi yra kur tik paziuri juoda...konsoles juodos,tel juodi,pc,tv juodi....

Ir jei tu viena ranka valgysi kita zaisi ir ant juodos spalvos liks labai grazios demes ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gražiai balta atrodo. Bet tas "I made it" užrašas jau tokia nesąmonė mano akimis. Tipo specialus leidimas kūrėjams, Tai kam jie daro tas konsoles žmonėm ar sau. Jau save taip aukština. Geriau daugiau laiko praleistų prie software ir pilnesniu funkcionavimu. Tai, kad jie šitą viešina ir taip didžiuojasi niekam geriau nuo to nepasidaro, o tik prasideda pavydas ir drama, kad ir kitiems tokios spalvos norisi. Tai tiek, išsisakiau :) Lengviau pasidarė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, sveiki, gryžau nusiraminęs, ir atsigeiminęs su savo x1, po truputį rašau apžvalgą, nors mačiau, kad mane vienas tautietis jau aplenkė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kurejam isvis nesvarbu kokia deze gali ir is daliu susimest ten jie svarbu kad eitu lol. Ir atrodo kad isleist konsole ivairiu spalvu bent jau daugiau nei vienos labai sudetingas procesas. Ateiti mes gaminsim daiktus tik vienos spalvos. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kurejam isvis nesvarbu kokia deze gali ir is daliu susimest ten jie svarbu kad eitu lol. Ir atrodo kad isleist konsole ivairiu spalvu bent jau daugiau nei vienos labai sudetingas procesas. Ateiti mes gaminsim daiktus tik vienos spalvos. :/

Jiem gal ir nesvarbu, taciau mum tai aktualu. Beto galetu iskart sukurt su tikrai grazia spalva konsole ir visi butu laimingi. Kaip kad wii mini tarkim raudona tikrai pirma karta originaliai einanti spalva tokia ir bent jau man zymiai graziau atrodo negu ta atsibodus juoda....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox-One-Infographic.png

O paskui MS uždaro savo kūrėju studijas , kai tokius Pinigus mėtė į kaire ir į dešine 

Norėjo Dead rising 3 exclusive teko neblogai sumokėti 

Ryse: son of rome 186 million

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur zmoniu nuomones apie konsole? Na isigijom stebukla it dabar pasakysim visiem kas mum patiko ir kas gal nelabai. Nera nuomoniu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandau karo uzvesti, bet... PS4 kaip ir ispirktas buvo jau pries savaite ir daugiau, tai nelabai turejo kaip konkuruoti...  :mellow:

EDIT: Citata is article:

Analyst Jon Brelig says the scarcity of the PS4 may have contributed to Microsoft's emphatic victory.

"Their [Microsoft's] success can be largely attributed to limited availability of the PS4 in addition to Walmart discounting the Xbox 360 down to $99 for Black Friday," he said.

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To scalman: 

Nu mano nuomonė tai startas tikrai neblogas, user interface smagus ir patogus. Panašus į windows 8 live tiles.

Laba patiko, jog žaidimui atsisiuntus ~15 proc ar mažiau ( priklauso nuo žaidimo ), gali jį pradėt žaist, kol jį dar siunčia.

Labai patiko galimybė žaidimą suminimizint, įsijungt kokį internet explorer ar twitch, ir tada jį kada nori susigražint.

Tikrai gera programa Upload Studio, kinect smagiai veikia, nepasant kaikurių žodžių tarimo ( iš mano pusės :D ).

Dabar kaiptik žaidžu BF4 ir RYSE, tai visai liuks, grafika faina, žaidimai tikrai gerai sugalvoti ir padaryti. 
Aišku sad dėl BF4 multiplayer bugų, kurie pradėjo knist. ( manau nevien ant xone jie yra ).

Žiauriai fainas dalykas yra impulse triggeriai pultelyje ( apie juos galite rasti mano blog'e ).

O šiaip tikrai liuks, ir nesigailiu nė trupučio. Laukiam daugiau geimų, nors ir dabar dar yra ką žaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu vidmma'i. Mano ispudziai panasus, - labai smagiai vaziuojasi forza, viska virpa ivairiise situacijose, ir zmonai yra ka veikt kol as prie pc sedziu. Kas smagu kad per forza yra zaideju tarsi avatarai kurie sukurti analizuojant zaideju vairavimo stiliu, tai pvz mano zmona losia, bet lenktynese yra ir mano avataras kuris visus ten dauzo :) gali ji papykt ant manes kaip as cia vairuoju nors net nezaidziu tuo metu su ja :)) visa kita labai smagiai veikia, zaidimai gal brangoki bet jau bf4 uzsiprasiau kaledom... Siuo metu man asmeniskai truksta mmo zanro zaidimo kad galima bepaliovos pliekt su konsole, laukiu elder scrolls belenkaip... Smagu kad veikia smartglass programele android, ypac pravercia jei nori kamnors atrasyti arba nori po interneto puslapius vaiksciot, nes su kontroleriu typint nepatogu o su mobiliu visai kas kita :) smagiai zaidziasi killer instinct, visad sujungiant su zmonem ijungia chata, pasneki kokia minute su kokiu serbu ar anglu, nors visi mandagus, geranoriski.

Dabar minusas vienas man yra, tai dual play, nors cia turbut mano teliko beda ne konsoles, esme kad kai losi dviese forza, ir per telika ijungi dual play funkcija kad su 3d akiniais rodytu tavo masina per pilna ekrana, masinos ciut issitempia vertikaliai daugiau nei reiktu, parasiau i LG support (pas mane LG la660s telikas ) tai sake kad kadangi konsole labai nauja dar nera palaikymo, bet tipo bus atnaujinimas ir sutvarkys. Tai kolkas tiek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.